שימו
-האירוח הוקדם ל20:00

../images/Emo214.gifאת יכולה גם ארבע../images/Emo8.gif

אבל תשתדלי לא לתת לו מגילה של שאלות כי אני בטוחה שיהיו עוד אנשים שירצו לשאול שאלות, ובסוף ישאלו אחרים את שאלותיהם..

כפיר מונעמור!../images/Emo23.gif

קצת קשה לי לשאול 3 שאלות אבל אני אשתדל, רק כהקדמה רציתי להגיד לך שאתה טיפוס מדהים ושאני כל כך מעריכה אותך שאתה פה בשביל האנשים שלך, ותופיע כבר בחיפה, יא ראבק!!!1111 1. אתה אוהב להלחין שירים של אנשים אחרים? סתומרת, אם ו... אני אביא לך שיר שלי יכול להיות מצב שאם הוא יהיה ממש טוב ותקום על צד ימין והעולם יחייך אליך הוא יכנס לדיסק? לא, סתם, אבל ברצינות - תמיד כפיראפשטיין נראה לי כמו משהו שהלחנה ומילים זה ביחד, אתה מסוגל להפריד? 2. עד כמה אתה מתחבר לכל העולם הזה של הפייסבוק, מייספייס, שוקס, פורומים. אתה טיפוס של אינטרנט וטכנולוגיה? 3.שאלה קצת כבדה - מה אתה חושב על השלטון בארץ, ממשלה וכאלה... אה, ואיזה קבוצה אתה אוהד
והאם אתה מוכן לארגן מפגש פורום אקסקלוסיבי שיהיה מגניב?
תודה על הכל יעל[נשברולךהכנפיים]

מונאמוור כנפי עוף על האש שלי!!!

אוהב בחזרה המון ואני מנסה כבר המון זמן לארגן הופעה בחיפה (הייתי בביט בר לפני המון חודשים ומאז לא הייתי...מתגעגע לעיר המדהימה הזאת...בטח בקרוב אבוא...אמן!!!) יאללה... 1. אם אני אוהב להלחין שירים של אחרים?. אחד למאתיים זה קורה לי. אני מעדיף שהאמירה תהיה שלי (רכושן חח) אישית. ברגע שיש לך טקסט לא שלך אתה מתרגם לשיר תחושות של אדם אחר. אבל עשיתי זאת כמה פעמים ואני בטוח שאעשה גם בעתיד. (אחד השירים שהלחנתי לסקעת לאלבום הבא זה לטקסט שהוא כתב) בלי שום קשר אני תמיד אשמח לקרוא טקסטים שלך!! זה לא קשור לצד ימין שלי...חח:) אני גם הרבה פעמים מפנה כותבי טקסטים לחברים שלי שרק מלחינים וצריכים טקסטים שיכתבו עבורם... 2. אני לא טיפוס של אינטרנט וטכנולוגיה אבל אני גם לא נשאר חייב ולאט לאט כל יום לומד עוד משהו. האתרים הללו מאוד חשובים מפני שהם פונים לקהל מאוד רחב שמתבשר על הופעות ועדכונים שלי. פעם היית מסתובב עם גלויות וכותב אסאמסים והיום אתה פותח איוונט בפייסבוק שבמכה אחת מגיע למאות אנשים. זה חשווווב!!! 3. זאת שאלה חשובה שאצטרך לענות לך עליה בארבע עיניים. יותר ויותר אני מכניס את המצב במדינה לשיריי. דעותיי משתנות די הרבה כמו שהמדינה הזו משתנה די הרבה. בגדול- אני בנאדם מאוד אופטימי ופטריוט. מטבעי אני מאמין בבני אדם - לא משנה כמה גבוה הם ממוקמים- אני נותן לכולם צ'אנס... אני מבטיח שנדבר על זה או במפגש פורום או בהזדמנות שתהיה לנו...לא בא לי שיצטטו אותי אח"כ..חח... אני מאמין ומאוד רוצה שבקרוב יהיה מפגש פורום...נתחיל לגלגל את זה...:) המוווןן אהבה והערכה יעלי עם כנפיים... שלך כפיר:)

כפיר../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, מה שלומך? אממ טוב 3 שאלות זה קל.. 1. עם איזה אומנים [מהארץ ומחו"ל] היית רוצה לעבוד, להופיע וכו'..? 2. מה בא לך יותר בקלות, לכתוב שיר ואז להלחין או למצוא לחן ולהתאים לו מילים? וממה אתה מקבל השראה? 3. מה אתה אוהב לעשות חוץ ממוסיקה כמובן? שיהיה לך סופ"ש מקסים, מעריכה ואוהבת המון!

היי ילדת ירח שלי...!!!

מה שלומך? אני מצויין...כל כך כיף להית פה:)) 1. המממ... כריס קורנל, שלום, אביב, היהודים, עברי ויש עוד כמה שאני אחשוב עליהם ואחזור אלייך..חח. 2.כל פעם זה משהו אחר...יש שירים שכמעט שבאים לי ביחד...אני כותב את המילים והלחן כאחד...יותר קל לי בעקרון לכתוב לחן ואז לכתוב מילים...אבל יש גם שירים שהלחנתי אותם תקופה ארוכה לאחר שהטקסט נכתב.. כתבתי קודם על ההשראות שלי...(תראי את התשובה הנ"ל) זוגיות עושה לך חשק לכתוב ולהתמודד, אבל גם כל דבר שמכעיס או שאתה רוצה לפרוק על העולם וכו' נותן לך השראה... 3. לראות סרטים משובחים, לנשק את כנרת, לקרוא ספרים (גם של הארי פוטר המדהים), לשבת בברים, לשמוע מוסיקה, לראות הופעות, ולשבת לערב של צחוקים עם חברים או משפחה... תוודההה!!! כפיר

כריס קורנל פשוט אדיר../images/Emo47.gif

וגם אביב גפן ברור! ורציתי להוסיף, שאתה בן אדם מאוד מיוחד ואמיתי בעיניי, תישאר ככה תמיד

טוב,אז..

היי כפיר, אני נוּפר פרץ, נעים מאוד.
קודם כל, רציתי להגיד לך שאני מחכה כבר ליום הזה שתופיע פה, כדי שאני אוכל להיות בהופעה שלך. יש לי אמא קשה שבחיים לא תתן לי ללכת להופעות מחוץ לעיר. אז.. -מתי כבר תבוא לבקר בבאר-שבע?! -בטוח היה לך פעם משהו שממש שבר אותך ולא הצלחת להשאר חזק יותר. מה עשית במצב כזה? מה הייתה הדרך שלך להשכיח ממך הכל? זהו,רק רציתי שתדע שאני באמת מעריכה אותך, הכי הכי בעולם.

היי נופר הסדוקה...:)

מקורהה.???? הייתי בבאר שבע לפני שנה ואני מתכוון לחזור אליה...אני חולה על הבארקה ועל הפורום...:) בקרוב תבוא תקופה של הופעות מחוץ לעיר... אמא שלך תתרכך עם השנים זה קורה לכל ההורים, אני מבטיח... קצת סבלנות...חחח 1. נכון...כמו לכל בנאדם... הסתגרתי בבית, כתבתי שירים ועשיתי כמה שיותר דברים שאני אוהב שיסיחו את דעתי ויגרמו לתקופה הזאת לעבור. ואכן כל תקופה רעה עוברת בסוף...באמת! ואפילו יוצאים מחוזקים עם עוד שיעור בביהס הזה של החיים...:) כשאתה מתרכז בדברים שיש לך ולא במה שאין לך (וזה גם קשה) ומתמקד בהכרת התודה שלך אל העולם וכמה דברים יש לך שיכולים להוביל אותך אל האושר ואל ההגשמה העצמית...אתה רואה את האור בקצה המנהרה. אני ממליץ מכל הלב לכל אחד ואחת מכם כל יום לכתוב 10 דברים שהוא אוהב בעצמו. במשך שלושה שבועות.... גם אם הוא יחזור על עצמו אחרי כמה ימים, אני נשבע שאחרי התקופה הזאת אתה מתמקד באמת באור שבך ולומד לראות את האושר מבעד לחרא...:) תנסו........ אוהב המממוווןןן כפיר

inbarIL

New member
אז, כפיר../images/Emo23.gif

האם הצלחת להבין את הכתב שלי בברכה שבאלבום?
סתם, נו, אבל מצטערת על זה
הופעה- אקוסטית או חשמלית?
מהי מוזיקה בשבילך? וזו שאלה שמאוד מעניינת אותי התשובה עליה:)
היה אדם שמאוד מאוד השפיע על החיים שלך? כזה, שבלעדיו החיים שלך, או אתה, היום היו נראים טיפה שונה? בלי מילים מיותרות (אחרי החפירה באלבום
שנקווה שקראת
), מעריכה ואוהבת..אתה יודע כמה. ענבר
.

