סקר פורום

Synthesia

New member
../images/Emo214.gifסקר פורום../images/Emo214.gif

העתקתי מפורום אחר..... שם: גיל: מיקום: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: שיר השבוע של בלאקפילד: אם היית חיה. איזה חיה היית?: אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו: תמונה:

Synthesia

New member
../images/Emo189.gif

שם: נטלי גיל: 18 וחצי מיקום: תלאביב מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מהמה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? Nirvana -In Bloom ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: ואנחנו שניים בטח לא לבד הו הנה השמיים מנסים לשלוח יד שיר השבוע של בלאקפילד: Pain אם היית חיה. איזה חיה היית?: ארנבת
אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה:

אני.

הדגש|שם: חַגַי גיל: עוד מעט 18 מיקום: אשדוד מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס, סוודר, נעלי ספורט (כרגע נכנסתי הביתה...) איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? Don't Forget Me של RHCP ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: רק ציטוט אחד? אמממ נבחר את: I lay her gently on my clothes. She will leave me yes I know מתוך Mellotron Scratch של פורקיופיין. שיר השבוע של בלאקפילד: My Gift Of Silence אם היית חיה. איזה חיה היית?: לא יודע... אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:

Musedol

New member
מטביעה את יגוני בשאלון

שם: דור גיל: בראשון 16
מיקום: שוהם מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס, קפוצ'ון בי"ס איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? לא שומעת ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: "I think I was blind before I met you" - first day of my life, Bright eyes שיר השבוע של בלאקפילד: - אם היית חיה. איזה חיה היית?: כלבה אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה: זוועה, מפורים. אני הימנית

handlessman

New member
שרשור היכרות משודרג...

שם: עמרי גיל: 16 מיקום: קרית אונו מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סווטרשט וג'ינס... בדיוק חזרתי הביתה ומחר טיול שנתי בעעע איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? Don't look back in anger של Oasis ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: אני עייף תחת, אז "I’m so tired, I haven’t slept a wink..." מ"I'm so tired" של הביטלס. שיר השבוע של בלאקפילד: Christenings אם היית חיה. איזה חיה היית?: מממ דולפין? אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה: נברתי בנבכי המחשב ומצאתי איזו תמונה מלפני איזה כמה חודשים...

אני

שם: ניקו גיל: 21 מיקום: אילת מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וזהו איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? A Perfect Circle -The Noose ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: It's been a hard day's night, and i've been working like a dog It's been a hard day's night, i should be sleeping like a log שיר השבוע של בלאקפילד: Hello (משום מה בא לי עליו הרבה בשבוע האחרון) אם היית חיה. איזה חיה היית?: תנין אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה:

Benn Is Kane

New member
יאללה..

שם: בן ג'יני גיל: 18 מיקום: חיפה מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצת "כחול עולה" מהמשחק של ישראל-אירלנד, מכנסי אדידס שחורות. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? עכשיו אני לא שומע כלום, אבל לפני 5 דקות שמעתי את Freewill של Rush. ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: "יהיה טוב" שיר השבוע של בלאקפילד: Once... השיר היחיד ששמעתי השבוע של בלאקפילד, וזה רק בגלל שהוא הצילצול של הסלולרי שלי. אם היית חיה. איזה חיה היית?: הבאדם. בני האדם הם מספיק חיות... אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
(בארסה הפסידה... אבל כמו שאמרתי, "יהיה טוב") תמונה: שימו לב (כמה שאפשר), לציור מאחוריי, זה העתיפה של ההופעה החייה של ראש, A show of Hands, שאבא שלי צייר לפני איזה 20 שנה...

../images/Emo29.gif

שם: שני גיל: 18 וחצי מיקום: פתח תקווה מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיגמה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? לא שומעת... ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: קצת שמח קצת עצוב. החברה עוד מעט נוסעת שוב לצבא ואני כבר מתגעגע=/ שיר השבוע של בלאקפילד: this killer אם היית חיה. איזה חיה היית?: נשר אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה: של אביב בהופעה בזאפה לפני כמה חודשים

למעלה