ננסה.
1. פתחתי את הסנטר והמצח בגן, ועשו לי תפרים. חוץ מזה אף פעם לא שברתי שום דבר בגוף חוץ מפעם שנקעתי את האצבע ברגל [כן, כן] ואף פעם לא הייתי גם בבית חולים חוץ מלצורך התפרים והנקע. [ברוך ה'] 2. אני מכור לקפה ולא עובר יום בלי לשתות לפחות 2 כוסות, אלה אם כן אני חולה אז התחליף הוא תה. השיא שלי הוא 8 כוסות ביום, אם זה לא היה יותר. 3. הרגשתי את הבהל הפה של יובל מנדלסון משייגעצ והיה לו ריח של בירה, וגם התחבקנו חיבוק סאחבקים קצר. 4. כשהייתי בן 4 אבא שלי נתן לי שליטה על ההגה של המכונית וכמעט נתקענו בפח זבל. אחותי הייתה בת 8 וישבה מאחורה וחשבה שכולנו נמות. 5. כרגע דיברתי עם הדר בטלפון. תודו שלא ידעתם, מה. 6. יש לי מעל 8000 שירים במחשב כולל שלי ושל אחותי, אם לא יותר. רק שלי בסביבות 3000-4000, ויש עוד כמה תיקיות שירדו שלא פתחתי. ואני מוחק מדי פעם דברים שאני כבר לא שומע. 7. יש לי כתם קפה בהיר שכמעט לא נראה בצד של הבטן והוא נראה זין או פרח או כתר. 8. כרגע תקועה לי סיכת ביטחון בכף הרגל כי שיעמם לי, אל תשאלו באמאשלכם. אני לא מרגיש את זה בכלל ם: 9. כשאני נמצא באוטבוסים תמיד קורים דברים משונים. 10. אני מפחד מחושך מוחלט, מוות, ליצנים, תאונות דרכים, פושעים, תינוקות שיערים עם עיניים גדולות ופרצוף אדום, מזרקים, ערסים, מוזיקה מפחידה במשחקי מחשב כמו שגנב בה לבית או שדולקת שריפה, אני נהנה לפחד בסרטי אימה אומנם, אה ואני מפחד גם מהעולם הבא ונושא המיסטיקה בכלל.