../images/Emo214.gifאיזה יום שמח לי היום!!!../images/Emo151.gif
שימו
איך התחלתי את היום, ואיך אני מסיימת אותו [או יותר נכון- מגיעה לשיאו!
] הייתי בטוחה שאגיע היום ומי שאני עוזרת לה בעבודה תצעק עליי שאתמול לא עשיתי את הדברים כמו שצריך, אבל מסתבר שעשיתי -הכל- בסדר וטוב ששאלתי אותה המה שהייתי צריכה לשאול, כי היא לא חידשה לי שום דבר שלא ידעתי, להפך, רק חיזקה את מה שחשבתי לעשות!
היה היום מלאאאאאאאאא דואררררררררר למיין בעבודה וכמעט לא שאלתי שאלות של "למי זה", ו"נכון שזה שייך לX", או "מה לעשות עם זה" , אני ממש שמחה שאני מפחיתה בשאלות ומתחילה להכנס לעניינים!
כשכבר ממש נכנסתי אל תוך ה"שוונג" והתחלתי לעשות את העבודה שלי, התחילה להיות הפסקת חשמללל!!!!!11 התעצבנתי, כי אני לא הספקתי לשמור [מן הסתם, אני טיפשע שלא יודעת שצריך "לשמור" כל כמה דקות למקרי חירום..], ויכול להיות בגלל זה שכל מה שעבדתי עליו במחשב -נמחקקקקקקקק ואני אצטרך לעשות הכל מחדששששששששש!!!!!111
[רוב הסיכויים
] מזלללל שאמא נתנה לי כסף אתמול [מושלמתשלי
] והתאפקתי שלא לקנות בו אוכל, אז היום כל המחלקה הזמינה אוכל וגם אני הצטרפתי להזמנה, וזה היה ממש מאגניב [וממש טוב כי ככה עבר לו הזמן באופן מסוים..] שהיה תזמון טוב כי אכלנו על חשבון ההפסקת חשמל
ווווווווווובגלל שהיום ראיתי בשעון נוכחות שלי שיש לי
חמש שעות עודף, אז בגלל שבשלוש עדיין ההפסקת חשמל לא נגמרה, אישרו לי לצאת מוקדם מהעבודה והנההההה אני הגעתי הביתה לפני ארבע.... ועכשיו אני כותבת את ההודעה הזאת
ותכף אני נוסעת לקניון
ומחר אני לא בעבודה
ומחר יש לי כל כך הרבה דברים לעשות, למרות שאני לא בעבודה! [בינייהם להשלים שעות שינה סופסוף..] היום הזה הוא ההוכחה לכך שהחיים לפעמים יכולים להיות מאוד מהנים
[טוב, כמעט. היה גם משהו שקצת הרס לי את היום, אבל... =פרופורציותתתתתתתת!!!111] יום טוב