McWeekend

just orr

New member
חחחחחח על מה תודה? כבר אמרת לי אלף פעם XD

ומה עם הבית קברות...?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifDon't tell me if I'm dying

cause I don't wanna know סיימתי לקרוא את טווילייט תוך 5 ימים
לא פייר
ויש לי לחכות חודשיים עד שיצא השני בעברית
אוףףף אני רוצה לקרוא עודדדדדדדדדדדדדד לא פייר
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיו אקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Thriving Ivory - Angels on the Moon I want it that way – backstreet boys RBD – Inalcanzable
pretty ricky& sean poul -push it baby Kings of leon – use somebody
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, האחים ג'ונאס, סימפל פלאן, ניקלבק
אלבום שחרשתן עליו: רדיו אקטיב
קליפ שעשה לכן את זה: Thriving Ivory - Angels on the Moon http://www.youtube.com/watch?v=S38-mjy5NtA מקפליי שרים שיר של הבקסטריט בוייז XDD http://www.youtube.com/watch?v=HkXA0vt9yWg
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות גבון 17 הישרדות 2 איי הפנינה כמעט מלאכים 2 החיים עם דרק פטיטו 2 האו.סי 3
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שעוד לא ראיתי טווילייט בגלל החברה הנ"ל אח שלי
משהו ששימח: המפגששששששששששששש העובדה שקניתי דברים חמודים בת"א שפגשתי את הבנות מהפורוםםםםם 3> החופש ^^ שיש לי מיליון ואחת פוסטרים של האחים ג'ונאס ושלושה עיתונים איתם ועם מקפליי
משהו שהעציב: שידיד שלי שבר את הרגל שירד גשם ביום של המפגש ולא הלכתי לעשות סיכות
ציטוטיה: בהודעה הבאה כי יש איזה מיליון...
מתנגן בראש / בפלייליסט: I want It that way שמקפליי שרים בסרטון XDDD
המלצת השבוע: תקראו טווילייט !!!! לכו למפגשיי פורום, ותכירו שם אנשים ותצטלמו איתם! שימו לב כשמישהו שאתן לא מכירות נוגע לכן בתחת אהמאהמ
התמונה הכי חמה: זה כל כך נכון............ וסיגלית העתיקה את זה ממני!!!!!

