McWeekend

Orange Sky

New member
חחחחח טרו באלדD: ראית את זה כבר?XD

אני מכירה אנשים שראו את זה כבר בשידורים של אמריקה והכל
איזה מגניב שזה מגיע אלינו עכשיו
ואחד השחקנים שם הוא מדור מזוין (אם את רואה?)
חפרתי חחחחח המלצה טובה!
33>

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאני ראיתי את זה בשידורים מאמריקה../images/Emo11.gif

זה ממש חרא XDDDDD המבטא שלהם גרם לי לרצות לשבור תמסך

just orr

New member
חחחחחחח ראיתי פרק אחד כשהייתי בפיניקס ^^

(וואי איך באלי לחזור לשם. XD) אבל כן, אני מתה שזה יתחיל חחחח למרות שאני יודעת מה קורה באמצע הסדרה
ומי משחק ב"דור מזוין"? כדאי לך להקשיב להמלצה שלי
XDDDDDD 3333>

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifהיה שבוע מאגניב../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Stay With Me Transylvania POV Star Girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Eddie's Song-Son Of Dork 3AM-Busted Who's David-Busted Air Hostess-Busted One Year Six Months-Yellowcard How I Go-Yellowcard
הלהקה המגניבה של השבוע:
Busted
אלבום שחרשתן עליו:
GH DVD
קליפ שעשה לכן את זה:
http://uk.youtube.com/watch?v=J_GrEbKcYJw מקפליי מאחורי הקלעים בהופעה שהייתי בה. יאוווווווו היה כזה מושלם ואני מתגעגעת אליהםםם
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
The Hills- שמעו,זה ממכר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהייתי חולה ודווקא ביום שלא הגעתי היו שני בחנים :/
משהו ששימח:
שאני כבר לא חולה יאייי DD:
משהו שהעציב:
שעוד יומיים זה חודש להופעה של מקפליי
ציטוטיה:
לחברה שלי יש נעליי נייק שהוי הזה(הסמל של נייק) על הנעל הוא כזה מחורר,יענו חורים בצורת וי אם הבנתן XD קיצר, אז ילדה אחת מפגרת באה אליה כזה: "נועה למה הוצאת את הוי מהנעל?!" XDDDDDDDDDDDD ואז אתמול נועה חברה שלי,באה עם זוג אחר של נייק והיה להן וי תכלת אז הילדה הסתומה אומרת לה: "מה?! איך החזרת את הוי בחזרה לנעל?!"
זה מה שדאגי אמר לפני שהם טסו ליפן ב-2004: "I can't wait for Japan. After all, any country that worships a giant lizard must be cool mustn't it?" תגידו לי שאתן לא מתות עליווו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Do Ya- זה הצלצול שלי בפלאפון ואני לא יכולה להוציא לי את זה מהראש XD
המלצת השבוע:
בייגלה ושוקולד השחר זה ה-דבר
התמונה הכי חמה:
פאק יש מלאאאא אני כלכך אוהבת אותם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"I had a dream I could buy my way

to heaven, When I awoke, I spent that on a necklace..".
שיר השבוע של מקפליי
Bubble Wrap. Down Goes Another One. Down by the Lake.
שיר השבוע לא של מקפליי
Akon - Right Now (Na Na Na). Britney Spears - Circus.
Britney Spears - If You Seek Amy.
Britney Spears - Mmm Papi. The Fray - You Found Me.
Iglu & Hartly - Violent and Young. Kanye West - Coldest Winter. Kanye West feat. Lil Wayne - See You In My Nightmares. Kings of Leon - Use Somebody.
The Saturdays - Issues.
אומן/ית/להקת השבוע
בריט ו-KOL.
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אין מה לראות. חברים. גיא פינס12. האי2. רמזור. מהדורה מוגבלת5.
סרט השבוע
הסרט על בריטני.
קליפ השבוע
Kings of Leon - Use Somebody http://uk.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U&feature=related
עיצבן השבוע
לא מתקשרים אליי מאף פרוייקט סטודנטים
העציב השבוע
הוא סוגר 21 משבוע הבא
שימח השבוע
קבלתי 100 בבוחן בחשמלDD:
ציטוט השבוע
כי שכחתי את כל הציטוטי צבא הקורעים של חברים שלי, מהבלוג של פרנצ': מכל מקום, לפני שהוא עלה על המטוס חזרה לת"א הוא סיפר לי דווקא סיפור מצחיק שחשבתי שאולי כדאי שאחלוק איתכם. לפני ימיו כעיתונאי מצליח ומוכר, היה הבונבון מוכר בחנות קסטרו. יום אחד, כשנכנסה אישה עם ילד קטן לתוך החנות, הוא החליט לקחת צד אחד קדימה את פן העדי הימבלתחליפישממשפחהבאמאשלך, והתכופף לילד שהחזיק לאימו את היד, דפק את חיוך האקסטזי המקולקל שלו, ואמר בקול מתחנחן: "שלום לך מתוקי, מה שלומך? רוצה לבוא איתי למחסן לשחק בבולובונים?". מצד אחד, הבונבון חשב שבולובונים זו סתם מילה חמודה. מצד שני, בולובונים מזכיר באופן מטריד וחריג מילה אחרת. מצד שלישי, הבונבון כבר הבין את זה בעודו אומר את המשפט, מה שגרם לו לקפוא על מקומו, לזקוף את גבו, לגלות שהאם עשתה בדיוק את אותו הדבר, ולומר: "לא". האם הסתובבה והחלה לצאת מחנות קסטרו, כשהבונבון הבין שהיא עלולה להתלונן להנהלה, מה שגרם לו לצרוח בהד שמילא את החנות: "אני לא ניסיתי לאנוס את הבן שלך!".
מתנגן בראש/בפלייליסט
The Goo Goo Dolls - Iris.
המלצת השבוע
אל תחרשו על שירים, אחרי זה אתם משתעממים מהם
התמונה הכי חמה
לוק וורהול
, הארוס של קלי אוסבורן. אחח אני כ"כ מקנאה בה.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט מפרנצ' XDD

