שרשור~הכרות

קוראת פה מדי פעם ../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif

וכי המנהלת פה ממש מושית.. *rolling eyes*
שם:נועההה כינוי:נוע/נועייק? גיל:15.5 עיר:עזוש מסנג'ר\אייסיקיו:במסר? בלוג:אין מייספייס:www.myspace.com/shnaknikxcore תמונה [~חובה!!!~]:טובבבבבבבבב להקות אהובות:אההמהממ לאדעת. בעיקר פאנק וכאלה סרטים אהובים:לא זוכרת סדרות אהובות:האוס, מלאכים קטנים, אלי מקביל, סקס אנד דה סיטי לסיכום:שני יא זנזונת למה פה את כותבת יותר מבפורום גרין דיי? הא? הא? האאאאאאאא!?!? אה ואולגית ובלונדה אני אוהבת אתכן

O L g i T

New member
נועיתה!! מה מביא אותך לפה? חח

כאילו.תבחרי. או שאת פה או שלא. אין כזה דבר מדי פעם!!!!

whatascene

New member
חח נואה!

אני כותבת כאן יותר כי.. הפורום הזה זה הבייבי שלי =) וכי אני אוהבת את הלהקה יותר, נו.. וכי כאן אפשר לכתוב הכללללללל ואפילו חדשות על הלהקה!!! דבר שלא ממש עובד בג"ד חח

D: חצופה.. ../images/Emo163.gif

עכשיו אני חוסמת אותך מג"ד!!! מה זה את אוהבת את דה יוזד יותר?!?! חוצפניתוש!

היה לא מזמן, לא? בכל מיקקק../images/Emo149.gif

שם: מישל כינוי: מיזל קוראסון/ מיצקה/ סוסמן (טוב, הם דיי בדיחות פרטיות כאלו..) גיל: עוד חודשיים 16! עיר: תל אביב מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] בלוג: אין מייספייס: www.myspace.com/peacocky תמונה [~חובה!!!~]: נוטוב.. מלפני שבועיים להקות אהובות: זה יותר שירים אהובים מלהקות אהובות.. נוטוב, test icicles, drop dead gorgeous, underoath, blink 182 ועוד.. סרטים אהובים: פייט קלאב! התפוז המכני, רקוויאם לחלום, סרטי קווין סמית', CKYים, לורדס אוף דוגטאון והרקולס:) סדרות אהובות: סקראבססססס, האו.סי, ו... כאן מסתכמים השעות שלי מול הטלוויזיה [MTV2 לא נקרא כי הוא פתוח נונסטופ במילאP:] לסיכום: האוזניים שלי כואבות!

אם אני שומעת אותם?

אני הבאתי אותם לידיעה בארץ!!!1 *חשה* אני מכירה אותם כבר איזה שנה וחצי.. אפילו יש לי מייספייס מוזיקה שלהם סתם רציתי לשים שירים בפרופיל שלי והוסיפו אותי!) http://www.myspace.com/testiciclesmusicmiz וואו. יש לנו כמעט בדיוק אותו טעם במוזיקה זה מטורף|:

O L g i T

New member
חחחח אמאלהXD

אני בכלל הכרתי אותם מMTV2 כשהם עוד היו בספנקינג ניו. P: חופשי מטורף...

מתי זה היה?

של circle square triangle בטח, לא? קליפ מגניב:) אה כן, והסוסמן! זה דיי מצחיק.. זה התחיל מסוסליק - סוג של סנאי רוסי
לשוסליק, לשוסמן, לשוזמן (shoes-man haha), וסוסמן. האבולוציה המלאה של הכינוי המטומטם ביותר.D:

O L g i T

New member
מממ דווקא לא P:

זה היה של whats your damage, זה היה בערך לפני...........שנה וקצת. חחחחחחחחחחחח אני מסכימה איתך בקשר לכינויXD

אה, טוב הקליפ שלו דיי סתמי

אבל נו, לראות אותם משחקים כדורסל עם כל הסטייל הזה שלהם זה גם טוב:)

למעלה