יומולדת לשיר !!! D:

Charley XD

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת לשיר !!! D:

(סוויט שיר) כןכן יומולדת 16 ... אחח איזה פיצי את. שיהיה לך אושר ועושר ובריאות ואוכל וחבר חתיך ולידה מהירה וצום קל במתי שלא צמים (למרות שאני יודעת שגם לך אין מושג מתי צמים ><" )ובהצלחה D: ושלא יהיו לך חלומות רעים, חול בתחתונים, ילדים מעצבנים, וזהו. כי אין לי עוד רעיונות משונים .. אוו ומזל טוב לאב DDDDDDD: עד 100 כ- 20 (הכי שווה) ושלא ישכחו את היומולדת שלך.. כי עם אני זכרתי לאף אחד אין זכות. ושתזכי לאנוס אנשים מוזרים וגם לא כגון : הזה עם הסקיני מהאחים כאפה (אני לא זוכרת איך קוראים לו XD ורק אל תגידי לי שכולם לובשים סקיני כי זה יהיה עצוב) את טום ודאגי והארי ואת דני כמו שקבענו תורמים לנזקקים, ואת ז'אקוש ועוד כמה נספחים שהמוח העייף שלי לא חושב עליהם ברגע זה
ועכשיו את בהחלט חייבת לבוא. אני נתתי את כולי ולמרות שאני מתה לישון מבערך 8 נשארתי בגללך ובגלל הרגשי והמצפון שעשית לי ><" אז אני מקווה שיהיה לך את היומולדת אחד השווים ואממ שלא תפסיקי לדבר ולאכול לעולם !
(אף אחד לא רוצה שתעלמי בנוסף לכל הצרות .. מה את מידת ילדים בזארה לא ?) סתם שירק כפרות עליך, הכל מאהבה ואת יודעת שאני ככה ואני חייבת לך על איך שאני היום הרבה מאוד, את יודעת את זה ! האל יודע כמה בדיוק, אבל את תקבלי זיכוי שאני אמות טוב ? טוב. המוני המונים והרי המונים של מזל טוב .. באהבה ענקית אני. (רוצה לדעת מי ? את יודעת מי. דה הסתכלת על השם של מי שפתח לך שרשור יפה זה ... )
(תחשבי שהיא אדומה טוב ?)
(עדין אדומה)
(עדין)
(עדין)
(עדין)
(עדין)
(אוקי. תחשבי תמיד שהיא אדומה סבבה ? סבבה)
שיהיה יפה וצבעוני... (וכמה הו מקורי) אוקי ילדות פרום.. תכתבו משהו, מגיעה לאחת החפרניות הוותיקות ביותר שנשארו פה

sweet shir

New member
חחח אורטליייי יואוו מתה עליך 33333333333333>

חחחחחחחחח כולם לובשים סקיניXD וקוראים לו ג'ו, חס ושלום אתפתה לשאר בני המשפחה.
אני אבוא, אני אבוא!!! חנוכה היר ווי קאם
קיצור אוהבת המוןהמוןהמוןהמון
ואני מעריכה מאוד את זה ששתית הרבה קפה בלבוש פרוצתי בזמן שהלכת לשירותים XDDDDD

sweet shir

New member
יאפ.

מה חייבת לך על זה? אני אוהבת אותך מאוווווווווווווד כי הברכה שלך הייתה מושלממממממת וריגשת אותי (סיריוסליXDD אני מתרגשות בקלות לול) ואני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך אז אני לא חייבת כלום מרוב אהבה!!

Charley XD

New member
אוי זה כזה עצוב !

