שימו
-האירוח הוקדם ל20:00

../images/Emo214.gifשימו ../images/Emo23.gif-האירוח הוקדם ל20:00../images/Emo88.gif

במיוחד כדי שתראו "הישרדות"

כפיר../images/Emo13.gif

לחשוב שהייתי אמורה להיות בהופעה שלך עכשיו בבית קשת [כאילו עכשיו שאתה קורא
] אז 3 שאלות... בוא נראה מה יצא..
1. אמרת שקראת את האלבום נכון.. שאלתי היא.. באמת קראת את הברכה של ענבריל
?? לא.. זה לא שהיא כתבה הרבה.. פשווט האלבום שקנינו היה קטן
[חח ענבר כפרעלייך
].. מקווה שנהנת מהאלבום
2. עד כמה אתה בקיא בכינויי הפורום? מקשר שמות לכינויים?
3. מה הדיסק האחרון שקנית/קיבלת ומה השיר האחרון ששמעת היום? [שאלה אחת,ניסוח מורכב
]

inbarIL

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לא מבינה איך אני נשפכת פה מצחוק

אתי שמחלקת ממתקים:)

היי נשמונת!!! 1.קראתי את האלבום וזה אחד הספרים האהובים עליי בשנה האחרונה..חח. השווצתי איתו לכולם!!! לא קיבלתי כזאת מתנה בחיים, עדות לאיזה מדהימים אתם:) דיי לצחוק על ענבר!!! ברוור שקראתי...זה חוסך לה דפים:) 2. אני די בקיא אבל לפעמים מפספס...אני יותר בקיא בשמות שלכם:) 3.וואוו...אני לא זוכר מה הדיסק האחרון שקניתי...:( השיר האחרון ששמעתי היום זה "הפחד נעלם":) בגלל שצפיתי בגרסה הסופית של הקליפ שייצא מחר!!! יייששששששש!!! (זה לא אומר שמחר הוא בערוץ המוסיקה,זה בטח ייקח עוד כמה ימים, אבל הוא יעלה מחר בYNET) נשיקות וחיבוקים!!! כפפייר

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש פה סקופ!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שרלונטי עד מחר

shahar1989

New member
כפייייר

איזה הופעה שלך, וגם לא שלך הייתה הכי משמעותית עבורך? אוהבת מלא! שחר.

שוקולד השחר!!!

מה שלומך שחרונה!!!??? ההופעה שהייתה מאוד מאוד משמעותית עבורי היא הופעה שלי בגיל 15 בקרנבל פורים בבית ספר עירוני י"ד בת"א(הביהס שלמדתי בו..), אחרי ששרתי פעם ראשונה שירים שלי מול כל הקהל של התיכון והחטיבה תוך כדי שהברכיים שלי רועדות מהתרגשות..(הן ממש זזו..חח) אחר כך הבנתי שאני רוצה שהאושר הזה, שהרגשתי שם, יימשך כל החיים. זה היה אירוע מכונן:) אוהבבב המממוןןן!!! נשיקות וחיבוקים ונתראה בקרוב!!! כפיר

matanky

New member
היי כפיר,

בוא נגיד שאתה לא ממש מכיר אותי
למרות שפעם ממש ממש מזמן דיברתי איתך בהופעה של יואב דגני חח.. אתה בטח לא זוכר אבל לא משנה .. קודם כל אני ממש מקווה להגיע להופעה ב-19/6 בבארבי ואני מאוד מקווה שלא ידחו אותה כי זה בדיוק יום ההולדת ה-16 שלי
.. זה די מוזר לכתוב לך משהו פה, ושאתה באמת עונה ואכפת לך. אני מצטער שאני חופר לך.. אבל זה מוזר לי כל העניין הזה ואמרתי את זה אלפי פעמים כמה שאמן כל כך משקיע בפורום שלו, ואכפת לו - ואתה מדהים ! אין ספק. יש לי שאלה, אפילו 2 חחח אבל אני לא בטוח שתוכל לענות על אחת מהן .. אז ככה - 1."להיות קורבן, להיות ניצול, להיות עצמי " השורה הזו ממש משכה אותי.. מתי כתבת את השיר 'להיות עצמי'? היה משהו מיוחד/מקרה מיוחד בזמן שכתבת את השיר ? 2. שהתחלת ליצור את המוזיקה שלך, האמנת שתגיע לאן שתגיע? אין לי עוד כל כך מה לשאול, אני רק רוצה להודות לך על מי שאתה. תודה שאתה משקיע בפורום הזה כל כך הרבה, אמנם אני לא כותב פה כל כך הרבה אבל אני כותב. ואני רואה מה שאתה כותב ואתה פשוט מדהים, הכמות אכפתיות שלך והדאגה והאהבה זה נדיר בקרב האמנים בישראל
תודה על הכול
מקווה לראות אותך ב-19/6

מתנקי המקסיםםם!!!

