McWeekend

ספר+סרט מושלם../images/Emo99.gif

ראיתי את הסרט בטרום בכורה (12.12.08
) ואני רואה אותו שוב השבוע ו..ו.. הוא מושלםם! הכול:) לא התאכזבת מעט שהחסירו קטעים כמו..
twilight שהוא אמר לה שהיא מדברת משינה ושהיא אמרה את השם שלו ושהיא אוהבת אותו ואז הבוקר הממש רומנטי שהיה להם
ושהוא סחב אותה כשהיא הרגישה רע בשיור ביולוגיה וכל מיני דברים כאלה שממש חמודים וחבל><..? :\ הסרט בכל זאת היה מדהיים.. וססורי שחפרתי>< התלהבתי שמישהי פה ראתהD:

sweet shir

New member
מישהי? חחח חצי מהפורום אובססיבי נראהליXD

וברור שהחסירו מלאמלא קטעים כמו 'דאזל' ופאקינג 'איי לאב יו' אבל הוא היה מושלם בכל זאת.

sweet shir

New member
../images/Emo54.gif ?What if I'm not a superhero

?What if I'm the bad guy
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי כמעט כלום כל השבוע.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Decode - Paramore
הלהקה המגניבה של השבוע: מיוז וקולדפליי.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול (למרות שפספסתי את קטע ההכרזה הגדולה כי נרדמתי.
) והאי (סוףסוף יון!
).
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי הרסה לי את הסליפון היפות שלי>: והמחשב המזויין הזה%#@%@#
משהו ששימח: טוויילייט & מידנייט סאן
וג'פניקה עם חברים.
D:
משהו שהעציב: השמנתי. ><"
ציטוטיה: *nafNittzan. It's Twilight.(st) says (22:35): האם ערפד הכיש אותה $%^#$%# *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (23:37): ערפד הכיש אותהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafNittzan. It's Twilight.(st) says (23:37): חחחחחחחחחחח כן! *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (23:37): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עקץ אותו כלב XDDDDDDDDDDDD ~קמי באה להדביק עלי נייר דבק ואני מתחמקת.~ היא: "לא? זה רק יוסיף לך. במקרה שלך אי אפשר לגרוע..." ~המורה לתנ"ך נכנס לכיתה באמצע המבחן~: "אמן שתכשלו!" ~טל הזונה צוחקת עלי למרות שאני צודקת%#@%~ טל - המלאכית בלבן says (20:22): נו, טוב, זה היה ברור. טום הרי כתב את רדיואקטיב על טוויילייט ~ספויילרים בלה בלה~ טל - המלאכית בלבן says (20:30): סמייל, נניח, זה שיר שהוקדש לרוזלי טל - המלאכית בלבן says (22:44): LOL ראית שטום הופיע בסרט? טל - המלאכית בלבן says (22:44): הופיעה שם דמותו הערפדית מטרנסי *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (22:46): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בשנה שעברה כל הזמן הייתה בדיחה בסיפורים בהמשכים שכתבנו שנסע לפרו ונעבוד בתור זונות, כמו אמא של מרקו, כי משיגים הרבה כסףXD הקיצר, במשחק אסוסאציות~ אני: "בלה." קמי: "זונת רחוב ברת מזל." אני: "פרו." קמי: "עתיד." XDD
מתוך שיעור תנ"ך ממש קורעXDD המורה לתנ"ך: "איפה המראה?" תלמידה: "לא הבאתי אותה כי אתה תמיד צוחק עלי שאני מביאה!" התלמידה: "אני לא משתמשת במראה, אני רק שמה ומסתכלת עליה." התלמידה: "אמרתי לך, לא הבאתי מראה!" המורה: "חבל לי מאוד על זה, צריך לארגן מראת חירום בבית ספר." טל - המלאכית בלבן says (21:02): ערפד שוקולד XD *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:02): ערפד שוקולד?XDDDD טל - המלאכית בלבןsays (21:06): כן. לאדעת. נראה לי שאדוארד הוא ערפד שוקולד *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:06): מה זה אומר ערפד שוקולד? טל - המלאכית בלבן says (21:07): אממ.. זה אומר שבא לי על אדוארד כמו על שוקולד? טל - המלאכית בלבן says (21:07): אנ'לא באמת יודעת, עכשיו המצאתי את זה. אבל זה נשמע טוב, תודי! *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:07): חחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:07): ערפד מצופה שוקולד נשמע טוב מאודXD טל - המלאכית בלבן says (21:07): קינקי XD טל - המלאכית בלבן says (21:07): אני דווקא חשבתי כמו הארנבים האלה משוקולד, רק אדוארד כזה *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:08): נו כן טל - המלאכית בלבן says (21:08): למרות שיהיה חבל לאכול לו את הראש.. *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:08): אדוארד מצופהXDDDDDDD טל - המלאכית בלבן says (21:08): מסכימה טל - המלאכית בלבן says (21:08): מעניין אם הוא כשר *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:08): זה בסדר אני לא שומרת כשרותXD טל - המלאכית בלבן says (21:09): גם אני לא תמיד.. אבל הממ.. נראה לך שהרבנות תאשר ערפד שוקולד? טל - המלאכית בלבן says (21:09): OO" רק שלא יהרגו אותו! *naf Shir. (L) ; "And so the lion fell in love with the lamb..." says (21:09): מקסימום ימכרו בטיב טעם XDDDD
מתוך מידנייט סאן. 3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדוארד החופר:
'Like a stalker. An obssessed stalker. An obssessed, vampire stalker.'​
אבל למה הוא חייב להיות כזה מושלם?

