שרשור
לאמצא השבוע

moriboy666

New member
אני שונא את הערוץ הזה..

מעולם לא צפיתי בו.. אני מעדיף לפתוח את המסך המפוצל עם גלגלצ ולא את השיט הזה ארבעה שירים ברצף- שיר וחצי של פרסומות. קוטנר תחזור לגלצ!!!!!!! ותוריש לי את הדיסקים שיש לך!!

moriboy666

New member
אני רוצה...

לצאת, לשתות, לרקוד, לבגוד, לשדוד גם אני רוצה לדפוק שמחת חיים ברמקולים של אוטו עם כבוד. גם אני רוצה לחטוף, לאכול, לטרוף, לזלול, להקיא את הכל לרמוס את כל מי שעומד בדרכי, לעמוד על שלי בלי ליפול. גם אני רוצה אקדח קטן שפותח דלתות וסוגר עניין אני רוצה לשלם במזומן מתחת לשולחן לאיזה עבד נאמן פודלמן. גם אני רוצה לשלוף מהשרוול, לצחוק בביטול ולהגיד בזלזול: קניתי, מכרתי, פתחתי, סגרתי, כיוונתי, יריתי, פגעתי בול.....

moriboy666

New member
נשמע טוב חוץ ממה שלא..

מה שלומך שכנה שלי? (לפחות בעבודה) מתי אוכלים יחד לאנצ' או בראנץ' בארומה?
זה לא יאומן את עובדת ממש לידי!!!

../images/Emo214.gifאני פתוחה להצעות ../images/Emo8.gif

מתי שבא לך, אבל לא בארומה.. עד שאני אגיע לשם אצטרך כבר לחזור. זה הליכה של 20 דקות צד ויש לי הפסקת אוכל של 40 דקות... אפשר לאכול בבורגראנץ פעם אם תרצה, זה ממש קרוב לעבודה שלי [מרחק 5 בניינים, אולי פחות] אגב, כשכתבתי "מה שלומך", התכוונתי לזה בכך ששלומך לא נשמע טוב בהתחשב בתוכן ההודעה שכתבת, שירית ופגעת...
אנחנו חייבים להפגש בהזדמנות

moriboy666

New member
יריתי ופגעתי??

מה? במי?? סליחה
אני בכלל פציפיסט!!חחחחחח
האמת עדיין די חרא לי...ואין לי מה לעשות (עובדה אני רואה חמש עם רפי רשף(?) עכשיו עזבי אותך בורגראנץ' יש מאחורה אל גארצ'ו חחחח
אבל זה תלוי כמה את מרוויחה...
סתם בכיף!!!!!! אני סתם לא עושה כלום בימים האלה.. וצחקתי לגבי ארומה.. אני לא אוהב =\ יש לי דודים שם ממול הבורגראנץ' (אם תשימי לב -הדירה עם החלונות הכי לא קשורים לבניין -זה הם)

moriboy666

New member
עוד יום יבוא ונשתה יחדיו לחיים

בעיר ציון היפה ירושלים וכשהיום יבוא יונה תעוף גבוה.עד כאן אני זוכר כמה אהבתי אותו שהייתי ילד!! אתם לא יכולים לתאר.

../images/Emo214.gifרגע, את לא יודעת שכבר התגרשנו<? ../images/Emo12.gif

אחרי ויכוח שהיה לנו במוזס זה לא החזיק מעמד....

../images/Emo214.gifאיזה יום שמח לי היום!!!../images/Emo151.gif

שימו
איך התחלתי את היום, ואיך אני מסיימת אותו [או יותר נכון- מגיעה לשיאו!
] הייתי בטוחה שאגיע היום ומי שאני עוזרת לה בעבודה תצעק עליי שאתמול לא עשיתי את הדברים כמו שצריך, אבל מסתבר שעשיתי -הכל- בסדר וטוב ששאלתי אותה המה שהייתי צריכה לשאול, כי היא לא חידשה לי שום דבר שלא ידעתי, להפך, רק חיזקה את מה שחשבתי לעשות!
היה היום מלאאאאאאאאא דואררררררררר למיין בעבודה וכמעט לא שאלתי שאלות של "למי זה", ו"נכון שזה שייך לX", או "מה לעשות עם זה" , אני ממש שמחה שאני מפחיתה בשאלות ומתחילה להכנס לעניינים!
כשכבר ממש נכנסתי אל תוך ה"שוונג" והתחלתי לעשות את העבודה שלי, התחילה להיות הפסקת חשמללל!!!!!11 התעצבנתי, כי אני לא הספקתי לשמור [מן הסתם, אני טיפשע שלא יודעת שצריך "לשמור" כל כמה דקות למקרי חירום..], ויכול להיות בגלל זה שכל מה שעבדתי עליו במחשב -נמחקקקקקקקק ואני אצטרך לעשות הכל מחדששששששששש!!!!!111
[רוב הסיכויים
] מזלללל שאמא נתנה לי כסף אתמול [מושלמתשלי
] והתאפקתי שלא לקנות בו אוכל, אז היום כל המחלקה הזמינה אוכל וגם אני הצטרפתי להזמנה, וזה היה ממש מאגניב [וממש טוב כי ככה עבר לו הזמן באופן מסוים..] שהיה תזמון טוב כי אכלנו על חשבון ההפסקת חשמל
ווווווווווובגלל שהיום ראיתי בשעון נוכחות שלי שיש לי חמש שעות עודף, אז בגלל שבשלוש עדיין ההפסקת חשמל לא נגמרה, אישרו לי לצאת מוקדם מהעבודה והנההההה אני הגעתי הביתה לפני ארבע.... ועכשיו אני כותבת את ההודעה הזאת
ותכף אני נוסעת לקניון
ומחר אני לא בעבודה
ומחר יש לי כל כך הרבה דברים לעשות, למרות שאני לא בעבודה! [בינייהם להשלים שעות שינה סופסוף..] היום הזה הוא ההוכחה לכך שהחיים לפעמים יכולים להיות מאוד מהנים
[טוב, כמעט. היה גם משהו שקצת הרס לי את היום, אבל... =פרופורציותתתתתתתת!!!111] יום טוב

moriboy666

New member
תגידו מזל טוב!!!

www.myspace.com/aliceinkland נכנסו לעמוד שלי 4000 פעמים!!!

moriboy666

New member
לא מתלהב..

השקעתי בעיצוב הנוכחי שלו ימים שלמים וזה חשוב לי

למעלה