שרשור
לאמצא השבוע

moriboy666

New member
לא נעלבת שקראתי לו זבל?

זה הה בצחוק.. כי נראה לי שלקחת קצת קשה. הכוכב שהיה בתל אביב זה 4. אני לא אוהב את ההופעות הגדולות האלה. זה מגעיל והמוני ומלוכלך.. כבר שלוש שנים לא הייתי בניצנים... אמממממ וכן זה נכון. עברי הוא עברי בכל מצב. מוטב היה לדעתי אילו הוא לא היה מתחבר כלכך עם הנרי אבל זה אני אני ממש אוהב את החומרים שלו בכל מקרה. המשך ערב מתוק ונראה לי שנרשמתי היום לפיג'מות!

../images/Emo126.gif ראיתי את ההודעה שלך בפורום הפיג'מות ../images/Emo6.gif

לא, לא נעלבתי שאמרת שהוא זבל, סתם הסברתי. היה גם כוכב נולד 3 בת"א, בגני התערוכה... וההופעה שלו הייתה בהנגאר, זו הייתה הופעה מלאה, מדהימה!! לא הופעת להיטים כזו. ואני זוכרת שישבתי מחוץ לכל ההמון [המקום ענקי!] ופשוט התחברתי לכל מילה, זה היה פשוט מדהים! בכוכב נולד 4 הגעתי באמצע שהוא היה על הבמה והייתי ב3 שירים, בקשר לניצנים, באמת יש משהו במה שאתה אומר, אבל האמת שזה תלוי איפה אתה עומד, וכמה אתה מתרכז בהופעה, וכשיש אמן כמו עברי על הבמה אז זה לא מאוד קשה להתרכז בעיקר בהופעה ופחות בקהל. אבל... כמובן שזו החלטתך. אה ו.. אני ממש אשמח לראות אותך בהופעה וכאלה

|מממ

חשבתי 666 בגלל שאתה פריק
סתם. אם אתה מעל 18 אני ממליצה לך ללכת להופעה של היהודים במעגן מכאל.[13.10] מבטיחה לך שלא תתאכזב,זה ממש מטורף. בכלאופן אם בא לך לשמוע עוד פרטים או סתם לשעשע אותי [noamiko22@walla.co.il]

moriboy666

New member
אני לא.. ואני אוכיח לכם!!!! השאלה איך?

די נו אני אפילו לא פריק של אביב גפן כבר..

חחח התכוונתי בכלל

שהצחיק אותי שהיא קראה לך פריק כל הקיטלוגים האלה ואהמממ יש לך איך להוכיח שים תמונהP=

moriboy666

New member
אמריקן פאי אני מצטט כמו שאנשים מצטטים פה..

סרטי בורקס וגבעת חלפון.. אני אוהב אותם ממש!!!!! אירוטריפ זה הסרט הכי מצחיק שראיתי מעולם. אחרי זה רוד טריפ, אחי איפה האוטו שלי ורק אז אמריקן פאיס בכל פעם שאין לי מה לראות אני רואה את הסרטים האלה!! מחכה ל6

MORIYAE

New member
בדיוק כמו שחשבתי...

אגב, תמונה יפה זאת הוכחה חותכת לכך שאתה לא פריק

MORIYAE

New member
מי השחקנית הזאת?

(מצטערת שאני לא מזהה אנשים לפי התחת שלהם
)

moriboy666

New member
חחחחח זה בסדר..

מישל וואו רגע...זה ארוך. טראצ'טנברג? הכי קל זה ככה: Michelle Trachtenberg |מאוהב בה במתותה!!!!!!!!!|

למעלה