חשבתי שרק לאחד לא מגיע הספקת דם למוח אבל זה לכולם ! אוי ואני חשבתי אותך כי הברכה שלי מושי מושלמת ממש
(לא ><" אני לא טובה בברכות בכלל) טוב את לא חייבת לי כלום .. או שכן. את חייבת לבוא בחנוכה !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Happy Sweet Sixteen! :DDD

המוניםהמונים מזל טוב! אני מאחלת לך אושר ועושר בריאות, שמחה ואהבה הצלחה בכל מה שתבחרי לעשות שתגשימי את כל חלומותייך ופנטזיותייך ההזויות ביותר (ואני מודעת לחלק מהן) תשארי מצחיקה, מדהימה, מפתיעה וביטצ'ית ביותר
שתשמיני ותתגברי על התת-משקל (כי אם אני יכולה אז גם את) תמשיכי לשמור על זכויות הקהילה בגאווה
תמיד תהיי מאושרת ומוקפת באנשים שאוהבים אותך וההפך תהני, תבלי, תצאי, תחגגי, תתפרעי, תשתרמטי ותעשי ככל העולה על רוחך<<:
(רק כי זה מזכיר מרי' XDD) תנצלי את היום הזה כראוי כי זהו יום חשוב!
תמשיכי לחפור פה כי לנוכחותך יש משמעות רבה ואממ.. זהו.
י-ו-מ-ו-ל-ד-ת ש-מ-ח
ויש הרבה תמונות של גורמים להזלת ריר להעלות כאן אבל נישאר בנושא הפורום אחד הרגעים/הזוגות האהובים עלייך
, או שלא?|בוקס?

sweet shir

New member
היי, אני לא בתת משקל!! ../images/Emo6.gif

אני שוקלת כמו שצריך וחס ושלום שאני אשמין. XD חחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה, תודה רבהההההה!!! איזה חמודה את!!
אה וגם התמונה מקסימה ביותר ואני מאשרת חח D: 333>

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif

המוןן עושר ועושר
יא יומולדת 16
תהני

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifמזל טוב!@#$%^&*../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ליום הולדתך ה-16...נמנמ
טוב, אי אפשר להתחרות בברכה שאמבר ודנה כתבו לך XD אז מה אאחל לך? שתיהיי מאושרת, בריאה ונחמדה
שתצליחי בכל מה שתרצי להצליח בו..הממ.. כמובן שתפגשי את מקפליי ותאנסי את דאגי והארי [גם את טום, אם יבוא לך. אה, ואולי גם תרצי את דני עם הג'קט עור השחור שלוXD]...ואז גם תכריחי אותם לעשות אחד את השני [למרות שאת לא צריכה להכריח, הם בטח ירצו...אבל צריך איזה פוש קטן(דאגי עם הארי, וטום עם דני, כה?
)] קיצר, שיהיה לך את היום הולדת הכי כיפי עד עכשיו D: אוהבת

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח מה לעשות שהברכה שלהן יצאה

מדהימה? חחחחחחחחחחחח סתם אם תתאמצי תצליחי!
נחמדה? XD חחח נראהלי שאני פשוט אשלה את דני שאני רוצה אותו ואז פשוט אגנוב לו את הג'קט XDD כמובן! XD תודה מותק, אוהבת גם33333333>

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifSWEET 16 !!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

המון אוווושר עושר הצלחהה בהכל !!! מלא שמחת חיים כמטו שיש לך עכשיו ויותר :] שתפגשי את מקפליי עם כולנו פה XD ואמ... כמובן כל מה שאת מאחלת לעצמך !!!
מזל טווווווווווב

../images/Emo85.gif../images/Emo65.gifמזל טובבב ../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif

וואיי כיף לך :] יומולדת 16
אז שיהיה לך המון מזל טוב !! שתקבלי מלאמלא
אושר , עושר , בריאות , יושר , כושר , ועוד ... שתגשימי את כל משאולותייך וחלומותייך
שתהני מכל רגע בחיים שלך ותנצלי את ההורים שלך לפחות עד הצבא
שתהיה לך את היומולדת הכי כיפית שיכולה להיות

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח אני אסתפק בזה שההורים שלי יפסיקו

להיות חולי נפש. XD תודה רבה!!!
3333>

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif מזל"ט DDD:

הרבה עושר ואושר D: ושכל מה שתרצי התגשם D: והאמ אני לא טובה בברכות \= אז מזל טוב

Shir Jones