שרשור~הכרות

FFTL

New member
עונה ../images/Emo150.gif

שם: ליעד
כינוי: סוני ^^ גיל: 14 ומשו >: עיר: קדימה מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] / 331639653 בלוג: http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=134060 מייספייס: אין. >< תמונה [~חובה!!!~]: איכ. אין
להקות אהובות: הו D: HIM
FFTL USED 30STM האחרון תמיד משתנה עם הזמן
סרטים אהובים: דיי הרבה ^^'' אבודות והוזות, שודדי הקאריביים[1,2], אפקט הפרפר, 13... סדרות אהובות: ישנן בנות..המ..ודיי כל מה שמשודר ביסטארס[ערוץ 13 ביס] :) לסיכום: אני רעבה?><

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

שם:מישל כינוי:מיש,מישמיש,מישלול,יש עוד הרבה... גיל:14 וחצי עיר:ראשון מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] בלוג:אין לי כוח><" מי שממש רוצה שישלח לי מסר או משו מייספייס:כנ"ל תמונה [~חובה!!!~]:
להקות אהובות:MCR,FFTL,דה יוזד סרטים אהובים:נו.. ג'וני דפ כאלה.. סדרות אהובות:סטרדיי נייט לייב,קאפה מייקיP:,שנות ה70 לסיכום:נחמד פה בזמן האחרוןD:

Rose131

New member
המ

שם:נועה כינוי:רוזי גיל:15 וחצי עיר:ירושלים\מבשרת מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] בלוג:מסר מייספייס:איןלי תמונה [~חובה!!!~]:אמאשלך חובה
להקות אהובות:MCR, HIM, ודה יוזד כמובן סרטים אהובים:מולאן רוז', אפקט הפרפר, יעד סופי 1+2 והמסור 1+2 סדרות אהובות:סמולוויל, אנג'ל, שנות השבעים לסיכום:אומ.

nesta girl

New member
../images/Emo39.gif

שם: מורן כינוי: נמ. מורני? גיל: 18 עיר: ראשלצ מסנג'ר\אייסיקיו: במסר בלוג: לא הקטע שלי :| מייספייס: כנל למסנ תמונה [~חובה!!!~]: NEVERRR!! להקות אהובות: the used, rja, mcr, nirvana, jet, the fray ועוד כמה סרטים אהובים: כל האלה של ג'וני דפ, הצד העמוק של האוקינוס, החיים כבית, חיים או משו כזה.... סדרות אהובות: הפמליה, חברים, האנטומיה, נמלטים וכו' וכו' לסיכום: נמנמ?

yaelrs

New member
D;../images/Emo192.gif

שם: יעל :) כינוי: יעליקס, ג'על, יעלייי במבטא ערסי כבד, וכו' וכו' גיל: 15 וחצי עיר: כפ"ס מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] בלוג: המ לא מייספייס: אין תמונה [~חובה!!!~]: -.- להקות אהובות: טוב, אנ'לא אתחיל עם רשימה אבל בעיקרון הכי זה דה יוזד, MCR ומיוז. סרטים אהובים: מולאן רוז', ריקוויאם לחלום, הנסיכה הקסומה.. סדרות אהובות: האוסי, הישרדות, האנטומיה של גרי ועוד כל מני לסיכום: D: ?

למעלה