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהציטוטים../images/Emo27.gif

חברה שלי התחילה להתחרפן בשיעור מתמטיקה.. ילדה אחת:"המורה אפשר הרביץ לה?" המורה:"לי זה אסור אבל לכם....." XDDDDD -------------------------- אנלא זוכרת אם שמתי את הציטוט הזה או לא אבלח נזכרתי בו עכשיוXDD ואם כבר שמתי.. תתמודדו.
אני רבה עם המורה לתנ"ך כי היא גמדה מעצבנת וכיף לריב איתה
המורה:"אהה חמודה תקשיבי.." אני:"אני לא חמודה בכלל!!" גל:"פעם ראשונה שנסטיה צודקת" ------------------------------- זהירות חפירה. עבדנו בשיעור דרמה בשלישיות והיינו אמורים להמציא סצנה, כמובן שלאף אחד לא היה רעיון ובמקרה כזה מקשיבים למוח הזדוני והעקום שלי שפועל רק לטובתו
ומושפע מטווייליט,טלויזיה,ומדגסקר. אז ככה התנהלה ההצגה שלנו: אני: אוחח איזה משימה התיל עלינו האח הגדול.. לינוי:כן אה... לכתוב תסריט ועוד להציג אותו. אני:טוב אז נעשה כאילו אנחנו בקבוצת תמיכה לתסריטאים בלי עבודה ונציג את עצמיינו גלזר:רעיון טוב! אז מי יתחיל? נסטיה? אני:טוב..אז שלום לכולם אני לאון ואני ערפד ששותה רק שוקו במקום דם. לינוי: טוב.. אז אני עינב ואני ערפד ששותה פתל גלזר:אני יוסי ואני ערפד ששותה קולה. אני: אני לובשת רק חולצות סגולות ויש לי זברה בבית שקוראים לה מרטי. לינוי:אני לובשת רק גופיות ירוקות ולי יש ג'ירף בבית שקוראים לו מלמן גלזר:אני לובש רק ג'ינס ולי יש היפופוטם בבית שקוראים לה גלוריה אני: אני המצאתי את האח הגדול ואני משתתפת בתכנית לינוי:אני המצאתי את היפה והחנון גלזר:אני המצאתי את הישרדות, ובינינו!? אני מרוויח הכי הרבה אני: אני יכולה לקרוא מחשבות לינוי:אני יכולה לדעת מה יקרה בעתיד גלזר:אני יכול לשלוט ברגשות של אנשים אני:וואלה!? גלזר: כן, אני הכי נדפקתי....כי אני יכול לגרום לך להרגיש כאב סתם ככה אבל לינוי תחזה את זה לפני שזה יקרה ותזהיר אותך. לינוי:חח באמת נדפקת.... -אחרי רגע שתיקה- אני: אז מה...? לינוי:אז... גלזר:מה....... אני:אני ערפד ששותה שוקו. לינוי:אני ערפד ששותה פתל גלזר:אני ערפד ששותה קולה. -סוף ההצגה- דורין: אוף נסטיה את כזאת מושפעת מגיבורים ועל טבעי. אני:לאO__O אני מושפעת מטווילייט מדגסקר ותכניות ריאלתי מפגרות
אמרתי לכם שזאת חפירה -------------------------------- אח שלי: אני נותן לך שעה לשים לי תמונה בפייסבוק! (כי הוא ביקש כל היום ולא שמתי לו כי לא היה לי כח) אני: איזה חמוד אתה אח שלי: אני לא חמוד!!! אני חצוף!!!! --------------------------------
Danny: Ruby Ruby Ruby Ruby tnanananananan​
-------------------------------- מהאו.סי- ריאן: איך אתה יודע שהיא רוצה לדבר איתי ביום האהבה? סת:תסמוך עליי, כי למרות החיצוניות הגברית שלי פועם בתוכי לב של ילדה בת 14 ------------------------------- היינו בודי ניסנס בחיפה (למי שלא יודעת זה שכונה ערבית כזאת...) וירדנו מהמונית סיגלית: תשמרי עליי אני בלונדינית!! ------------------------------- אני ורייבן דיברנו על זה שהקול של ניק ג'ונאס בדיסק שלו ובדיסק הראשוןם של האחים היה כל של בת נסטוש =] : ולמרות שהוא שר שם כמו בחורה בדיסק שלו השיר הרבה יותר יפה רייבנוש 3> : מותר לו! הוא היה בת 13 בגיל הזה הקול משתנה נסטוש=] : בת 13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רייבנוש 3> : בןןןןןןן ---------------------------------- אח שלי: מה הטלפון של סופר סתם? אני: חכה שניה אני אבדוק ברשימה...מאיפה אני יודעת? אח שלי: אני צריך לשאול אותו משהו.. הוא יודע הכל!! אני:אז בטח הוא גם יודע שאתה טיפש והוא לא יענה לך XDDDD ----------------------------- ידיד שלי: וואי יש לי עכשיו לשון....אני צריך שמישהו ירענן אותי
אני:-לא מבינה- למה יש לך מבחן?! ידיד שלי:לא, אני צריך ריענון לשון מסוג אחר.....
לקח לי איזה שעה להבין ----------------------------- היה כתוב לי בהודעה בפייסבוק: היה כל כך כיף בת"א !!!!! יש לי 1238 סיבות לאהוב את פורמקפליי אז ילד אחד מהכיתה שלי כותב לי - ?מה ה1238 סיבות האלה 6:41pmNastiya חחח יש הרבה סיבות טובות... אבל הקטע של המספר זה שזה המספר של הפורום בתפוז 6:41pmOfir טוב... 6:41pmNastiya ?ברצינות רצית שאני אתחיל לפרט לך עכשיו סיבות: DDD 6:42pmOfir אם הפייסבוק לא היה קורס אז למה לא 6:42pmNastiya חחחחחחחח היית מת פה עד שהייתי מגיעה לסיבה האחרונה, והפייסבוק באמת היה קורס 6:44pmOfir אז לא בא לי שתתחלי לפרט את הסיבות 6:44pmNastiya חח איזה פיצול XDD 6:44pmOfir לא פיצול פשוט אני אוהב את החיים 6:45pmNastiya חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------------------- במונית אמא שלי מביאה לנהג 50 שקל הוא: פשש 50 שקל?! חשבתי הם כבר לא באופנה...... XDDDD ------------------------- מהמפגש- אני לסיגלית בהצהרה: אני שונאת אותך מאהבה ----- אני: מצאתי את העץ!! הוא היה תקוע לי בתחת!!!! ומה שהתכוונתי אליו היה שמצאתי את העט שחשבתי שאיבדתי בכיס האחורי של הג'ינס והתיישבתי עליו בטעות.... ------------------------ רשמתי על השולחן בכיתה כל מיני ציטוטים משירים.. והיה שם גם את הציטוט הזה – "Don't tell me if I'm dying cause I don't wanna know" אז ילד בא לי ביציאה: המשפט הזה מאוד נכון. אני מסכים איתו. XDDDDDD +תמונה 2

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח הבעיה בFREE HUGS בישראל זה שאנשים

כאן לא זורמים כמו במקומות אחרים שעשו את זה. XD

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifיואו את יכולה בבקשה להעלות לי את השיר

Kings of leon – use somebody (כמה חיפשתי את השיר הזה)
והציטוטים היו ממש מצחיקים

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח כן שנייה...

