McWeekend

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני לא בטוחה שזה אפשרי...

כבר אמרתי לך לאיזה דרגות הגעתי.
וזה לא יותר פתטי שאני לא רוצה להיות עם אדוארד, אלא אני רוצה שהוא יהיה עם בלה כי הם כלכך מושלמים (ומפגרים) ביחד?

N e r d y

New member
זיהית. זה הקאסט של טווילייט ../images/Emo99.gif

מי זאת שיושבת למטה?

hadar369

New member
האנשים בתמונה נה נה...מימין לשמאל -

ויקטוריה, ג'ייקוב, לורן, ג'יימס, ג'ספר, אליס, בלה, רוזלי, קרלייל [שבא לי לעשות בו מעשים מגונים],אמט, אדוארד וזאת שלמטה אסמה... יואוו...בא לי קרלייל,ג'ספר ואדוארד...

m o r 1 0 2

New member
הדר,את ענקית../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

וואו,אני חושבת שזה אחד הסרטים עם הקאסט הכי מושלם שיש
הייתי עושה את קרלייל,אד,גיי'קוב,ג'ספר
הם משולמים!@#$&* תמונה בכלל מושלמת
וואו אהבתי ברמות!!!

LironPoynter

New member
מקוויקנדוש<:

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ לא שמעתי הרבה אבל Ultraviolet וOnly the strong survive כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Circus - Britney Spears Dear Maria, count me in - All time low The girls a straight up hustler - All time low Can't catch tomorrow - Lostprophets I want it all - Sharpay & Ryan (HSM3) הלהקה המגניבה של השבוע: All Time Low
אלבום שחרשתן עליו: So wrong it's right - All time low קליפ שעשה לכן את זה: סירקססס. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גוסיפ גירל!
D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: צ'אק. חחח והצופים!!! נמאס כבר בע משהו ששימח: קיבלתי 80 בביולוגיהD: והלכנו לקולנוע החדש בב"ש לראות הייסקול (רייאן!D: קוקי) והיינו לבד באולם ורקדנו ושרנו חחח ואחרכך לאכול סושי בקמפאי
משהו שהעציב: אמ לא משהו מיוחד. חדשות בעיקר ציטוטיה: אא לא זוכרת משהו מיוחד טח מתנגן בראש / בפלייליסט: Take my hand - Simple plan המלצת השבוע: תאכלו הרבה סושי!D: התמונה הכי חמה: חחחח אני יודעת שיצאתי כמו ילדת אקי"ם אבל זו התמונה היחידה מהשבוע. חחחח אני וחברות שלי עם אלכס ממדגסקר בקולנוע החדש.D: אני הימנית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "...Cause I can lead a nation

with a microphon...".
מצעד הלהיטים של מקפליי
BW. 5CIHH + Lies שהיו במיס עולם.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע
Akon feat. Colby O'Donis and Kardinal Offishall - Beautiful. The All-American Rejects - Gives You Hell. Boys Like Girls - Thunder. Flobots - Stand Up. Kardinall Offishall feat. Akon - Dangerous. SOD - Boyband. SOD - Holly...I'm the One. עלמה זהר - שיר אהבה אינדיאני. אביתר בנאי - יש לי סיכוי ~חרישה
הלהקה המגניבה של השבוע
AAR.
אלבום שחרשתי עליו
AAR - When the World Comes Down. FOB - Folie a Deux.
קליפ שעשה לי את זה
The Fray - You Found Me
http://uk.youtube.com/watch?v=obhdTlImFBo&feature=related Hawthorne Heights - Somewhere In Between http://uk.youtube.com/watch?v=dU6oCWDdvpI Boys Like Girls - Thunder http://uk.youtube.com/watch?v=8_kFK6d5p6o
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: האי2. גיא פינס12. Fur TV. אחת הסדרות ההזויות והקורעות ביותר XDDD מתבגרים2. אין מה לראות. זהירות: פורנו! שבוע סוף. חלום אמריקאי1.
:היירספריי.
משהו שהכעיס אותי השבוע
מבחן במערכות ספרתיות עוד שבועיים
משהו ששימח
בוחן באנגלית הלך טוב.
משהו שהעציב
---
ציטוטייה
---
מתנגן בראש / בפלייליסט
Flobots - Handlebars.
המלצת השבוע
תעשו סדרי עדיפויות. זה חשוב.
התמונה הכי חמה
חחח פלאי הפוטושופ