בוודאי שאני זוכר אותך!!! ילד מופלא שכמותך:) אתה גם בעל הפינה המפורסמת "להיות עצמי" הגזמתתת...... אתה ידוע!!!:) אתה ממש לא חופר! אני יכול לחפור לך פי מיליון...חח... תענוג. מיליון תודות על הברכות!!! ואני יותר ממחכה לראות אותך ביומהולדתך אצלי! לכבוד הוא לי:))) מחזיק אצבעות ומאמין שכן...:) ווווווואאאווו...שאלה כבדה וקשה...וגם קצת אישית...חח.... האמת שרציתי לקרוא לאלבום בהתחלה- להיות עצמי... אני יותר ממאושר לדעת שאתה מתעניין בשיר הזה... 1. (דבר ראשון זה "להיות ניצוד" ולא " להיות ניצול") לפני שש שנים, באחד החשבונות נפש הגדולים שהיו לי בחיי, כשקלטתי שאחד מיקיריי החשובים ביותר חולה במחלה קשה, בו בזמן עברתי תקופה שבה גיליתי שאחד החברים הכי טובים שלי בוגד בי עם החברה שלי לשעבר שעדיין אהבתי, ובדיוק עזבתי את בית הוריי לגור לבד ויצאתי לדרך עצמאית ... ישבתי בלילה שטוף דמעות ועשיתי סיכום נפשי של כל מה שקורה לי. סיכום תקופה קשה, התפכחות, התבגרות, עידוד עצמי, סוף של דברים שלא יחזרו עוד, והתחלה מחזקת של תקופה חדשה (וגם קצת רחמים עצמיים- מותר לנו...) כתבתי אותו כמו רפלקס הקאה. בבת אחת את כל הטקסט. אחר כך עד הבוקר- היה לי את הלחן (ליד הפסנתר כמובן). בבוקר שאחרי זרקתי את השיר לפח. היה לי פח ענק בבית עם מלא זבל בפנים. הרגשתי עירום. טקסטואלית ואישית. לא הייתי מסוגל להתמודד עם מה שחשפתי בשיר. רציתי להדחיק. 24 שעות אח"כ התחרטתי ומצאתי את עצמי מפשפש בזבל המסריח ובתחתית שלו, בין כל הגועל נפש (דו משמעית בהקבלה לתחושות שהיו לי אז -מטאפורית) מצאתי את השיר... רטוב. מגולגל לכדור נייר. וכמעט מחוק כולו. שיחזרתי אותו אות אחרי אות. והתיישבתי שוב על הפסנתר ושרתי אותו נקי מכל דמעות אמש. והיום הוא איתי. באלבום, בחיים, ובכלל... הוא עדות לתקופה קשה אך מדהימה. הוא אחד השירים היקרים לליבי (אני כמעט לא עושה אותו בהופעות בגלל שהוא אישי לי מדי..) 2. תמיד האמנתי. תמיד ידעתי. ואם זאת- כל שלב שאני עובר ומקבל עוד משהו בדרך מוערך ובחזקת מתנה בשבילי:) המון אהבה והערכה בחזרה....נתראה בקרוב... תודה...:)))!!! שלך... כפיר

וואו../images/Emo201.gif

האמת שהתפלאתי לשמוע שזה "להיות ניצוד", כי הייתה לי אסוציאציה לשואה ב"להיות ניצול", עכשיו זה מקבל משמעות שונה לגמרי. אתה מקסים.

וואו, תשובה מדהימה לגמריי...

כ"כ ריגשת אותי!! אולי השיר שאני הכי אוהבת שלך. הכי מזדהה בעולם.......

matanky

New member
וואו, ריגשת !!!

אני מצטער אם קצת חדרתי לפרטיות, זה איכשהו קורה לי הרבה בזמן האחרון.. מצד אחד זה כל כך עצוב לשמוע איך חבר שזה דבר כל כך קרוב, יכול לעשות דבר כזה.. ומצד שני , זה טוב לשמוע איך יצאת לחיים חדשים והצלחת להתגבר על זה, ואלו תקופות לא קלות אני מאמין לפחות. שוב, תודה רבה לך על כל מה שאתה ומי שאתה. אני כל כך מעריך אותך על הדרך האמיתית והכנה שלך, אל תפסיק חוץ מאשר המוזיקה המדהימה שלך, אל תפסיק להיות בן אדם כל כך טוב
איתך לאורך כל הדרך
מתן הילד המופלא

למעלה