עינבריל הפיה שלנו:)

ברווור שהצלחתי (עם זכוכית מגדלת זה קל...סתתתאםםם!) את הכי מרגשת שיש בברכותייך הכל עלייך בחזרה, מוואה! תפסיקי להצטער יא מנומסת!!!:)) 1. באקוסטית אני יותר אני...בחשמלית אני מרגיש יותר מלא בכוח (אני חולה על דיסטורשן) ומייצג משהו מסויים ומקצועי יותר...לא יודע. שאלה טובה...עוד שנה שנתיים תהיה לי תשובה מגובשת... 2. אבא שלי. בכלל- המשפחה ויקיריי מאוד משפיעים עליי.... (וגם: קורט קוביין וכמובן- שלום חנוך...) מעריך ואוהב את יודעת כמה...:))) כפיר

inbarIL

New member
אוח, אתה נשמה../images/Emo23.gif

שבוע טוב, המון המון תודה, ממש עשית לי את השבוע
ומחכה לבארביD: ולעוד אקוסטית

היי כפיר../images/Emo47.gif

משלומך?:) דבר ראשון אני שוב אגיד שבאמת אתה מוזיקאי מדהים עם נשמה ע-נקית! שיהיה לך המון המון בהצלחה בהמשך הדרך מאמינה בך!
היו פה מלא שאלות שרציתי לשאול אבל ראיתי שכבר כתבו אותן.. אז.. ננסה:) אז ככה.. 1)השאיפה הכי גדולה שלך בתחום המוזיקה.. מה יהיה כדאי שתרגיש: הגעתי לשיא?:) 2)אם לא היית מוזיקאי מה היית? 3)על איזה כלי נגינה אתה מנגן? ועל איזה היית רוצה לדעת לנגן? סופ'ש מדהים שיהיה לך:)
מיכלי

מיכל המוקשתת:)))

היי מותק שלי...תודה מכל הלב נשמה יקרה:) איזה כיף לשמוע:))))) 1. לעשות כל החיים מוזיקה ולאהוב את מה שאני עושה ולדעת שאני אמיתי בכל מה שאני עושה...אני ארגיש שהגעתי לשיא אם אחרי 30 שנה אנשים עדיין יבואו להופעות שלי ויחכו לשירים חדשים...(ראי ערך חיות לילה עם שלום בבארבי...זה מטורף...) 2.פסיכולוג או מטפל כלשהו באנשים... 3.גיטרה, פסנתר, בס, וקצת תופים... ואם הייתי רוצה לדעת לנגן ממש על עוד משהו אז הייתי הולך ללמוד את הכלי הזה או לפחות להתמודד איתו...:))) סופש ושבוע מדהים יקירתי!!!:))) כפיר

אאאאאאאאאגדודו!

אני בהתלבטות רצינית אם לחפור או לא
טוב, יש לי שלוש שאלות, לא נחפור
אז, כפיר! מה נשמע?
[זה לא חלק מהשלוש שאלות כן, זה מתוך נימוס (ורצון אמיתי לדעת מה שלומו, כמובן)] 1. נותנים לך...4 שעות חופשיות, סכום כסף בלתי מוגבל וכל אמצעי תחבורה שרק תרצה. מה תעשה בזמן הפנוי? 2. מה עדיף- להופיע באולם הכי יוקרתי בעולם, מול עשרות אלפי אנשים, שרובם המכריע מכיר שיר אחד שלך, או, הופעה באולם קטן ואינטימי עם 10 אנשים שמכירים כל מילה? [התשובה ברורה, לא נורא, תזרום
] 3. טיסה לחלל או שבוע מתחת למים? והדר, כל הכבוד

שקדים על האש זה סוף הדרך!:)

היי שקד:)) הכל פגז אצלי...ואצלך??:))) קלטתי שאת צינית לא קטנה..חח:) 1. אקח מטוס פרטי, אטוס מעל כל האיים הכי יפים בעולם (מעל אפריקה אני אפזר את כל הדולרים לילדים) ואוכל אוכל משובח לצלילי מוזיקה מעולה, ובשעה האחרונה אלך לראות הופעה בחול שאני אוהב. 2. לא בטוח שהתשובה ברורה..חח. להופיע מול אלפי אנשים שיאהבו את השיר הזה יכולה לגרום להם להכיר אותי ולבוא לעוד הופעות ככה שאני לא אצטרך להופיע מול עשרה אנשים. 3. שבוע מתחת למים (למרות שזה יעשה לי עור ממש מקומט...אחרי כמה שעות בקליפ של לבד הבנתי את זה..חח) הדר באמת כל הכבוד:) שבוע נפלא וציני:) כפיר

וואלה, עלית על משהו בקטע של ההופעה ../images/Emo45.gif

אני? צינית? נהההההההה [טוב, בקטנה. טיפה כזה. קצת נו] שבוע מקסים ומרטיט לבבות גם לך, ותודה

../images/Emo11.gif

* אם לא היית זמר מה כן היית? *ולשאלה הקבועה
נותנים לך יום שלם עם תקציב לא מוגבל לבלות עם מי שתרצה (חי או מת זה לא משנה בכלל.)מי זה יהיה ומה תעשו? ושאלה הכי חשובה: אתה יכול ללמד אותי לשרוק כמוך?

למעלה