../images/Emo54.gif ?What if I'm not a superhero
?What if I'm the bad guy
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי כמעט כלום כל השבוע.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Decode - Paramore
הלהקה המגניבה של השבוע: מיוז וקולדפליי.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול (למרות שפספסתי את קטע ההכרזה הגדולה כי נרדמתי.
) והאי (סוףסוף יון!
).
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי הרסה לי את הסליפון היפות שלי>: והמחשב המזויין הזה%#@%@#
משהו ששימח: טוויילייט & מידנייט סאן
וג'פניקה עם חברים.
D:
משהו שהעציב: השמנתי. ><"
ציטוטיה: *nafNittzan. It's Twilight.(st) says (22:35): האם ערפד הכיש אותה $%^#$%# *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (23:37): ערפד הכיש אותהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafNittzan. It's Twilight.(st) says (23:37): חחחחחחחחחחח כן! *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (23:37): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עקץ אותו כלב XDDDDDDDDDDDD ~קמי באה להדביק עלי נייר דבק ואני מתחמקת.~ היא: "לא? זה רק יוסיף לך. במקרה שלך אי אפשר לגרוע..." ~המורה לתנ"ך נכנס לכיתה באמצע המבחן~: "אמן שתכשלו!" ~טל הזונה צוחקת עלי למרות שאני צודקת%#@%~ טל - המלאכית בלבן says (20:22): נו, טוב, זה היה ברור. טום הרי כתב את רדיואקטיב על טוויילייט ~ספויילרים בלה בלה~ טל - המלאכית בלבן says (20:30): סמייל, נניח, זה שיר שהוקדש לרוזלי טל - המלאכית בלבן says (22:44): LOL ראית שטום הופיע בסרט? טל - המלאכית בלבן says (22:44): הופיעה שם דמותו הערפדית מטרנסי *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (22:46): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בשנה שעברה כל הזמן הייתה בדיחה בסיפורים בהמשכים שכתבנו שנסע לפרו ונעבוד בתור זונות, כמו אמא של מרקו, כי משיגים הרבה כסףXD הקיצר, במשחק אסוסאציות~ אני: "בלה." קמי: "זונת רחוב ברת מזל." אני: "פרו." קמי: "עתיד." XDD
מתוך שיעור תנ"ך ממש קורעXDD המורה לתנ"ך: "איפה המראה?" תלמידה: "לא הבאתי אותה כי אתה תמיד צוחק עלי שאני מביאה!" התלמידה: "אני לא משתמשת במראה, אני רק שמה ומסתכלת עליה." התלמידה: "אמרתי לך, לא הבאתי מראה!" המורה: "חבל לי מאוד על זה, צריך לארגן מראת חירום בבית ספר." טל - המלאכית בלבן says (21:02): ערפד שוקולד XD *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:02): ערפד שוקולד?XDDDD טל - המלאכית בלבןsays (21:06): כן. לאדעת. נראה לי שאדוארד הוא ערפד שוקולד *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:06): מה זה אומר ערפד שוקולד? טל - המלאכית בלבן says (21:07): אממ.. זה אומר שבא לי על אדוארד כמו על שוקולד? טל - המלאכית בלבן says (21:07): אנ'לא באמת יודעת, עכשיו המצאתי את זה. אבל זה נשמע טוב, תודי! *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:07): חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:07): ערפד מצופה שוקולד נשמע טוב מאודXD טל - המלאכית בלבן says (21:07): קינקי XD טל - המלאכית בלבן says (21:07): אני דווקא חשבתי כמו הארנבים האלה משוקולד, רק אדוארד כזה *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:08): נו כן טל - המלאכית בלבן says (21:08): למרות שיהיה חבל לאכול לו את הראש.. *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:08): אדוארד מצופהXDDDDDDD טל - המלאכית בלבן says (21:08): מסכימה טל - המלאכית בלבן says (21:08): מעניין אם הוא כשר *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:08): זה בסדר אני לא שומרת כשרותXD טל - המלאכית בלבן says (21:09): גם אני לא תמיד.. אבל הממ.. נראה לך שהרבנות תאשר ערפד שוקולד? טל - המלאכית בלבן says (21:09): OO" רק שלא יהרגו אותו! *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:09): מקסימום ימכרו בטיב טעם XDDDD
מתוך מידנייט סאן. 3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדוארד החופר:
'Like a stalker. An obssessed stalker. An obssessed, vampire stalker.'
אבל למה הוא חייב להיות כזה מושלם?
'And by the way, I adore you... in frightening, dangerous ways.'
מתנגן בראש / בפלייליסט: הרעש של המחשב חח
המלצת השבוע: שכתבתי את המקוויקנד בפעם הראשונה (
) חפרתי למה כדאי לקרוא את מידנייט סאן, עכשיו כבר אין לי זין, אז פשוט תקראו כי זה מושלם.
התמונה הכי חמה: