חח דורש למחות דמעהXD שלחי לו במייספייס, אם לא עשית זאת כבר=]
K kelly7i New member 1/12/07 #89 ../images/Emo7.gif חח דורש למחות דמעהXD שלחי לו במייספייס, אם לא עשית זאת כבר=]
L Lex 1 New member 1/12/07 #93 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo65.gif שיהיה במזל טוב.. ../images/Emo77.gif ../images/Emo9.gif אין טעם לברך ><" אני רק מקווה שהיה לו כייף והוא יזכה לכל מה שהוא רק מאחל לעצמו. +רשיון אופקורס<< חשוב! [ ] זה פשוט מוזר שהוא כזה גדול! ועכשיו נלך לשתות בירה לחייו
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo65.gif שיהיה במזל טוב.. ../images/Emo77.gif ../images/Emo9.gif אין טעם לברך ><" אני רק מקווה שהיה לו כייף והוא יזכה לכל מה שהוא רק מאחל לעצמו. +רשיון אופקורס<< חשוב! [ ] זה פשוט מוזר שהוא כזה גדול! ועכשיו נלך לשתות בירה לחייו
ד דני האלה New member 1/12/07 #100 מזלללללללל טובבבבבב DDDDD: אהאעאעעאה יש לו יומולדת!!! כפרעליו מזל טוב יומולדת שמח שימשיך להיות כזה מדהים ומוכשר וחתיך ולשיר XD <: loooooooVe YoU dougie
מזלללללללל טובבבבבב DDDDD: אהאעאעעאה יש לו יומולדת!!! כפרעליו מזל טוב יומולדת שמח שימשיך להיות כזה מדהים ומוכשר וחתיך ולשיר XD <: loooooooVe YoU dougie
ג גילולית New member 1/12/07 #101 ../images/Emo207.gifיומולדת- וידאו של מקפלי שרים.. לדאגי ומברכים אותו בהופעה שלהם מאתמול, האיכות לא משהו אבל זה חמוד=) http://youtube.com/watch?v=vfQ4LFT__SA
../images/Emo207.gifיומולדת- וידאו של מקפלי שרים.. לדאגי ומברכים אותו בהופעה שלהם מאתמול, האיכות לא משהו אבל זה חמוד=) http://youtube.com/watch?v=vfQ4LFT__SA
L loli kiss New member 2/12/07 #103 אומאיגאד ../images/Emo6.gif איזה חמודים ! באלי להיות שם גם !@#$%^&*)^%$#@!#$#%$^%&*&)*%$#%@ זה לא פייר
אומאיגאד ../images/Emo6.gif איזה חמודים ! באלי להיות שם גם !@#$%^&*)^%$#@!#$#%$^%&*&)*%$#%@ זה לא פייר
M McFly rullz New member 2/12/07 #107 ../images/Emo11.gifנו לא היה לי זמן לכתוב ברכה.כאילו שיראה>< אבל עדיין, מזל טוב דאגי אם רק היה יודע כמה אני אוהבת אותו. אחחחחחחחחחחחחחחחחח,כפרעליו. באסה שאי אפשר לומר לו באמת,במציאות><
../images/Emo11.gifנו לא היה לי זמן לכתוב ברכה.כאילו שיראה>< אבל עדיין, מזל טוב דאגי אם רק היה יודע כמה אני אוהבת אותו. אחחחחחחחחחחחחחחחחח,כפרעליו. באסה שאי אפשר לומר לו באמת,במציאות><