שרשור
לאמצא השבוע

שלי פאר

New member
אהלן גלללללללללללללל

אני אומרת אותך להדר שאתה כותב סתם הודעות. סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם משעמם לי. מה אתם מקשיבים !? חח

שלי פאר

New member
טוב אני נורא משעמם לי ואני נורא עצבנית

ואני גם לא אהיה בהופעה ב29 לחודש ואתם בטח כן ואז תלכו למסעדות וכאלה ואני גם אם הייתי באה לא הייתי הולכת איתכם כי ... טוב עזבו לא יעליב אתכם... חחח סתם סתם ערב טוב שיהיה לכולם !

moriboy666

New member
למה לא תהיה?

את יכולה להעליב(קצת)... אנחנו מה? אנשים סוג ג'.. ערב נפלא

שלי פאר

New member
כותבים תהי ולא תהיה

סתם כי אתם מכוערים מידיי בשבילי זה דופק לי את המוניטין סתם סתם מה אתה מאמין?!< אני לא אהיה כי אין לי כסף. מי שרוצה לשלם עליי שיודיע

moriboy666

New member
אם יהיה לך איך לבוא לשם אני בטוח שנצליח לסדר

משהו.. זה לא סכום בשמיים. אישית אין לי בעיה לשלום עליך.. אבל אני מכוער מדי
חוצמזה שאת יכולה לכתוב לכפיר ואני בטוח שהוא ישאיר לך הזמנה בעשרה שקלים (המדיניות של הבארבי) אני לא לוקח כלום..זה בסדר:)

שלי פאר

New member
רק הנסיעות עולות 100 שקל

לא נראה לי שאני אבוא... :( ואז מה אם אתה מכוער אני אוהבת מכוערים... חחח תביא תמסנג'ר שך..

moriboy666

New member
הוא לא עובד לי הזבל..

הוא רוצה עדכון ואין לי XP אז אני לא יכול לעדכן.. =\ את לא מתל אביב? או שאני מתבלבל..

moriboy666

New member
יומאחד היא תעשה פה סדר ואת כל הזבל שלי תמחק

בכל זאת זה פורום כפיר אפשטיין ולא זיבלי שכל של משועממים...:)

../images/Emo214.gifבהחלט מזל שיש שרשורי ../images/Emo32.gif

לפעמים נדמה לי שההמצאה הזאת היא בעקבות קצב ההודעות של כמה אנשים פה.... שבהחלט לא קשורים לכפיר אפשטיין

שלי פאר

New member
../images/Emo32.gifמשהו בן זונה..

ליום רביעי / חמישי. אוףףףףףף תראו מה השעה עכשיוווווווו ואני לא יכולה להרדם כי משעמם לי ואני צריכה לקום ב7 ואני גם מחכה למישהו שאתמול בשעה הזאת כן היה ליד המחשב ולמה עכשיו הוא לאאאאאאאאאאאאאאא !? ושלחתי לו כמה הודעות.. אוףףףףף משעמם לי. מי בא ב29 לכפיר !?

שלי פאר

New member
אה שכחתי

קניתי נעליים והם מזההההההה לוחצות לי (כמו כל נעל) ואם אני ישן איתם, זה יעזור להם להתרחב !? OMG

למעלה