שרשור~הכרות

O L g i T

New member
../images/Emo214.gif שרשור~הכרות ../images/Emo65.gif

טוב אמ. זאת אחת ההודעות האחרונות שאני פותחת בשנה הקרובה, וכל מי שהתחיל לשנוא אותי כבר... sorry
שם: כינוי: גיל: עיר: מסנג'ר\אייסיקיו: בלוג: מייספייס: תמונה [~חובה!!!~]: להקות אהובות: סרטים אהובים: סדרות אהובות: לסיכום:

אני אהיה ראשונה

וכולכם תלכו בעקבותיי ותגיבו גם. תודה. P: שם: מיטל כינוי: maytallove frankie ^אם הייתה לי אפשרות הייתי משנה אותו, אבל אין לי כזאת אפשרות:S^ גיל: 15 ביולי. עיר: ת"א מסנג'ר: [email protected] מוזמנים להוסיף^^ בלוג/מייספיס: דווקא איןo_O להקות אהובות: the used- זה בהחלט מתבקש לא?D: MCR 30STM P!ATD AFI oasis billy talent green day FOB ואלה הם הקבועים. בערך.. סרטים אהובים: אוהו, יש הרבה. שר הטבעות, גאווה ודעה קדומה, ראיון עם ערפד, יוקרה. ועודועוד. סדרות אהובות: אוהוהוהו יש המון. האנטומיה של גריי, מחשבות פליליות, מספרים, אבודים, נמלטים, פשע מהעבר וזה ממשיך וממשיך. לסיכום: אני אוהבת שניצל ופירה:) אמ. שאלה: יהיה מפגש פורום? כבר שאלתי פה ולא ממש קיבלתי תשובה ברורה. ?. תמונה- התלבטתי אם לשים או לא, והחלטתי שלאP: *התמונה בין האהובות עליי של ברטXD*

O L g i T

New member
../images/Emo214.gifme

שם:
אולגה כינוי:
מייט, אבל אף אחד חוץ מהמייט שלי לא יכול לקרוא לי ככה P: גיל:
16 וחצי עיר:
ראשון מסנג'ר\אייסיקיו:
[email protected] בלוג:
טוב נו.. גם ככה אין פה אף אחד >< 54867 תמונה:
... היא די ישנה חח להקות אהובות:
bring me the horizon, the used, mcr, black dahlia, silverstein, fata סרטים אהובים:
מת על המתים
, המוסר 12, אמריקן פאי 123, בחזרה לעתיד 123, ועוד
סדרות אהובות:
סאותפארק
, ורוניקה מארס, סקס והעיר הגדולה
לסיכום:
מממ. תתחילו לשמוע ברינג מי.

crazykid oO

New member
יש לך שם יפה P:

חעחעח נייס טו מיט אולגה, מי ניים איז אולגה אני חדשה!!

O L g i T

New member
היי.. אני לא זונה ;[

אני לא יודעת אם זה יעודד אותך, אבל הוא לא היה ככ ורוד כמו בתמונה כי היא קצת ערוכה. דבר שני.. גם אם הוא היה... הוא כבר לא >: עכשיו הוא כתום-צהוב-שהיה פעם ורוד-אדום אומשו כזה. הוא זוועתי. ברמות.

אוי מכירה את זה..

קצוות ורודות לשעבר, "פס" בלמטה של השיער נוכחי, זה סיוט לצבוע כל שבועיים! ז"א לי - אני חופפת כל יום|: bad habit

אמ.

אם אמא שלי הייתה מרשה לי לצבוע את השיער.. אז אני הייתי ילדה שמחה. *אפילו הליקס היא לא נותנת לי לעשות* בקיצור אני במקומך הייתי מחדשת את הצבע כי זה מוי מוי יפה לך:)

O L g i T

New member
תנקס...

בכלל כשצבעתי זה היה סגול-אדום כזה. זה דהה לורוד. ועכשיו? כמו שאמרתי זה דהה למשהו די מחריד. ומכל הצביעות השיער שלי מת לגמרי... ועוד כשצבעתי לסגול השיער שלי היה שחור לפני זה ועשו לי הבהרה והוא בכלל מת. אז ניראלי אני אניח לו בחודשים הקרובים.. מסכן >< ~וואו חפירה~

whatascene

New member
../images/Emo148.gif טם טם טם!

שם: שאנז כינוי: איך שבא לכם גיל: 19 עיר: רחובות מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] בלוג: לא מעניין מייספייס: כנל תמונה [~חובה!!!~]: חח היית מתה להקות אהובות: the frames, something corporate, hooverphonic, jeff buckley, אני יכולה להמשיך ככה שנים סרטים אהובים: empire records, boondock saints, monsters incccc סדרות אהובות: הרגיל; חברים, סימפסונז וזה.. מה שיש בטלוויזיה לסיכום: אולגה יא ספאמרית!

crazykid oO

New member
שלום!! אני חדשה!!!!!! ולא ממזמן הכר

תי את דה יוזד. הרודתי אלבום וממש אהבתי D: שם: אולגה כינוי: לא רואים? גיל: 13 וחצי עיר: נתניה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] בלוג: מייספייס: תמונה [~חובה!!!~]: מצטערת, אין ): להקות אהובות: MCR, יש מלא, אין לי כח לכתוב, דה יוזד הופכים לאהובים! הורדתי רק אלבום 1. וממש ממש אהבתי. שומעת עכשיו P: בקרוב גם הם יצטרפו לרשימת האהובים סרטים אהובים: אימה, אקשן, קומדיות וכו'. שמות של סרטים- מי זוכר!? סדרות אהובות:דרייק וג'וש, כל מה שבMTV ............אין לי כח לסיכום: תגידו לי ברוכה הבאה!! אני עומדת לשגע לכם את השכל, אני צריכה לקבל מידע כי אני לא מכירה את דה יוזד- שוב, הורדתי אלבום 1 XD

crazykid oO

New member
בקשה. אתם יכולים לספר לי עובדות על

דה יוזד כי אני לא מכירה אותם. מה שמות חברי הלהקה, כמה אלבומים יש להם וכו'.. תודה

whatascene

New member
סליחה, נלחץ אנטר

מעל איפה שכתוב "דה יוזד" יש שורה עם לינקים וזה.. אז שם יש טאגליינס

למעלה