סקר פורום

handlessman

New member
היי את שומעת דויד ברוזה??

חולה עליו אחד האמנים הכי מוצלחים שיש, בישראל לפחות...

Hosh17

New member
זוכרת שהיינו זוהרים?

שם: חופית גיל: 17 וחצי מיקום: פתח תקוה מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנס טרנינג וגופיה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? לא שומעת ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: אמממ "אני צריך אותך, עכשו לקראת הסוף הכל נהיה לבן" שיר השבוע של בלאקפילד: מיס יו!
אם היית חיה. איזה חיה היית?: אפרוח אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה:

../images/Emo28.gif

שם: ארינה גיל: 18 מיקום: אילת מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טרנינג ירוק וחולצה של נירוונה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? vitamin של אינקובוס. בתכלס אני לא מתה עליהם, אבל אני מזדהה עם כל החברים שבהופעה
ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: i've got you under my skin שיר השבוע של בלאקפילד: שכחתי איך קוראים לו, זה עם ה- your fucking pretty face אם היית חיה. איזה חיה היית?: חתול? לא יודעת. דינוזאור. אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
אני לא מרגישה כל כך טוב תמונה:

Forever NemeSh

New member
גם לי בא ../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: 20 מיקום: ראשון לציון מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טרנינג שחור וגופיה ארוכה לבנה איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? Epidemic ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: "כי אם אני מתגעגעת אז מה אני עושה"
שיר השבוע של בלאקפילד: Miss you.. מכמה שמיעות בודדות של הדיסק (קניתי אותו היום!) התחברתי אליו נורא בהתחשב להרגשה הכללית. אם היית חיה. איזה חיה היית?: דולפין אולי.. אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה: תמונה שלי מסטולה אצל חברה בבית
קצת התחרפנו..

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

שם:הודי קמבודי
סתם.הודיה... גיל:18,החודש וחצי. מיקום:ירושלים. מה את/ה לובש/ת עכשיו?:טרנינג וקפוצ'ון. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?היהודים-גניבה. ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו:"זה לא קל,מישהו קם וחותך הוא הולך" שיר השבוע של בלאקפילד:Where is my love. אם היית חיה. איזה חיה היית?:לא יודעת. אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
תמונה:

../images/Emo20.gif

שם: גילי. גיל: 19 וחצי. מיקום: עמק יזרעאל. מה את/ה לובש/ת עכשיו?: מכנס שחור וסווטשרט ירוק. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? רונה קינן - הפעם האחרונה. (
) ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו: "..רק בשביל לקבל חיבוק." שיר השבוע של בלאקפילד: Where is my Love אם היית חיה. איזה חיה היית?: ממ.. כבשה? :) אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
, אין לי מושג למה.. תמונה: נהדרת!

galush29

New member
זה לא כיף לישון בזמן פעולהXD

אל תשאלו למהD: ממש אין לי מושג למה ישנתי בזמן פעולה. שם:גל גיל:גמעט 15 מיקום:מעלה אדומים[חור שליד ירושלים,נו מאיפה שבא הראל מויאל]איזה מבייש]
מה את/ה לובש/ת עכשיו?:פיג'מהD: איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?אלימות,שומעת ת'דיסק אור הירח ציטוט משיר שמתאר איך את/ה מרגיש/ה עכשיו:"היו לי פעם חלומות כ"כ גדולים"..סתם נוסטלגיה שלי ושל החברות שליXD שיר השבוע של בלאקפילד:miss u
אם היית חיה. איזה חיה היית?:XDD אממ,חתול[?!] אייקון שמתאר איך אתה מרגיש עכשיו:
כןכןכן אני רעבהXD אין לי כוח לרדת לקחת משו תמונה:

handlessman

New member
לא כיף ולא טוב...

תראי מה יצא ממני, גם אני ישנתי בפעולות קורס ועכשיו אני מדריך ה' בדימוס...

galush29

New member
חחחחXD אני חושבת שגם

זה אני לא אהיה:| אימא שלי לא מסכימה לי לצאת לקורס חמישיות:O

למעלה