סיכום סופשבועעעעע!!!!

../images/Emo214.gif

שיר השבוע של כפיר-יש לך כוח שיר השבוע בכללי-קרן אור של יואב דגני
ו"יופי" של נועם שמככב בלב שלי כבר כמה שבועות. הדבר הכי טוב שהיה השבוע-סופשבוע שאני מצטערת כל כך שכעת הוא שייך לעבר . אם רק הייתי יכולה שהוא ימשך עוד קצת...נטלי, לא סיפרתי לך שאחותך אתמול נתנה לי חיבוק פרידה ענקי ואמרה לי שהיא אוהבת אותי .
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-משהו שקרה אתמול שגרם לי להבין שכל מה שאני רוצה וכמה שאני מנסה, כלום לא יקרה. כל הציפיות שלי [גם אם אני בטוחה שהן לא] פשוט מתגלות כאכזבות. שחברות שלי הן בכלל לא חברות. ונטלי, חסר לך אם את לקחת את זה אישית, את בשבילי לא חברה, אלא אחות. תכנית שצפית בה השבוע-ראיתי עם נטעלי עדי אשכנזי מאכל השבוע-זה לא רק מה שאכלתי, זה עם מי שאכלתי. הארוחות המשפחתיות בשישבת עם המשפחה של נטעלי.
בילוי השבוע-הסופשבוע. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-כל כך הרבה אנשים. וכל כך הרבה אכזבות. תכנונים לשבוע הבא?לחיות. והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף-שזה תירוץ מושלם לעזוב הכל ולהיות מתחת לפוך ולראות
הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף-כשאין אהבה בחורף זה הכי מבאס. שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח? - רחלי שלי, החיים הקטנים שלי, שרק לחשוב עליה עושה לחייך. אח שלי ואמא שלי, שרק בשבילם אני מסוגלת להחזיק חיים. ונטעלי שמזכירה לי כל פעם מחדש שיש אנשים שעושים ולא רק מדברים, שיש אנשים שאוהבים ומעריכים, שיש אנשים שלא מתייאשים. שבוע הבא הולך להיות כל כך טוב!

שלי פאר

New member
רק אני יכולה לענות ביום ראשון... חח

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- עבד של הזמן - ריטה ( אבל הגירסה של הנרי) הדבר הכי טוב שהיה השבוע- מאור, טרויה, אלכוהול, אוראל, נעם הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- אממממ לא היה נראה לי תכנית שצפית בה השבוע- חברים מאכל השבוע- לא אכלתי השבוע בילוי השבוע- טרויה, שינה סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- "אני רוצה אותך רוצה אותך לעיתים יותר קרובות" תכנונים לשבוע הבא? לונה, אלכוהול למוות, עבודה, שינה והפעם שתי שאלות בונוס הדבר הכי מועיל/טוב בחורף- הטרנינגים של טי.אן.טי הדבר הכי מעצבן/מרגיז/מציק בחורף- החורף עצמו ! שאלת הבונוס לסיכום הנוכחי- מה נותן לכם כוח? מוזיקה.

למעלה