סיכום שבועי ראשון לפורום

moriboy666

New member
יש פורום ללונדון וקירשנבאום?

אם כן אני כלכך שם!! על מה מדברים שם עכשיו? על שידורים חוזרים של הרביעית על צרבת(?) שמתה וחבל!!!! או על הדבר הזה של החמש דקות שאני לא רואה אפעם כי אין לי ממיר דיגיטלי בחדר ואני לא אוהב לראות בסלון? נראה לי מבאס זה כמו כל פרום שנפתח לסדרת טיוי.. למרות שהפיג'מות לא עוד סדרה.!!!!!! אני אצטרף. אבל לא כולם שם ילדים בני 13 כאלה ונטע אחת

../images/Emo126.gif אוקיי אז קצת סדר. XD

דבר ראשון, מדברים שם גם על דברים אחרים חוץ מפורום הפיג'מות. כמו כל פורום אחר. מדברים מדי פעם על צרבת, מי שמספיק לראות בבוקר
הדבר הזה של החמש דקות זה "קפה קר-סול" סדרת בת של הפיג'מות, גם אני בקושי רואה, לא הפסד גדול לפי מה שהבנתי. הפורום זה פורום בנזונה! והגילאים שם נעים בין 12 ל19, לא כולל המנהלת, שהיא בת 33
אתה מוזמן

../images/Emo126.gif עכשיו זו הזמנות מצוינת ../images/Emo3.gif

סתם =] אשמח לראות אותך שם..

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- בובה על חוט שיר השבוע בכללי- ירח שלמה ארצי הדבר הכי טוב שהיה השבוע- יום שלישי
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שהוא נגמר מהר תכנית שצפית בה השבוע- הישרדות מאכל השבוע- שניצל או ספגטי בילוי השבוע- עם החניכים שלי
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- גיליתי השבוע שלעכביש יש מלא עניים
תכנונים לשבוע הבא? אולי הופעה של ברי שאלת השבוע- חורף, או קיץ? חורף!!! **ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל הזה? כן

../images/Emo214.gifיאאא..את עובדת עם ילדים? ../images/Emo9.gif

כמו כפיר
לעבוד עם ילדים זאת העבודה הכי טובה, לדעתי
הם גם הכי מתוקים והם גם דור העתיד.

../images/Emo214.gifזאת לא בורות ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת בדיוק, אבל הוא עובד עם ילדים וגם [בין היתר
] מורה לגיטרה... רק שכעת אין לו זמן לכלום בגלל ההשקת דיסק

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של כפיר- "יש לך כוח" שיר השבוע בכללי- "אלה"/תומר ממיה הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההופעה בנמל
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- בלע. מה שגיליתי היום
תכנית שצפית בה השבוע- "בנות גילמור"
מאכל השבוע- אפשר משקה?.. הסמוז'י של מקס ברנר |דקת התפארות| בילוי השבוע- פראנויה סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- לא מדברים על זה. תכנונים לשבוע הבא? עבודה?.. שאלת השבוע- חורף, או קיץ? ברור שחורף!! נכון שממש חסר אייקון של פו ל
הזה?
פוי, אני לא סובלת את פו!

../images/Emo214.gifבהופעה של מי היית בנמל?

וואי, בשבוע אחד גם הופעה וגם מקס ברנר... לזה אני קוראת שבוע טוב

../images/Emo214.gifיאאא, איזה מגניב!!!

*חור בהשכלת נמל תל אביב* לא הייתי שם הרבה

למעלה