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifmy McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
רוב השירים של מקפליי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Simple Plan -Generation Simple Plan - Perfect Simple Plan - When I'm Gone Simple Plan -Generation Simple Plan -Save You Simple Plan -Take My Hand Simply Plan - Welcome To My Life the killers-somebody told me
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
וסימפל
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול
שנות ה-70 שבוע סוף
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בטיול השנתי צילמנו חתיך מאיטליה וידיד שלי מחק את התמונה
משהו ששימח:
טיול שנתי
משהו שהעציב:
לא ראיתי את ההופעה של מקפליי במלכת היופי
ציטוטיה:
היו מלא מהטיול השנתי ושכחתי את כולם
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Simple Plan -Generation
המלצת השבוע:
אני אכבות כמה משפטים: 1. חכמה אמיתית היא לדעת שאתה לא יודע כלום. 2. החיים הם כמו קפה - אם זה לא שחור ולא בוץ - אז זה נס. 3. יש כוח בלתי-נראה המגלה לציפורים מתי בדיוק סיימת לרחוץ את מכוניתך. 4. לעולם אל תפריע לאויב שלך כשהוא עושה טעות. 5. כשאתה אומר אמת, אינך צריך לזכור את כל הפרטים. 6. היה נחמד לילדך. הם אלו שבוחרים עבורך את בית האבות 7. היו נחמדים לחנונים וליורמים בכיתה שלכם, סביר להניח שהם עוד יהיו הבוסים שלכם. (את זה אמר ביל גייטס
)
התמונה הכי חמה:

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifאוףף תפוז ממש חרא

אי אפשר להעלות את התמונה
אוףף התמונה ממש מפחידה\מצחיקה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifSometimes I wish I could Save You"

And there's so many things that I want you to know I won't give up til it's over If it takes you forever I want you to know" מאז ההופעה אני חושרת על השיר הזה כמו לא יודעת מה!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
DGAO DY We Love Matt
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Dave Barnes - Until You Dean Geyer - If You Don't Mean It Simple Plan - Save You Kings of Leon - Use Somebody The Killers - Human Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
מקפליי אוהבים את מאט XDD [זה הצלצול שלי בפלא] http://www.youtube.com/watch?v=xTpPdZXZ7y0 Awkward.... XDD [זה הSMS שלי בפלא] http://www.youtube.com/watch?v=xR4-_aOnHV0
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גיבורים – עאההאהאעהאעעא!@#$%^&* איזה עונה!!!! גריק בטי האי
אחוות הג'ינס סטן הגדול מחממי הספסלים בית השפנפנות [עם פסקול מדהים! כמו אול אמריקן ריג'קטס, הטינג טינגס וגם ביוז לייק גירלז!] הרייספריי [זה סרט נוסטלגיה בשבילי. הייתן מאמינות שפעם ידעתי את כל השירים שלו בעלפה ועכשיו לא זכרתי כלום ><" ]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה הנאצית שלי להיסטוריה!!
משהו ששימח:
הטרום מגן בלשון הלך לי טוב יותר ממה שחשבתי שהוא יהיה לי שיחת ועידה מצחיקה בטירוף
מקפליי בערוץ 10!! עהאעהאהעאהעא@#$%^&*!@#$%^&*) עוד מעט חנוכה, וזה אומר רק דבר אחד.. מפגש!@#$%^&*)
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
בהודעה הבאה.. לכו תקראו!!!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
James Morrison - This Boy
המלצת השבוע:
סושי זה טעים, התמכרתי
תקראו את הספר "האלים משתוללים", הוא ממש מגניב! [מגיל 14 ומטה!]
התמונה הכי חמה:
זה מה שקורה כשמשעמם בשיעור ביולוגיה במעבדה..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifציטוטים + עוד תמונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

ציטוטיה:
זה אוסף ציטוטים שאספתי כבר הרבה זמן
בשיעור אזרחות
המורה: בדמוקרטיה האזרחים שווים.. הוא: לתחת?!
אוסף ציטוטים משיעורי מתמטיקה
המורה:תנו לי לתת לכם טיפ לבגרות. לתת כסף לבוחנת -- הוא: סמול תגיד, עישנת פעם חשיש? המורה: בטח, אני גדלתי בתוך שדה מריחואנה -- המורה: מה אתה עושה? הוא: הוא אונס אותי! המורה: אהה, אז בגלל זה אתה לא מתנגד -- המורה [במפשט לחיים]: אם אין אני לי שכני לי, ואם אין שכני לי שליפי לי, ואם אין שליפי לי שלילי לי
שיחה שלי ושל החברות לי
היא: עם מי דיברת בטלפון? אני: עם אחותי היא: זאת שבאמריקה? היא: לא, זאת שבטיווחוואן [או איך שלא כותבים את זה..]
שיחה שלי ושל ידיד שלי
הוא: אני חושב לחזור לעבודה הקודמת שלי אני: באופס דיפו? הוא: לא, בצומת
שיחה שלי ושל ידיד ~אחר~ שלי
[משהו שהוא סיפר לי] הוא: את יודעת כמה ויטמינים יש בבננה? אני: לא הוא: טוב, אז אני אשאל קוף אחר
בשיעור היסטוריה
היא: פוסטמה!! המורה: דווקא עכשיו החלטת שאני מפגינה את חופש הביטוי שלך?
דמיינו את השיחה הזאת מהירה
אני: אתה עדיין לא שלחת לי את השיר הוא: את עדיין לא שלחת לי אישור אני: עומר עדיין לא שלך לי אותך הוא ואני: עומר!!!
שיחה שלי ושל מייקי
Mikey אומר/ת: אממ לא יודעת נו דיי אין לי כוח לתיכון! זהו אחריי החטיבה אני פורשת מהלימודים והולכת לעבוד בצומת! << RAVEN.I'm a dick ,i'm addicted to you >> אומר/ת: אני מקווה שאת מתכוונת לצומת ספרים XDDDD Mikey אומר/ת: פפפפ' ברור! |שורק|
מתוך הספר [הנסגד!] 'האלים משתוללים'
מנסה להסיר את עיניו מישבנה שכירכר מולו כמו שתי ביצים שלוקות שרוקדות טנגו.
רגע של משפטי חוכמה ~NOT~
עומר זה כיתת האמה לידך -- השורש של האייקיו של עומר יותר גבוה מהאייקיו שלך -- קיפוד זה כמו עכבר עם ג'ל -- יונתן, אני צריך לדבר איתך שיחה ב3 גבות -- אני מתוסכלת סתם, כמו שאת שמחה סתם, את תמיד שמחה סתם, ויש גם סופר סתם, כולם סתם -- היתם פעם באונברסיטה הפתוחה היא הייתה סגורה?
משיחת ועידה הזוייה במסן [
]
Always Love אומר/ת: יואו אני חולת נפט. אילוז אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחח Always Love אומר/ת: XDDDDDDDDDDD יופי. מטומטמת. אילוז אומר/ת: את חולת נפט??????????????? Always Love אומר/ת: נ-פ-ש*** אילוז אומר/ת: איך לא מתת??????? -- רוני :) אומר/ת: אני מכורה לסדרות ילדים עשיתי מנוי לחבילת ילדים במקום החבילת מוזיקה!!!!!!!!!!!!! יובל שחייה בעולם משלה || גם זה קורה אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD את רצינית ? רוני :) אומר/ת: לא XD
וזה מה שקורה שמשעמם בשיעור מתמטיקה.. אבל זה יצא לי יפה! ועכשיו אני שוקלת לעשות אחד אמיתי ^^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifותמונה אחרונה../images/Emo27.gif

הם כלכך קטנים! חמודים! ונושיםםם!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח אהבתי את הציטוטים../images/Emo6.gif

למעלה