יומולדת לשיר !!! D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifמזל טובבב!@#$../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif מזל טוווב 3 > ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

למרות שאנחנו לא ממש מכירות
המון מזל טוב .
אושר ועושר
עד 121 שנה ( אה אה איזה מקורית אני
) חחח

purple floyd

New member
שיר חיי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

המוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב
שיהיה לך רק טוב, שתהני מכל דקה בלהיות בת 16 [XD] ושתמצאי לך המון חתיכים שלא יתכערו לעולם. [אמן.] שתשארי כמו שאת , את 100ממת בדיוק ככה
ואני ממש גרועה בברכות אז. מזל טוב נשמהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ומי יתן וזאקוש יופיע בפתח דלתך ויעשה לך מופע סטרפטיז D:

sweet shir

New member
סתיו אהובתי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחח אני מבטיחה להנות XD אמן! את לא גרועה בברכות את מעולהההההההה! אמן2!! קיצור תודה רבהההההה ואוהבת אותך המון333333333>

../images/Emo19.gifמזל טווב ../images/Emo3.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

sweet shir

New member
טנקסססD:

וואו, להגיב כל שניה תודה זה יותר מסובך ממש שחשבתי. XD

SnowPrincess

New member
מזל טוב! DD:../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

טוב, אז למרות שאנחנו לא מכירות כ"כ, רק שתדעי שגיל 16 זה הגיל הכי מגניב - כי זה סוויט סיקסטין והכול (; אז מלא מזל טוב כזה ועד 1238 (אוה אני יצירתית במיוחד! D: ), תמשיכי לכתוב פה הרבה ולהיות נחמדה וכל האיחולים הקיימים בעולם שכרגע שכחתי גם D: אוה! ושתקבלי מלאמלא מתנות שוות!

sweet shir

New member
חחחחחחחח ת'אמת לא כ"כ. לא ממש הרגשתי כאילו זה

יום ההולדת שלי בכלל. XD מאוד יצירתית! P: חחחחחחחחחחחחח תודה!!! אמן! D:

../images/Emo80.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120 שיהיה לך הרבה בראיות אושר ועושר הצלחה בלימודים ובכל מעשה ידיייךך שתיהיה לך הרבה שמחת חייים והכי חשוב והלוואי ותיראי את מקפליי ואני יהיה איתך במקרה..למרות שאני לא ממש מכירה אות ...חחחחחחחח

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifמזל טוב!../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

שתהיה לך יומולדת מאושרת מלאה במתנות ועוגות

למעלה