../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"I had a dream I could buy my way
to heaven, When I awoke, I spent that on a necklace..".
שיר השבוע של מקפליי
Bubble Wrap. Down Goes Another One. Down by the Lake.
שיר השבוע לא של מקפליי
Akon - Right Now (Na Na Na). Britney Spears - Circus.
Britney Spears - If You Seek Amy.
Britney Spears - Mmm Papi. The Fray - You Found Me.
Iglu & Hartly - Violent and Young. Kanye West - Coldest Winter. Kanye West feat. Lil Wayne - See You In My Nightmares. Kings of Leon - Use Somebody.
The Saturdays - Issues.
אומן/ית/להקת השבוע
בריט ו-KOL.
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אין מה לראות. חברים. גיא פינס12. האי2. רמזור. מהדורה מוגבלת5.
סרט השבוע
הסרט על בריטני.
קליפ השבוע
Kings of Leon - Use Somebody
http://uk.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U&feature=related
עיצבן השבוע
לא מתקשרים אליי מאף פרוייקט סטודנטים
העציב השבוע
הוא סוגר 21 משבוע הבא
שימח השבוע
קבלתי 100 בבוחן בחשמלDD:
ציטוט השבוע
כי שכחתי את כל הציטוטי צבא הקורעים של חברים שלי, מהבלוג של פרנצ': מכל מקום, לפני שהוא עלה על המטוס חזרה לת"א הוא סיפר לי דווקא סיפור מצחיק שחשבתי שאולי כדאי שאחלוק איתכם. לפני ימיו כעיתונאי מצליח ומוכר, היה הבונבון מוכר בחנות קסטרו. יום אחד, כשנכנסה אישה עם ילד קטן לתוך החנות, הוא החליט לקחת צד אחד קדימה את פן העדי הימבלתחליפישממשפחהבאמאשלך, והתכופף לילד שהחזיק לאימו את היד, דפק את חיוך האקסטזי המקולקל שלו, ואמר בקול מתחנחן: "שלום לך מתוקי, מה שלומך? רוצה לבוא איתי למחסן לשחק בבולובונים?". מצד אחד, הבונבון חשב שבולובונים זו סתם מילה חמודה. מצד שני, בולובונים מזכיר באופן מטריד וחריג מילה אחרת. מצד שלישי, הבונבון כבר הבין את זה בעודו אומר את המשפט, מה שגרם לו לקפוא על מקומו, לזקוף את גבו, לגלות שהאם עשתה בדיוק את אותו הדבר, ולומר: "לא". האם הסתובבה והחלה לצאת מחנות קסטרו, כשהבונבון הבין שהיא עלולה להתלונן להנהלה, מה שגרם לו לצרוח בהד שמילא את החנות: "אני לא ניסיתי לאנוס את הבן שלך!".
מתנגן בראש/בפלייליסט
The Goo Goo Dolls - Iris.
המלצת השבוע
אל תחרשו על שירים, אחרי זה אתם משתעממים מהם
התמונה הכי חמה
לוק וורהול
, הארוס של קלי אוסבורן. אחח אני כ"כ מקנאה בה.