10 דברים שלא ידענו עליך

Rose131

New member
XD

"כשאני מדברת עם מישהו שאני לא מכירה אני בדר"כ בוהה ברצפה עם ידיים בתוך הכיסים" נשמע כמו איזה חלק מ"הילד הזה הוא אני" רק בלי החרוזים
הו, נוסטלגיה

ננסה.

1. פתחתי את הסנטר והמצח בגן, ועשו לי תפרים. חוץ מזה אף פעם לא שברתי שום דבר בגוף חוץ מפעם שנקעתי את האצבע ברגל [כן, כן] ואף פעם לא הייתי גם בבית חולים חוץ מלצורך התפרים והנקע. [ברוך ה'] 2. אני מכור לקפה ולא עובר יום בלי לשתות לפחות 2 כוסות, אלה אם כן אני חולה אז התחליף הוא תה. השיא שלי הוא 8 כוסות ביום, אם זה לא היה יותר. 3. הרגשתי את הבהל הפה של יובל מנדלסון משייגעצ והיה לו ריח של בירה, וגם התחבקנו חיבוק סאחבקים קצר. 4. כשהייתי בן 4 אבא שלי נתן לי שליטה על ההגה של המכונית וכמעט נתקענו בפח זבל. אחותי הייתה בת 8 וישבה מאחורה וחשבה שכולנו נמות. 5. כרגע דיברתי עם הדר בטלפון. תודו שלא ידעתם, מה. 6. יש לי מעל 8000 שירים במחשב כולל שלי ושל אחותי, אם לא יותר. רק שלי בסביבות 3000-4000, ויש עוד כמה תיקיות שירדו שלא פתחתי. ואני מוחק מדי פעם דברים שאני כבר לא שומע. 7. יש לי כתם קפה בהיר שכמעט לא נראה בצד של הבטן והוא נראה זין או פרח או כתר. 8. כרגע תקועה לי סיכת ביטחון בכף הרגל כי שיעמם לי, אל תשאלו באמאשלכם. אני לא מרגיש את זה בכלל ם: 9. כשאני נמצא באוטבוסים תמיד קורים דברים משונים. 10. אני מפחד מחושך מוחלט, מוות, ליצנים, תאונות דרכים, פושעים, תינוקות שיערים עם עיניים גדולות ופרצוף אדום, מזרקים, ערסים, מוזיקה מפחידה במשחקי מחשב כמו שגנב בה לבית או שדולקת שריפה, אני נהנה לפחד בסרטי אימה אומנם, אה ואני מפחד גם מהעולם הבא ונושא המיסטיקה בכלל.

HarlequinGirl

New member
חחחחחחחחחחח

כשאתה שותה יותר מדי קפה זה לא משפיע עלייך לטובה
ותמיד שבא גנב בסימס זה מלחיץ חחחחחחח

כתם לידה*

למרות שנראה לי שקוראים לזה קפה כי זה בהיר יותר וזה כזה.. לא בולט כמו כתמי לידה רגילים

chronophobia

New member
~~צומי~~~ ../images/Emo175.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo175.gif

1. נולדתי באוקראינה. 2. כנראה שאני אחזור לאוקראינה אחרי שאני אסיים פה בצפר. 3. שהייתי קטנה הרגתי בטעות אפרוח. 4. פעם התעלפתי בסופר ._. 5. אני וג'ייק ג'לנהול נולדנו באותו היום. (19 בדצמבר) 6. התעלפתי גם במעבר חצייה. 7. פעם החלקתי במעבר חצייה, נפלתי על התחת ובדיוק היה אור ירוק למכוניות. 8. לא ראיתי שלג כבר 9 שנים ס.ס 9. אני שונאת מגדליי מים וגשרים. 10. אני מאוד אוהבת ליצנים (למרות שהם קצת מפחידים ס.ס)

HarlequinGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהלוווווווווו

1. אני מפחדת ממגלשות מים גבוהות כי בכיתה ד' הלכתי במיימדיון למגלשה הלבנה הגבוהה והייתי אמורה לשלב ידיים אבל פחדתי אז הממ לא שילבתי אותם וכזה קרה להם משהו והם היו לבנות וזה היה כואב ומפחד כזה ויש לי עכשיו קצת צלקת חח. 2.גם ליצנים מלחיצים אותי אבל ג'וקים לא
3.אני מטר 66 ואני שוקלת 44 מואחאחהחהD: 4.עליתי מרוסיה בגיל 5.. 5.יש לי חתול והוא פוזל וזה משעשע. 6. אני צמודה למצלמה שלי כבר יותר משנה.. 7.ויש לי יותר מ200 תיקיות עם תמונות שצילמתי. 8.ויש לי את הניקון די 40 כבר כמה חודשים טובים D: 9.אני לא צמחונית אבל אני לא אוהבת בשר,רק דגים וקלאמרישרימפס למיניהם. [ואת הצ'יזבורגר של מקדונאלס כי זה יאמ] 10. ואוכל זה טעים ומים זה רטוב!

shim1110

New member
אממממ...

1- שם המשפחה שלי הוא סלפוי ופירושו ברוסית הוא עיוור! 2- אף אחד לא יודע מה הפירוש של השם שלי ושל שם המשפחה שלי-עובדה!
3-יש לי אובססיה לפאניק! אט דה דיסקו-כאילו שלא ידעתם
4-הלכתי פעם מכות עם מישי שאמרה שהיא שונאת רוק ובעיקר את פאניק!
5-אנימשמ אבל ממש אובססיבית לסרט סיפור אהבה בלתי נשכח-כי זהו פשוט הסרט הכי טוב שיש! 6-יש בשכבה שלי 10 ילדים שנולדו באותו התאריך כמוני
אממממ אין לי יותר.....

אוקיי

1. אני מעל גיל 25. 2. אני אוהבת את ההתרגשות לפני ניתוחים, היו לי כמה וכמה. 3. ראיתי את הסרט: "אני כריסטיאנה פ" יותר מ30 פעמים. מישהו מגרמניה שלח לי אותו והתמכרתי אליו תרתי. 4. אני חולה על רדיו 103 אפ אם, במיוחד על שמוליק טאייר ואני אוהבת להקשיב לשיחות מהאינטרנט כל יום. 5. לפני כמה שנים יצרתי קשר עם מעריץ פלסיבו מסקוטלנד, דיברנו בטלפון כמה פעמים (חברות, לא רומן, חלילה), ואחרי 3-4 חודשים גיליתי שהוא זה היא. היא הסתירה את זה מחברי פורום פלסיבו, הציגה תמונות ואמרה שהיא בחור שניראה נשי, ואני ממש הייתי בשוק כשהיא גילתה בפורום את האמת. לא רציתי איתה קשר אחרי זה, כי הרגיז אותי שהיא שיקרה כ"כ הרבה זמן. 6. היו לי 4 חולצות של הסקס פיסטולס וסיד וישס ו3 מהן נהרסו בכביסה, אחת מהן קיבלתי ממעריץ מברזיל ליומולדת שלי. הייתי לי תקופה שהייתה לי אובססיה לסיד וישס. 7. עישנתי יומיים ואחרי זה החלטתי שזה בזבוז זמן וכסף וחבל על הבריאות. 8. הרינגטו שלי זה טייסט אין מן של פלסיבו ואני מתה על התחלת השיר, לפעמים אני לא מרימה את הטלפון רק כדי להקשיב למוסיקה בהתחלה. 9. גרתי בארה"ב כמעט 4 שנים, שהייתי ממש ילדה. 10. עשיתי במתמטיקה 3 יחידןת וקיבלתי 63. כנראה העתקתי ממישהו שלא היה מצטיין...

yaelrs

New member
אע איך אפשר לאהוב את סיד וישס?../images/Emo5.gif../images/Emo192.gif

למעלה