וואי קראת את כל הציטוטים
לא חשבתי שמישהו יקרא זה ממש חפירה חחח

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifתודה../images/Emo24.gif וכן קראתי את כל הציטוטים

היה לי ממש משעמם

Dana Jones

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: the ballad of paul K brocoli הגרסא שעשו ל-black or white ול- stay with me lies point of view the end כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע black or white- מייקל ג'קסון הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: Radio:Active קליפ שעשה לכן את זה: LIES תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דמדומים
משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: חופש, הסופגניות
משהו שהעציב: סתם כל מיני עצבים רגילים... ציטוטיה: "But, if you thinking about my baby it dont matter if your black or white"... מתנגן בראש / בפלייליסט: black or white, the end המלצת השבוע: -- התמונה הכי חמה: דאני ודאגי החמודים

LovE BuSTeD

New member
הרבה זמן לא עניתי על זה:)

מצעד הלהיטים של מקפליי: Point of view Last song Do ya כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Viva la vida- coldplay behind blue eyes הלהקה המגניבה של השבוע: Mcfly אלבום שחרשתן עליו: החדש של מקפליי לא יותדעת איך קוראים לו (איך קוראים לו דרך אגב?) קליפ שעשה לכן את זה: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ספיידרמן 3 משהו שהכעיס אתכם השבוע:חברים של איזה מישהו שמרשים לעצמם יותר מידי! משהו ששימח:שקניתי שתי שמלות יפות משהו שהעציב:אין ציטוטיה:אין מתנגן בראש / בפלייליסט:point of view המלצת השבוע:לראות את ספיידרמן 3 ממש יפה וטובי מקגוויר חמוד התמונה הכי חמה:אין

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo137.gifוואו-וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo126.gif

חג שמח לכולן:]
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ת'אמת, לא שמעתי מקפליי יותר מחצי שנה, רק שירים פה ושם. והחרוש ביותר לבינתיים זה AAU הישן והטוב.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
: -Guns N' Roses - November Rain -Pink_Floyd_-_Wish_You_Were_Here -Bon Jovi - You give love a bad name
הלהקה המגניבה של השבוע:
: ת'אמת שאין שמץ.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: ג'יי ובוב השקט
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
: הורים><
משהו ששימח:
: 32 ימי הולדת באותו שבוע!
משהו שהעציב:
: סרטן של סבתא.
ציטוטיה:
:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
when you look me in the eyes[בגרסה של בת אחת]
המלצת השבוע:
: אל תקנו את הנעליים החדשות של זארה עם העקבים, הם לא משהו.
התמונה הכי חמה:

../images/Emo19.gif בת-אל ?!

איך נטשת אותנו ככה ? O: ולאן נעלמת !? לפני יומים היה מפגש , חבל שלא נכנסת אז , ואולי עם היית יכולה היית באה! when you look me in the eyes[בגרסה של בת אחת][?!] זה של גונאס לא ? בטח את לא זוכרת אותי , לא נורא :] ברוכה השבה אחרי נטישה גדולה ! ~ ושתדעי שאנחנו לא סולחים לך על הנטישה הזאת ~

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח כן אני יודעת שמעתי על המפגש!

ורציתי דווקא לבוא, אבל שכחתי להיכנס לראות מתי התאריך... >< חח באמת אין הסבר לנטישה...זה לא שציפיתי לזה גם חחח... נאמ- כן בגרסה של בת...שנייה אני יראה לך את זה ביוטוב, ואם תירצי אני ינסה להעלות את זה להורדה, כי יש לי אותו על המחשב. XD http://www.youtube.com/watch?v=FQetErIlg5o&feature=channel_page

../images/Emo19.gifגירסא נחמדה מאוד !

ועם תוכלי תעלי לי את השיר :) - חבל שכחת להכנס, היה מפגש נחמד ביותר ! בבקשה ממך , תפסיקי להזניח את הפורום

למעלה