'And by the way, I adore you... in frightening, dangerous ways.'​
מתנגן בראש / בפלייליסט: הרעש של המחשב חח
המלצת השבוע: שכתבתי את המקוויקנד בפעם הראשונה (
) חפרתי למה כדאי לקרוא את מידנייט סאן, עכשיו כבר אין לי זין, אז פשוט תקראו כי זה מושלם.
התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

אליססס33> **וכמובן ששכחתי לכתוב שסרט השבוע הוא טווילייט. טוב זה צפוי אז לונורא.XD**

sweet shir

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

אחרונה. ^^ אובססיבית שכמותי.XD

N e r d y

New member
אווו../images/Emo99.gif

מידנייטסאןמושלם חחחח והציטוטים XD אליס3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDD הציטוטים../images/Emo6.gif

רק עכשיו התחלת לראות את העונה החדשה של האי?

sweet shir

New member
לא, אבל לקח איזה שבועיים עד שיהיה פרק עם יון,

ורק הפרק האחרון של שבוע שעבר היה עם יון.. ואותו ראיתי בויאודי ביום שבת. XD (חפירה.
)

Orange Sky

New member
אני רוצה שיכיש אותי ערפד^$%#

אני רוצה להיות בת למשפחת קאלן. ולהיות עם אמט. או אדוארד.
והציטוטים הרגו אותיXDDD למכור בטיב טעםXDDDD פרו, עתידXDDDDD LOL שנרדמת באח הגדול
אני מתה לקרוא את מידנייט סאן כבר. ולדלג על שאר הספריםXD 3333>

sweet shir

New member
אני לא רוצה, אני רוצה שאדוארד יהיה עם בלה333>

ואני רוצה להיות ערפד רק אם יהיה לי אדוארד משלי. XD חחחחחחחחחחחחחחח את לא רצינית, מידנייט סאן אומנם טוב אבל חכי חכי מה שהולך לקרות לך! את עכשיו בספרים עם הכי הרבה עלילה! את עוד לא יודעת כלום!!
3333>

sweet shir

New member
זה באמת נכון יא חתיכת זבל!! XDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופ איתך.
שונאת אותך.33>

just orr

New member
חחחחחחחחחחח ערפד הכיש אותה XDDDDDDD

ו-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDDDDDDDDDD והתמונות
שיר תפסיקי לגרום לי לרצות לסיים את BD רק כי באלי לקרא את MS. >< זה נראה מושלם *___* לאב יה 3333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח לא בא לך! BD ברור שהרבה יותר

מושלם מMS!!!!! יואו הלוואי והיה POV של אדוארד ל-BD. *-*

just orr

New member
יאו לגמריייייי איך הייתי רוצה נקודת מבט שלו.

איזה הודעה מלאה בקיצורים חחחח XDD

McLife135

New member
../images/Emo108.gifהשבוע שהיה לי =]

מצעד הלהיטים של מקפליי
אממ..היו מלא.. DGAO little joanna חפירה רצינית!! memory lane unsaid things 5CIHH the last song בטוח היו עוד..אבל אני לא זוכרת כרגע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
SP - perfect SP - save you SP - the worst day ever SP - antitled (אם ככה כותבים את זה
..XDD) rihanna - live your life
הלהקה המגניבה של השבועגיטרה| מק' וסימפל
אלבום שחרשתן עליו
קליפ שעשה לכן את זה
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע
פטיטו 2 ריפר איש משפחה 7 אההה עונה חדשה!!!!!...סטואי לשלטון!!
XDDD האח הגדול הגמר - אההה!!..שיפרה ניצחה!!!! =]=]
משו שהכעיס
שהילד משכבה ט' מהבצפר שלי הסתפר!!!..היה לו שיער בול כמו שהיה לדאגי בתקופה שהיה לו פוני אימו שחור עם פסים בלונדיניים!!!!!!...עכשיו הוא ילד כל כך מכוער!!!!
משו ששימח
זה לא כל כך שימח זה יותר פידח אבל לא היה לי איפה לדחוף את זה - רציתי שדניאל (ילד מהכיתה שלי) יעשה לי שק קמח..ואז קפצתי עליו והוא אמר שאני שמנה..אני שמנה!!!!!...אני שוקת פאקינג 41..אני לא שמנה!!!..הקיצר אחרי זה עוד פעם קפצתי עליו ואז נשענתי טיפה אחורה ואז נפלתי וכל הכיתה צחקה עלייי!!!!!!!!!!!!!!1.....למה תמיד אני זאתי שנופלת ועושה לעצמה פאדיחות!?!?!?.. איש משפחה חזר לעונה שביעית!!!!!!!!!!!
משו שהעציב
אממ..כלום =]=]
ציטוטיה
שבוע חסר ציטוטים =\=\
מתנגן בראש/בפלייליסט
little joanna the last song
המלצת השבוע
אמממ..אין לי =\
תמונת השבוע
family guy!!!!!..כבר הזכרתי שסטואי = שליטה?!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאיש משפחה!*-* ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה