שימו
-האירוח הוקדם ל20:00

../images/Emo214.gif"אשמור לי את כל אותם פתקים.."

שימו
שימו
שימו
שימו
ביקשתם, רציתם, חיכיתם ו.... הנה זה קורה - ביום שבת הקרוב, 17.5.08, ב21:00 כפיר אפשטיין מגיע לענות על שאלותיכם בפורום
כל אחד מוזמן להעלות לפורום בהודעתו שלוש שאלות לכפיר, עליהם כפיר יענה בקפידה
זה הזמן שלכם לא להשאר לבד עם השאלות שלכם, ולהפסיק לפחד, כי ביחד אנחנו אוספים פתקים שנשמור אותם בתוך קופסא...

inbarIL

New member
אהעאהאאעDDDDDD:

כפרעלכפיר
תודה רבה רבה הדרי נשמה

Miss Nat

New member
ערב טוב כפיר :) ../images/Emo104.gif

קודם כל,אני שמחה שנפלה בחלקי הזכות להיחשף ולהכיר אותך,אתה בן אדם מוכשר ואני חושבת שהשירים שלך מדהימים,הם מילים בעלי משמעות עמוקה וחזקה ואני לא אפסיק לשמוע אותם. אני גם מקווה להגיע להופעה שלך בבארבי ביוני :) אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך,אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. הנה השאלות שלי: 1. איזה קליפ משלושת הסינגלים שלך והסינגל הרביעי העתידי נהנת יותר לצלם ולמה? ( אמונה,יש לך כוח,לבד,הפחד נעלם") 2. לאיזה שיר מהאלבום שלך אתה הכי מתחבר?הכי אוהב ולמה? 3. מה נותן לך את ההשראה לכתיבת השירים? אני מקווה שעוד יצא לנו להיפגש. אוהבת ומעריכה תמיד. נטלי

מיס נט המוכשרתתת...:)

תודה רבה מכל הלב על המחמאות הנפלאות... ב"ה נתראה ביוני בבארבי...יש לך דש חם חם מכנרת שמוסרת את אהבתה:) 1. בכל הקליפים שלי (חוץ מהחדש שייצא השבוע...) אני סובל סבל פיזי מטורף(חח בכיין) באמונה החזקתי את הידיים כמו מנורה במשך 14 שעות עד שהידיים כמעט התפרקו מכאבים, בלבד הייתי תשע שעות בתוך אקווריום עם מים קפואים עד שכמעט התעלפתי, ביש לך כוח הגיבור סבל במקומי(אמבטיות, קבורה, תספורת וכו) נראה לי שהקליפ ה"קל" ביותר פיזית היה הפחד נעלם שם לא סבלתי בכלל. אבל נראה לי שמבחינת חוויה (לא משנה כמ סבלתי), הכי נהניתי לצלם את לבד. וואו איזה חפירה. 2. וואו. אחד השאלות הקשות של חיי כי האלבום הוא סוג של מסע/יומן. כל שיר מסמל תקופה אחרת בחיי. הטקסט שמתאר אותי הכי טוב זה להיות עצמי. אני מאוהב בכל השירים באלבום והם בשבילי כמו שיר אחד ארוך שמסכם תקופה. 3. כל דבר שמשפיע על היום יום שלי ולא נותן לי מנוחה: אהבות, עצב, ריבים, המצב במדינה (כן גם עיתונים וטלווזיה משפיעים) דברים שעוברים על החברים שלי או המשפחה וכמובן- זוגיות. ברגע שהשיר יוצא ממני זה סוג של פריקת עול ופסיכולוג "זול" שעוזר לי להתמודד. זאת ההשראה. מעריך המון בחזרה.... אנחנו נפגש...ברוורר! שלך כפיר

Miss Nat

New member
חח תראו מי מדבר על מוכשרים :)

