McWeekend

sweet shir

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif

ותמונה אחרונה...

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifבלאדי מרסיי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני רוצה כבר ללכת לראות את זה! דאמעט!!

sweet shir

New member
האעאהא זה היה כזה מושלםםםםם!$#@$%

~כמה שאני נחמדהXD~ תלכי לבכורה בשבוע הבא!! D:

blackroses

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo69.gif בלה הטיפשה.../images/Emo69.gif

מנשקת לי את אדוארד, גם כן
.

blackroses

New member
../images/Emo59.gif בלווווש?!#@$%?^&??#$%^?&*)??$#%^&*?&)?

וואט דה פראנק??!?@?$?%*??^?&*)?_(??#$??&
בלה כזאת מפגרת וחסרת חיים1@@!#$#%^&*)*%^&*)(

sweet shir

New member
בהרוררררר שבלוש! אני מאוהבת בה קשות עוד מהספר

ה2
וב4 בכלללללל אהבה עזה חחחחחחחח 333> (אהבה אפלטונית! XD)

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifבי מיי אסקיייפ 33333333333>

יאואוואואואאוואואו כמה חרשתי על השיר הזה
cause I've been housing all this doubt and insecurity and I've been locked inside that house all the while you hold the key
-הכחדת סימני פיסוק- הציטוטים קורעים XDDDD

sweet shir

New member
כן, גם אני חרשתי בזמנו. ס'שיר יפה! ../images/Emo99.gif

עדיף שאני לא אספר למה חזרתי לשמוע אותו עכשיו XDDD

just orr

New member
את הולכת לטרום בכורה?!?!?!?!!?

הוווו הקנאהההההה |: סתם חח תהני D: חחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDDDDDDDDD אני צריכה כבר לשמוע את השירים ששלחת לי >< ותבואי למסן! אני חייבת לפרוק XDDDD 33333>

sweet shir

New member
אהאאאא. בטח הוא יהיה גרוע אש XD

איזה שירים שלחתי לך? חח באתי למסן!! ואת הלכת!! עכשיו את לא תצליחי להפסיק לקרואXDD למרות שאני משכתי את זה 6 ימים אז כל הכבוד לי!
333333>

just orr

New member
אז מה אם הוא יהיה גרוע. זה רוברט../images/Emo99.gif

ושלחת לי את ממורי ו-בי מיי אסקייפ ולא זוכרת מה עוד XD חחחחחחח תסמכי עליי שאני אוכל למשוך את זה. למרות שאני חושבת שאני כבר יודעת מה ה"אקשן" יהיה, אז נראה אם אני אצליח >< אבל באמת כל הכבוד לך

sweet shir

New member
רוברט ממשממש מכוער בסרט XD

יותר ממש שהוא מכוער בד"כ!! XD לא נראהלי שאת יודעת... תגידי במסן ואני אגיד לך אם זה נכון חח והסרט היה מושלםםםםם$@#$@ אבל תבואי עם ציפיות -ממש- נמוכות! הציפיות שלי היו ככ נמוכות שכל פעם שהם הרסו או החסירו קטעים חשובים פשוט התעלמתיXD

just orr

New member
הוא מכוער רק כי את משווה אותו לאדוארד. XD

ואני לא חושבת שהוא מכוער בד"כ. או בכלל.
חחחחח יופי, שיר! עכשיו אני אצטרך לשקר לעצמי ולהעמיד פנים שאמרת שהסרט באמת היה גרוע כדי שהציפיות שלי ~באמת~ יהיו נמוכות XD

sweet shir

New member
לא חח חשבתי שהוא מכוער עוד שהוא שיחק את סדריק

דיגורי ולא הבנתי איך לקחו מישהו כ"כ מכוער שישחק אותו בזמן שהוא אמור להיות חתיך. ובסרט הוא היה מכוער באופן יוצא מן הכלל!!!!
אולי זה יגרום לך לחשוב שהוא גרוע: ~
לסרט! XD~ לא היה את הקטע של דאזל בכלל, הם לא אמרו אחד לשני איי לאב יו(!), בלה ואדוארד רוב הסרט דיברו כמו 2 מוגבלים דיסלקטיים וכו' וכו'...

just orr

New member
חחחחחחחח טוב, אני אהבתי אותו כבר בתור סדריקXD

אז כנראה שהטעם שלנו שונה. קצת.
פפפפף זה בסדר, חברה שלי כבר ממלאת את מקומך ואומרת לי כל הזמן שזה היה גרוע ><

Charley XD

New member
הקטע של שי לאפט מי היה ממש מצחיק XD

אבל לא שמת את כל הקטע של התאוריה שלנו XDDDDDD ו-וואו. זה מה שצריך לגרום לך לשמוע מיוז ? XD למה לא חשבתי על זה קודם ! מיוז
ואיכס על התרגום XD קראתי חלקים וזה היה כל כך גרוע ! "חזהו המפוסל" חה ! פיקס יו אה ? הלכת עד הסוף. לאב. תהני בטרום בכורה. כי רצה פה קנאה מטורפת ! דברי איתי אחרי זה ! אני רוצה לשמוע הכל ! מצידי תעירי אותי משינה ! (כן. לא אכפת לי. גם שלא ישנתי שבוע .. זה מקרה חרום).

למעלה