|יום הולדת דאגי!!!

yael0000

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif|תיק../images/Emo151.gif

אחחח 20 אה? קשה להאמין... אבל מה זה משנה? כי גם בגיל 50 הוא התנהג כמו ילד בן 5 זה מה שאני אוהבת בו , הוא כמו פיטר פן
שיהיה לו המון המון מזל טוב ואממ שיבוא לפה כבר#@@$

דאגייי מזלטוב!!!ויש לי שאלה...

או אולי שתיים..=] מה השמות המלאים של ארבעתם? ו.. יש סרטון שאני ממש מנסה למצוא הרבה זמן ואני לא מוצאת! (הבאססה...) זה סרטון ביוטיוב שדאגי מראה ת'בית שלהם אבל מישוםמה זה לא נראה כמו הבית שהיה להם.. יש איזהשהוא קטע שדאגי מקפץ כמו צפרדע ורואים את טום יושב על הספה ומנגן בגיטרה.. אם מישי הבינה אותי פה עכשיו (א=מ=ן) אז שתשלח לי קישוררר..!! ממש תודה!!=]=] ודאגי.. תישאר כמו שאתהה!!! כי ככה אני אוהבת אותךך!

m i c k e y 15

New member
השמות המלאים

וקודם כל הם מחליפים בתים כן XD והנה השמות: דניאל דייויד אלן ג'ונס הארולד מארק כריסטופר ג'אד תומס פלטצ'ר דאגלס לי פוינטר

ממש תודה על השמות! ו...=]

חח לא הבנת אותי נכון אני יודעת שהם לא גרים ביחד..ולכל אחד יש דירה משלו וכל זה.. אני התכוונתי שבסרטון דאגי מראה איזהשהוא בית אבל בגלל שגם טום היה שם והוא היה גדול חשבתי שאולי זה הבית שהם גרו בו כולם יחד.. אבל הוא לא נראה כמו הבית שהיה להם.. בקיצור.. חח אני מסבכת את עצמי=]=]

אוףף אני לא זוכרת למה אבל

אני ממש אהבתי ת'סרטון חח סורי על ההצקה...=]=] אם מישי יודעת על מה אני מדברת אז שתשלח קישור.. תודה=]

חח סליחה על הדיליי=] ממש תודה=]

חח נראה לי זה הבית שדאגי גר בו עכשיו=]=] יואו הוא כזה מאמי=]=]

kelly7i

New member
יש לו מישל בשם?XDDD

בגלל זה הם מתייחסים אליו כמו אמא טום. XD

m i c k e y 15

New member
מה? רציני? אפעם לא שמעתי על זה בכלל

יש מצב שאולי יש לו שם אמצעי ואני לא יודעת אבל מישל זה בטוח לא XD

rox love BSM

New member
כן זה השם שלו...

אני אזכר איפה ראיתי את זה ואני אשים פה ומישל זה לא בהכרח שם של בת

m i c k e y 15

New member
אהההה נו נכון נכו זה השם

מישל זה ככה Michelle ככה מישהי שבאה מארה"ב קראה לי כי היה קשה להגיד מיכל XD

rox love BSM

New member
לא נראה לי הגיוני שזה מיכאל

במיוחד כי בריטים לא יכולים להגיד כ' ומיכאל זה מייקל

l i t a l 369

New member
happy birthday to dougie OMG He's So Old XD

סתם, סתם הוא לא זקן - הוא בדרך
נמננמ אוקי, אני גרוע בברכות אני ינסה לעשות ברכה לא מזעזעת >< אעאעאעאע הוא בן 20 :] מה נאחל לבנאדם כזה מושלם
אושר עושר ונמנמ.. כושר? XD האאא בעיקר כושר, שיפסיק להיות כזה אישה >< סתם סתם הוא לא אישה כפרעליו
האא והרבה הרבה הרבה, ים, אוקיינוווווווס של מתנות
וכל מה שהוא רוצה שיתגשם (הוו כמה מקורי
) הוו ושכחתי להגיד מזל טוב עד 1244464366 ושימשיך להיותת סקסי כמו תמיד
ודבר אחרון שיבוא לישראל וימצא את אהבת האמת שלו.....אני
וניתחתן ונעשה הרבה הרבה הרבה הרבה ילדים :] (הוו חלומות, חלומות). אכן יצא נחמד, לא יותר מזה >< לפחות נסיתי
ועל תשימו לב לכותרת
היה באלי משו מקורי כזה
חחחחחח כמה מפגר XDD

Yu vi

New member
Little cute Dougie...../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

שיהיה לו המון מזלטוב!
שיישאר כמו שהוא, פשוט... דאגי. בלי לפרט יותר מידיי. האמת שזה ממש מוזר להדביק לו 20. הוא כזה קטן וילדותי וחמוד ובכל זאת הוא כלכך התבגר. אבל 20? חח זה ממש מוזר! 19 כן מתאים לו! אפילו 19 ו13 חודשים XD [NO
] ועוד עכשיו כשכל מקפליי עברו את ה20.. אין אף אחד שהוא מתחת. בקיצור, אני לא יודעת להסביר את מה שאני חושבת!!
אז לאמשנה XD Little cute Dougie's got big blue eyes...
Happy B-Day for our Little Cute Dougie! :D 3>

טוב, לפני שתיגמר היממה החגיגית הזו, הנה

ברכה- Dougie, Dougster, Mr. Douglas or Lizard King אתה כבר לא ילד, אפילו לא בן טיפשעשרה. אתה בן עשרים (זה ממש עצוב לי להודות בזה). אתה איש עכשיו וסיימת להשתנות בצורה קיצונית כמו בגיל ההתבגרות. מה שיש לי לאחל לך הוא די פשוט- אל תשכח את הילד הפנימי שלך אף פעם. תטפל בו ותקשיב לו, תהיה ילד ברוח שלך- כמו הפיטר פן שהיית עד היום. ממני, טל.

למעלה