סיכום סופשבועעעעע!!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo42.gifסיכום סופשבועעעעע!!!!../images/Emo42.gif

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?
והפעם שתי שאלות בונוס
הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-
שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח
שבוע הבא הולך להיות כל כך טוב!

moriboy666

New member
Love is all, love is you

שיר השבוע של כפיר-אמונה אושר ועצב שיר השבוע בכללי-can you feel to love tonight ממלך האריות ושל אלטון גון הדבר הכי טוב שהיה השבוע-'רגעים קטנים של אושר (שזה כלום בעיקרון). יש כזה סרט... מי ראה? מי בכה? הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-השבוע הזה תכנית שצפית בה השבוע-לא זוכר.. הרגע התעוררתי אני לא זוכר כלום מאכל השבוע-גם אוכל לא היה כלכך השבוע.. אכלנו טבעולים בילוי השבוע-אין סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שומדבר תכנונים לשבוע הבא? למות והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-כבר שאלת את זה לא? מועיל זה גשם כמובן ומי יתן ויירד פה מלא.... לא פה בדיוק.. קצת יותר צפונה הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-שקר לי! ומסורבל להתלבש כלכך הרבה לפעמים שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח.. האמת. שאלה טובה.. הופעות. מוזיקה ו... כמה אנשים שמחזיקים אותי חיי.. שבוע הבא הולך להיות כל כך טוב! -הופעה בערב.. ומה בשאר הימים?

moriboy666

New member
שכחתי אלבום../images/Emo220.gif

הראשון של KS CHOICE DPP (החדש של ) נייטוייש אני חייב להתרגל לאחרון של אבריל לבין כי אני כלכך אוהב את הראשונים O של דמיאן רייס ועדין THE CON של TEGAN AND SARA

../images/Emo214.gifשאלית שוב ../images/Emo3.gif

לבדוק את העירנות.. [רק מעניין אם בדקתי את העירנות שלך או של עצמי....
] ואני יודעת שיש דבר אחד שמשאיר אותי אופטימית [יום שני], אחר כך כבר נצטרך לחשוב על עוד סיבה לאמונה...

יש להכניס הודעה לנושא

שיר השבוע של כפיר- יש לך כוח
שיר השבוע בכללי- close to the edge-mark owen
הדבר הכי טוב שהיה השבוע- עוה שביעית של מקלאוד ! וחזרתי ללמוד
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- נגמר בנות גילמור !
תכנית שצפית בה השבוע- גילמור ומקלאוד
מאכל השבוע- שוקולד!!!!
בילוי השבוע- הרבה משפחה ,וחברה ממש טובה
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שבבקבוק קולה קטן יש 36 כפיות סוכר!
תכנונים לשבוע הבא? חוץ מההופעה של כפיר ביום שני?!?!
והפעם שתי שאלות בונוס
הדבר הכי מועיל/טוב בחורף- שהוא חורף ולא חם ונעים בחוץ!!!
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- שהוא עוד לא בא
שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח אחיינים שלי והמשפחה הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifאת רצינית עם הסקופ????!!

וואו, אז מה הפלא שאני טוענת שזה "טעם החיים" באמת?!
אין לי מושג איך אני מצליחה לאהוב יותר מים בטעם תפוח, צריך לברר כמה כפיות סוכר יש בזה

moriboy666

New member
'טעם הסכרת' יותר נכון...

אני לא שותה קולה כבר מלא שנים זה הורס ת'שיניים. בדוק. ולא משנה כמה סוכר יש בזה..

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של כפיר- "בובה על חוט" שיר השבוע בכללי- sandrine/ זבוב עם גרוב הדבר הכי טוב שהיה השבוע- לא היה משהו ספציפי הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- חפירות תכנית שצפית בה השבוע- "בנות גילמור",
מאכל השבוע- אוכל סיני
בילוי השבוע- לא היה, חוסכים לשבוע הבא
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שמורי החליפה כינוי!!!1 תכנונים לשבוע הבא?
יש יותר מידי!.. הופעה של כפיר, הופעה של רן ועילי, סופ"ש יומולדת לחברה וראיון עבודה מה נותן לכם כוח? הממ לא יודעת, לחשוב על דברים משמחים..

למעלה