אני צריכה להשלים פוסטים

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifMyFunnyWeek../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי
silence in a scary sound You've Got A Friand Do Ya Not Along
שיר השבוע לא של מקפליי
save you - simple plan the end - simple plan perfect - simple plan when i'm gone - simple plan
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי & סימפל פלאן
אלבום השבוע
החדש של סימפל
חרישהה A Beautiful Lie - 30 Seconds To Mars Room JML
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
שבוע סוף לחיות עם דרק האח הגדול ארתור
סרט השבוע
ואז הגיעה פולי אהעהאע הקלטתי להציל את ווילי 2
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
השבוע עבר לי מהרר :] הייתי אצל ידיד שלי עם עוד כמה ילדים, שיחקנו פוקר, ראינו סרט היה כיף וממש ממש מצחיק ! יום רביעיי הטיול שנתתיי :]] יום שלישיי גמר האח הגדול :] עהעהאע עוד שבוע וחצי חופש חנוכה :]]
ציטוט השבוע
ילד מהכיתה שלי כתב בסטאטוס שלו באיסיקיו: "וואלק מקושרים ____________________ [הכתובהת של המקושרים שלו] וואלק שין _________________________ [הכתובת של השין שלו]" אז אני וחברה שלי ראינו את זה, נקרענו עליו והתחלנו לרדת עליו , דיברנו איתו באיסיקיו ובכל התחלת משפט כתבנו וואלק .. תוך כדיי זה התחלנו להמציא שייר XDDDD קבלו אותו [אל תבהלו, חח אני יודעת שאין קשר למילים]: לשיר קוראים : תביא מגבת א.ואלק ואלק ואלק ואלק, זה מילה כ"כ יפה . ואלק ואלק ואלק ואלק, אני לא אשתך . ואלק ואלק ואלק ואלק , איפה איפה הכלבה ? ואלק ואלק ואלק ואלק, לך מפה כהר יקקה. פזמון: ואאאללק , וואאללקק , וואאללקק ב. וואלק וואלק וואלק ואלק, זה חוק מרפי. ואלק ואלק ואלק ואלק, לך ייקקיי . ואלק ואלק ואלק ואלק, מה עשית יחרא קטני? ואלק ואלק ואלק ואלק, שתוק יקקה חפרתתת . פזמון: וואאללק וואאללקק וואאללק . ג. ואלק עשית צרה, תביא מגבת. ואלק איפה היית בבית, חיפםשתי אותך. ואלק אתמול חירפלצתי בשירותים. ואלק ניסיתי רק להפליץ. ואלק אח"כ יצא לי חראא , היה כמו שלשול. וואללק אל תרד למטה, מסוכן שם בחוץ. ואלק שתוק כבר יקקה ואלק נמאס לי ממךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. פזמון: ווואאלללק וואאללקק וואאוללק ד. ואלק דיי לפיפוטים. ואלק נגמרו לי כבר המילים. ואלק לך תשתין בשירותים. ואלק נגמר לי הטעם בחיים. ואלק אין פה מה לראותת. ואלק נגמר כל המילות. ואלק איפה איפה מכבביי ? ואלק לא יודע. פזמון: ווואללקק וואאללק וואאלללקק
מתנגן בראש/בפלייליסט
"Dont wake me up baby i'm in love and i dreaming so good and i dont never wanna stop dont wake me up"
המלצת השבוע
אם אתן עושות כבר משהו, תעשו אותו עד הסוף :] כמו שאומרים : "אם כבר אז כבר"
התמונה הכי חמה
עפריקו

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifווואאיי נזכרתי ../images/Emo6.gif משהו מוזר מאוד ../images/Emo70.gif

אני כזה שומעת את הדיסק ROOM של מק' וזה .. הסתיימו השירים [השיר האחרון הוא Baby's Coming Back] ואז שחכתי להוציא את הדיסק ולעשות סטופ, קיצר הDVD עדיין פועל [אני הייתי בחדר] הזמן בDVD עובר, פתאום אחרי 7 דקות מה יש? את השיר silence in a scary sound אומגד זה היה כ"כ מוזרר ומפחיד ! השיר לא כתוב בCD בדף בככלל !! אמלל'ה לא הבנתי מאיפה זה בא .. ואני כוללי התלהבתי וזה חח קיצר זה היה ממש הזויי !

למעלה