תודה רבה על התגובה,ריגשת אותי (חח גם כשאני שומעת אותך שר אני באנדרנלין מטורף) מסור לכינרת דש חם ואוהב בחזרה,שניכם פשוט מדהימים :) ואוו תמיד תיארתי לעצמי שלא היה פשוט לצלם את "אמונה" כי הוא גם נראה קליפ לא פשוט לצפייה. חח אהבתי בו את הרעיון שכאילו רואים את השלד יוצא מהגוף שלך. אה כן וגם את זה שכינרת נתנה לך בסוף דחיפה חחח זה היה מגניב. דווקא להיות תקוע בתוך איזה מיכל ענקי במים נראה ממש כייף חחח לא הלכה לך הגיטרה? אין לי סבלנות לחכות כבר לקליפ המדהים שלכםםם נו שיצא כבררר חחחח התחלתי גם לחפור :) שיהיה לך ולכנרת ערב מדהים. אוהבת המווןןןןןןן 3>

שאלה לכפיר../images/Emo70.gif

שאלה שדיי מעניינת אותי כרגע למה אתה לא עונה למסרים בתפוז?
הדרווושש שנים לא שמעתי ממך מלכה....מה קורה איתך?

../images/Emo214.gifלא היה עדיף שתכתבי לו פה

את המסר ואז הוא יענה?
באמת שנים לא דיברנו..... דברי איתי במסנ

פעם המסר היה חשוב מה ששלתי לו..עכשיו זה לא

רלוונטי בכלל חח... הוא פשוט מסנן מסרים
כולה שאלתי 2 דברים.... חחח

פרונת של שוקולדונת...

פרה של שוקולד!!! יא מגניבה מה קורה? אני מצטער!!! אני לומד לאט לאט את המקצוע המסובך הזה שנקרא: גישה למחשבים....לא קראתי עד היום המון מסרים שיש לי בתיבה:) אני ממש מצטער ומקווה שבקרוב ייצא לי לעבור על כל המכתבים (בתקווה שמישהו מכותבי המסר לא ימות בינתיים...חח) שיהיה שבוע נפלא, אל תכעסי.......:))) כפיר

../images/Emo126.gifכפיר יקירי!!!!../images/Emo99.gif

שלוש שאלות, זה מה שמותר, אז הנה- - אם היו מבקשים ממך לוותר על כישרון אחד שלך, על מה היית מוותר? - אם היו מציעים לך כישרון שאין לך, מה היית מבקש? - האם יש שיר שאמרת עליו פעם "וואי, איך אני לא כתבתי את השיר הזה?!" לי זה קורה הרבה, וקרה לי גם עם אושר ועצב שלך, המדהים. כפיר, מעריכה ואוהבת אותך מפה ועד אינסוף! מנטוס

מנננננטטטטוסססס:)))

יקירתי... 1. הייתי מעדיף להשאר עם כל היכולות אבל אם היו מצמידים לי אקדח לרקה?.....כתיבת מילים...(פאק! אני ממש אוהב לכתוב מילים...שיט!) 2. לרקוד. 3. ברוווווררר!!! אלפי שירים... אחד הדוגמאות זה "מביאה הכל" של שלום חנוך (ולא של רן דנקר כמו שילדים לפעמים חושבים..חח) אני יכול למות שאני קולט את הלחן והטקסט האלוהי שיש בשיר הזה. שיהיה לנו איזה 48 שעות אני אגיד לך עוד 16754 שירים אחרים... תודה על המחמאה אושר ועצב מודים לך... :) יש שירים שרק כשאתה בן 16 אתה מצליח לכתוב אותם... המון אהבה ומנטה כפיר

אני בהלם../images/Emo12.gif

בדיוק היום ב5 בבוקר שמעתי את -"את מביאה הכל" והתפעלתי מהשיר הזה..וישר חשבתי על השאלה של נטע.. כי הייתי באמצע כתיבת שיר. למה אני לא יכולתי לכתוב את השיר הזה??

וואו "מביאה הכל" שיר מדהים../images/Emo23.gif

שלום חנוך זה ליגה אחרת לגמריי..
ואני מצטרפת לנטע "אושר ועצב" אחד השירים הכי יפים ששמעתי...

Miss Nat

New member
יאאא איזה כייף :))))))))) ../images/Emo189.gif

אין מצב שאפשר יותר מ03 שאלות..? חח אני אצטרך לחשוב על השאלות שלי טוב.. איזה כייף :) רק חסר שאני אצא ולא יהיה בבית באותו זמן..

למעלה