יומולדת לשיר !!! D:

just orr

New member
שיייייייר מזל טוב אהובתי!../images/Emo23.gif

ממממממ המון אושר ועושר וכושר ויושר ו... מה עוד נגמר ב"ושר"?
שתזכי לממשממשממש המון אדוארד, וזאקוש, ומקסי (כי הרגע ראיתי סקינס XD), והארי, וג'ו ג'ונאס (אבל בלי המציקה
), וכל מי שחתיך ויפה ומושלם. XD ושהאייקיו שלך לא יירד יותר מדי... ושתישארי כזאת מצחיקולה שאוהבת סווצ'רים מפול אנד בר ואג.
וכמובן הרבה בריאות! יום הולדת שמח! D: אוהבת 3333333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח בושר? XDDD

חחחחחחחחחחחחח ג'ו ג'ונאס לא צריך רק להיות בלי המציקה, הוא גם צריך להיות בלי תכשירים בשיער/פן ובלי הבגדים המזעזעים שלו! (או בלי בגדים בכלל...... סתםXDD). חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודה!! המוןהמון תודה! אוהבת בחזרה 33333333333>

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo49.gifאעאע Happy B-DAY../images/Emo65.gif

שירוווווווווווווש מזל טוב, בובה
את חוגגגת היום את הגיל הכי מתוק שיש [כך אומרים] Sweet Sixsteen
אז אני מאחלת לך כל מה שנערה יכולה לאחל לעצמה, וכל מה שאת רוצה בחיים! כמובן שהצלחה בכל מה שתעשי, וכיף ושמחה ואהבה
והכי הכי בריאות
שתמשיכי להיות ילדה כ"כ קרועה ומצחיקה[
] כי את ממש חמוווווודה וכיפית! ואני נהנית מכל שניה שאנחנו מדברות ואפילו על גבי הפורום
את מדהימה וזה הכל! חחחחח אני גרועה בברכות, אז עשיתי את מיטב יכולתי
לאביו, יא שובבה
מזל טוב, יומולדת שמח הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעווווולם
מיקייייייי.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח חמודההה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מלאאאא תודה ואוהבת בחזרה 3333333>

מזל טוב!D:../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

תאכלי הרבה עוגותD: המ ואושר ובריאות וזק אפרונים, אה וגם עושר (טיהי, שתוכלי לעשות הגדלת חזה
) ושכל חלומותייך יתגשמו (למרות שהם בטח הזויים בטירוף), ונגמרו לי הרעיונות אז מזל טוב ביטצ'!3333333> -ששש בלי הערות. אני יודעת שהיא ברכה גרועה אבל אני יוצאת פה מגדרי בשבילך, אני אפעם לא כותבת ברכות.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הגדלת חזה. XD

תאמת שאני שוקלת את זה!
חחחחחחחחחחחחחחח אכן יש כמה חלומות הזויים. XDDD ברכה מאוד מקסימה, סתמי! 333333>

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo34.gifסוויט סיקסטין שיר../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבב
חח היום שטל שלחה לך את ההודעה,ישבתי לידה והרעיון של הלאנוס את כל מקפליי(האריXD) היה שליי,אני מבקשת!^ המון המון אושר,בריאות כושר,עושר
הצלחה בכל דרך שתיפני
שתהני מהיום,נצלי אותו
כאילו מי לא מת עליהם כזוג?
מושלמים!#$^&*
רק בשבילך........
יום הולדת שמח

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח כל הכבוד על הרעיון!! ../images/Emo6.gif

בוודאי שמושלמיםD: יא תודה רבהההה 33333>

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifמזל טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifנרות|

המן המון מזל טוב עד 120!! שכל חלומותייך יתגשמו הרבה הצלחה בלימודים בחיים וכמובן באהבה
אושר, עושר, יושר, וכושר..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo182.gif../images/Emo212.gif מזלל טובבב D:../images/Emo140.gif../images/Emo192.gif

kelly7i

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif|בלונים|../images/Emo71.gif

למעלה