סיכום שבועי ראשון לפורום

../images/Emo214.gifסיכום שבועי ראשון לפורום ../images/Emo74.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
שאלת השבוע- חורף, או קיץ? **ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל
הזה?

שלי פאר

New member
סתמו. מוות ביסורים זה סבבה לכם !

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- מי בחולמך- רן דנקר הדבר הכי טוב שהיה השבוע- לא זוכרת בטח המכירות בעבודה או משהו הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- המשפחה שלי תכנית שצפית בה השבוע- חברים מאכל השבוע- המבורגר פרגיות בילוי השבוע- סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? לעבוד שאלת השבוע- חורף, או קיץ? קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ **ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל הזה? להשמיד את האייקונים !

../images/Emo214.gifשליייי, צרת רבים היא חצי נחמהה???

אומרים את המשפט הזה ככה בכלל?
לפחות גם את אוהבת קיץ .

moriboy666

New member
אם הן כלכך מעצבנות אז תנסה בנים. -אוקי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של כפיר-הדר אני מקווה שיצאו לך שתי השורות מהראש...:) אושר ועצב ולבד שיר השבוע בכללי-זה קשה אחושילינג. אז אלבום ועדין the con של tegan and sara מומלץ!!!!!!! תשמעו אותן. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-לאן את הולכת בהופעה של אביב. למרות שהיה חרא של מקום הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-שהייתי לבד אחרי ההופעה בראשון.. זה היה מפחיד קצת האמת תכנית שצפית בה השבוע-מקצוענים 10. מאכל השבוע-מוזס אתמול, זאפה ומקס ברנר היום.. בילוי השבוע- הופעות. סקופ השבוע.. בגלל הדר חיכינו מלא זמן לאוכל אתמול כי היא הזמינה WELL DONE הפרינססה! כפרע עליך. תכנונים לשבוע הבא? אין הופעות. אין חיים שאלת השבוע- חורף, או קיץ? מה שעכשיו!!!! שיתקע ככה!!!!!!!

../images/Emo214.gifלך אדוני, יש לי רק דבר אחד להגיד:

"איןןןןןן כברררר זמןןןןןןן, עוד אשלם על זה במזומןןןןןןןןןןןןןןןן" [ולא, לשאלתך- זה ממש לא יצא לי מהראש. אני מכורה, זה לא ברור?
] ואם אפשר להגיד עוד משהו קטן: Well done , my friend!

עונה על 3 שאלות:

שיר השבוע של כפיר- אושר ועצב . השיר ריגש אותי הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שאתה מגלה שהפסדת ידיד טוב שאלת השבוע- חורף, או קיץ? לקראת סוף הקיץ (אוקטובר)

../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

אני רק יכולה להגיד לך שהזמן מרפא פצעים... וזה המשפט הכי אמין שאני מכירה...

../images/Emo126.gif מסכמת ^^

שיר השבוע של כפיר-בובה על חוט. שיר מקסים!
שיר השבוע בכללי-יש מלא!! אבל מאו התחברתי השבוע ל"אני וכל המחשבות" של נועם פנחסוב
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-מפגש פורום הפיג'מות יום ראשון ועוד פעמיים בת"א בהמשך חול המועד.
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-המממ פגישה עם מישהו שרציתי להיפגש מלא זמן, שחשבתי שתהיה הדבר הכי כיף השבוע! הייתה כיפית, אבל נורא קצרה
תכנית שצפית בה השבוע-הפיג'מות כמובן ועוד מלא
מאכל השבוע-הממ לא יודעת :|
בילוי השבוע-ת"א
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-אמממ לא יודעת
תכנונים לשבוע הבא?לימודים
שאלת השבוע- חורף, או קיץ?חורף. חורף. חורף. למרות שגם התקופה הזו מגניבה ביותר! ובקשר לשאלת הבונוס- לגמרי!

moriboy666

New member
הפג'מות זו סדרה גאונית!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

זה הדבר הכי טוב שיש ושיהיה בטיוי. וגם אחרי שאירן תשמיד את העולם היא תמשיך להצחיק אפילו גוקים!!!!! גאונית.

סינטטית

New member
הפיג'מות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עודד
כפרהעליו! שיעשה לי צ'ינצ'ילההה!

moriboy666

New member
פרדי נייס טו-מיט זה הדמות הכי גאונית שיש../images/Emo70.gif

גם נג'י 'קומרדין' ג'קסון.. מפיל אותי כל פעם מחדש

MORIYAE

New member
../images/Emo6.gif