סקר פורום

סיידליפ זה בצד של השפה../images/Emo13.gif

שלי באמצע, קוראים לזה ליפרינג. וזה תמונה די ישנה, היה לי אותו איזה שנה והורדתי אותו לפני איזה חודש
ועשיתי רוק

galush29

New member
אופס:)

לא ממש שמתי לב אם זה בצד או אמצעXD בכל מקרה,זה ממממממש יפהה!! למה הורדת אותו?
הלוואי וההורים שלי היו מסכימים!!

עדן גפן

New member
:]../images/Emo190.gif|פיס|

שם: עדן גיל: 15.5 מה את\ה לובש\ת עכשיו?: גופיה לבנה+ ג'קט אדום, טייטס שחור ונעלי ספורט חומות
חח איזה שיר אתה שומע עכשיו?: אני לא שומעת.. אני בבצפר והביאו אותנו לספריה לעשות עבודה
שיר השבוע של בלאקפילד: אמממ.. Glow
אם היית חיה. איזה חיה היית? כנרית
או כלב. או לא יודעת. אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה:

../images/Emo188.gif

שם: מיטל גיל: 18.5 מיקום: ב"ש מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טוניקה חומה , חצאית פירחונית ואולסטר לבנות איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? רוסטר ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: " ואין סכין יותר חדה מגעגוע " שיר השבוע של בלאקפילד: PAIN אם היית חיה. איזה חיה היית?:חחח, צ'ינצ'ילה אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה: אני אוותר.

Apoca1ypse

New member
o__o

שם: מתן גיל:16 מיקום: מוצקין מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס וחולצה לבנה? איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? Tiamat - Do You Dream Of Me? ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: - שיר השבוע של בלאקפילד: Miss u אם היית חיה. איזה חיה היית?: אריה אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו: -.- תמונה:

LightbuIb sun

New member
היי

שם: נעם גיל: 16 מיקום: שפיה. מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה, מכנסיים, בוקסר וגרביים. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? נורא אל נורא- אורפנד לנד. ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: וואו יש המון...זה הנושא הכי חרוש במוזיקה:
שיר השבוע של בלאקפילד: אין לי. אם היית חיה. איזה חיה היית?: פינגווין או צב. אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
. תמונה:

LightbuIb sun

New member
חחח חמודה,

לא...זה לא אני.. התמונה צולמה במוצב הבופור לפני היציאה מלבנון

MasterD_iL

New member
לקחת לי את הפינה../images/Emo182.gif

לא נורא, תמיד יש שבוע הבא שם: דן גיל: 22 מיקום: אילת מה אתה לובש עכשיו: חולצה כחולה ומכנס שחור (זה נשמע כמו התחלה של סייבר טלפוני) איזה שיר אתה שומע עכשיו: טוב שהזכרת, הווינאמפ סגור שיר השבוע של בלאקפילד: בלאקפילד אם היית חיה: מממ.... ג'חנון אייקון:
תמונה בשבוע הבא

MasterD_iL

New member
טוב נכנעתי

ראיתי שאת שואלת כל אחד....אז חסכתי לך... חשתי לשים תמונת נוסטלגיה..

Simple Sam

New member
להלהלה.

אני בקושי פה אבל בכל זאת
שם:טל. גיל:16.4 מיקום:חדר מחשב מה את/ה לובש/ת עכשיו?:אולסטאר,ג'ינס,גופית סבא לבנה ועליה סריג. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?גלוית שנה טובה משוש המתאבדת ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו:תלך לעזעזאל אם אתה באמת שואל. שיר השבוע של בלאקפילד:אין משהו מסוים.. אם היית חיה. איזה חיה היית?:כלב אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה:האמצעית
.

למעלה