סיכום שבועי ראשון לפורום

מזל-טוב לפורום החדש../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

שיר השבוע של כפיר- מנגינה קטנה
שיר השבוע בכללי- שלח לי מלאך- משינה
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- אממ כל מיני..
שיעורים בעיקר!
תכנית שצפית בה השבוע- אבודים
, ורוניקה מארס
מאכל השבוע-
לא יודעת.. בילוי השבוע- כל הבילויים היו משעממים!
תכנונים לשבוע הבא? להתפלל שתהיה שביתה!
שאלת השבוע- חורף, או קיץ?
אממ עכשיו בא לי חורף.. אבל כשיהיה חורף אני ארצה קיץ ו-

../images/Emo214.gifאת שכחת, או שזה בכוונה?

[לא כתבת מה הדבר הטוב של השבוע..] והיי, יש שבועות משעממים תחת. תזכרי שיש דברים יותר גרועים מאלו, ותצפי לשבוע החדש שאולי יהיה יותר טוב מהקודם
נ.ב-אני אוהבת את 'משינה'. במיוחד את השיר שציינת בסיכום שלך.

../images/Emo19.gif

שיר השבוע של כפיר-"אמונה"
שיר השבוע בכללי-"אם את עדיין אוהבת אותי" של בעז שרעבי
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-שהיה חופש
ושבת דודה שלי חזרה סוף סוף.. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-שחצי ממנו הייתי חולה
. תכנית שצפית בה השבוע-"האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו'"
מאכל השבוע-
אין לי
בילוי השבוע-אמ עם חברה שלי בקניון(?) סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-יש הופעה של עידן רייכל בקיובץ שקרוב לקיבוץ שלי
ושנפתח פורום לכפיר
תכנונים לשבוע הבא?בי"ס
שאלת השבוע- חורף, או קיץ?חורף
**ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל
הזה?
יש בזה משהו..
שבוע מצויין שיהיה... הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifהעיקר שעכשיו את בריאה?../images/Emo24.gif

ואני שמחה בשמחתך שנפתח הפורום של כפיר

סיכום זה יעני מומלצ"ש?

שיר השבוע של כפיר-יש לך כוח שיר השבוע בכללי-היהודים-להיות,לעולם מצידי. אביתר בנאי-מתנות,תחרות כלבים. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-לראות מלא אנשים שאני אוהבת והתגעגעתי,יומהולדת לטל. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-שהיה "מלחמה שקטה" בים המלח ולא הלכתי :( תכנית שצפית בה השבוע-קייל XY מומלץ בחום! מאכל השבוע-פיצה... בילוי השבוע-יומהולדת לכפרע,לא חסר. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שהשירים של בית הבובות לא מתחרזים בשיט
תכנונים לשבוע הבא?אמןאמןאמן לראות את ליאור. שאלת השבוע- חורף, או קיץ?סתיו. **ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל הזה? אממ לא...?

לצערי לא.

אני מנתניה. פשוט בתקופה האחרונה לא הפסדתי הופעה אחת של היהודים אז עד שכן הפסדתי היה תשיר שאני ממש ממש אוהבת,ושממש רציתי שיהיה בהאנגר [בהופעה שכן הייתי] איף איזה חפירה דפקתי.

שלי:)

סיכום שבועי ראשון לפורום תוכן: שיר השבוע של כפיר-בובה על חוט שיר השבוע בכללי- הרואין הדבר הכי טוב שהיה השבוע- הופעה של אביב גפן בהיכל התרבות הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-שהתהכו לי השעות שינה תכנית שצפית בה השבוע- לא ראיתי ממש טלוזיזה השבוע רק אתמול סרטים מאכל השבוע- דנונה:) בילוי השבוע-פסטיבל ראשון חחח בילתי את כל הלילות של השבוע בגן העיר כמו המולסית:) סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע - תכנונים לשבוע הבא? להתכונן לפולין יום ראשון לא זה הבא אני טסה שאלת השבוע- חורף, או קיץ? חורף **ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל הזה?

../images/Emo214.gifגם גל מהפורום היה בהופעה של אביב!

[נדמה לי שמדובר באותה ההופעה, אם כן, אז זה עולם ממש קטן!
שבוע טוב!:)

סינטטית

New member
נו, אז מה אם יום שני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של כפיר- יש לך כוח שיר השבוע בכללי- Blurry - Puddle of Mudd הדבר הכי טוב שהיה השבוע- כל מיני חברים וזה הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- ... תכנית שצפית בה השבוע- המ מאכל השבוע- שניצל תירס
בילוי השבוע- סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? עבודה וזה
שאלת השבוע- חורף, או קיץ? חורף כמובן! **ושאלת בונוס שאני חייבת לשאול! נכון שממש חסר אייקון של פו ל
הזה?

למעלה