סיכום סופשבועעעעע!!!!

קנו לי את פורטה!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר- בובה על חוט, אמונה. שיר השבוע בכללי-ניו יורק סיטי, Don't like, חולמת - היהודים. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- אבא קנה לי את "פורטה"!! הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- אממ..
שומדבר מיוחד. תכנית שצפית בה השבוע-
חברים וכו' מאכל השבוע- אין. בילוי השבוע- ת"א עם חברה
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- אין.
תכנונים לשבוע הבא? אממ שומדבר! סתםםםםםם ה-ה-ו-פ-ע-ה! של כפיר!!!!!!!!!!! שאלות בונוס: מה נותן לכם כוח? לא יודעת.. אולי המוזיקה, אנשים שאוהבים אותך, משפחה(לא תמיד!)

../images/Emo214.gifעוד מעטטטטטטט !!!../images/Emo99.gif

אנחנו נפגשות ויהיה כלכך שולט!!!!11
*אני מחכה לזה כבר* נ.ב- פורטה של היהודים? יש לי אותו כבר מהיום הראשון שהוא יצא.
תתחדשי!!

../images/Emo6.gif ברור שיהיה שולט!!!!!!!!!

אני רציתי אותו מהיום הראשון! אבל לא נורא..חחח גם אבא אוהב אותם אז הוא קנה
הוא מעולה
אהבת?

../images/Emo214.gifהאמת ש...

לא. התאכזבתי מהם קצת, אני אוהבת את האלבומים הקודמים הרבה יותר [ויש לי את כל האלבומים שלהם מקוריים
]

moriboy666

New member
מהיום הראשון או מיום שישי?

אני התקשרתי לכל הסניפים של טואר ולכל החנויות שיש באזור ורצתי ב2 ורבע לעזריאלי לקנות אותו אלבום מעולה.!! אבל אין כמו הראשון.

אחלה אלבום היהודים../images/Emo47.gif

הכי מצחיק שכפיר מככב בהודעות שלי ביהודים והיהודים מככבים בהודעות שלי פה

הולך להיות שבוע בסט

שיר השבוע של כפיר-אמונה ללא ספק שיר השבוע בכללי-אמונה הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ת"א! הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-אמא! תכנית שצפית בה השבוע-תא רדום.לא מאמינה איך זה נגמר:O מאכל השבוע-על האש בילוי השבוע-ת"א סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-ממ כלום. תכנונים לשבוע הבא?הופעה של היהודים אולי 2.ואמן של כפיר בתהליכי שיכנוע [את אמא] והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-גשם
פוך וקפוצ'ונים,קור. הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- גשם ורוח בו זמנית.המטריה לא יכולה על זה. שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח חברים,מוזיקה.

../images/Emo214.gifכמה זמן לא אכלתי על האש ../images/Emo7.gif

אוף. הבטיחו לי פה, באשדוד, לאכול פרגית. בסוף שכחו לקחת אותי או משהו בסגנון...
*צומי*

°°NaTaLi°°

New member
:p

שיר השבוע של כפיר-אמונה שיר השבוע בכללי- בוא נתחיל מהתחלה-ספיר דרמון. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- דרי באה לישון אצלי:). וההופעה של נועם פנחסוב. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- דרי עצובה:( אני משעממת אותה. תכנית שצפית בה השבוע- ראש גדול סיום העונה:(. מאכל השבוע- ציפס. אתמול בהופעה של נועם:p. בילוי השבוע- אתמול אם הדר המושלמת בהופעה של נועם פנחסוב. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? יושנת אצל הדר מיום שני עד שלישי. וההופעה של כפיר כמובן!!:) והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף- לא חם מדי חח. והכינרת מתמלאת:). הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- אני נורא רגישה למזג האוויר,וחולה מהר מדי:(. שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח: משפחה בריאה ומאושרת:)!

unknownn12345

New member
חח :)

שיר השבוע של כפיר- אמונה :) שיר השבוע בכללי- רומיאו - איזה שיר הזוי בטורקית חחח הדבר הכי טוב שהיה השבוע- טורקיהההה . פיקוווו . הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שפיקו לא היה בלילה האחרון שלי :( תכנית שצפית בה השבוע- ערוץ המוזיקה הטורקי:D מאכל השבוע- מסעדה איטלקית במלון :p בילוי השבוע- טורקיההההההה ! סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- טורקים אוהבים אותי חחח תכנונים לשבוע הבא? ההשקה. ברווווור. והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף- ריח של הגשם. והפוךךך ! הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- שום דבר לא מרגיז אוית בחורף. אני בעננים :p שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח? מוזיקה. והאנשים שבחיים שלי.

../images/Emo214.gifתודה רבה שהתקשרת אתמול בלילה..../images/Emo24.gif

למרות שזה היה בשעה מאוחרת, תמיד כיף לשמוע אותך.
מחר נפגשים

unknownn12345

New member
מותק שלי:)

באמת שטויות .. ידעתי שזה הצריך מעבר לתגובה בספייס . שמחתי לשמוע שזה עשה לך טוב :)

גם אני../images/Emo140.gif

שיר השבוע של כפיר-אני חושבת ש"אמונה", חרשתי על זה השבוע
שיר השבוע בכללי-"מקום בלילה" של מורן גמליאל
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-הופעה של הפרוייקט של עידן רייכל
והשביתה הזאת
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-מבחן בלשון
תכנית שצפית בה השבוע-"מה זה השטויות האלו?!" מאכל השבוע-לא משו מיוחד
בילוי השבועההופעה של רייכל! סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-... תכנונים לשבוע הבא?קניות עם חברה שלי.. יומהולדת לחברה אחרת
ואמ זהו?! והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-הבגדים
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-|אמ? לעבור בין כיתה לכיתה שיורד גשם
אבל חורף
שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח מוזיקה טובה
, לחכות למשו גדול, ולדבר עם האנשים שאני אוהבת, והכלב שלי שהוא אהבת חיי!!!!

../images/Emo214.gifהופעה של עידן רייכל ../images/Emo99.gif

אויש, עדי אזכנזי ממש הצחיקה אותי ביום שישי האחרון

למעלה