McWeekend

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחחחחחחחח "עם בובס וכאלה"

XDDDDDDDDDDDD אחח ניקוש מוכשר שכמותו

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחחחח..מוכשר בלהישמע כמו נקבה בת

14. XDDD זה באמת כישרוןP:: LOL רק לו היה קריירת סולו פעם? או שהוא לא היחיד?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifרק לו הייתה קריירת סולו..הוא

הוציא דיסק בגיל 9..... והופיע בברודווי
ורק בגיל 14 אאל"ט הם הפכו לאחים ג'ונאס, אחרי שהם כתבו ושרו את השיר Please be mine ביחד שיר מושלם
חח אני ממש מתמצטת לך פה את הקריירה שלהם

butbut

New member
../images/Emo126.gifשמעי, אם היו עושים בגרות על האחים ג'ונאס

היית מקבלת 100 בלי להתאמץXDD אממ...לא ידעתי שהייתה לו קריירת סולו לפני החיבור. גם בהתחלה לא האמנתי שהם אחים באמת! איך זה יכול להיות?...>< חחחח

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמה באמת../images/Emo35.gif הם ממש דומים...

עכשיו יותר מפעם
בגלל התלתלים בעיקר אני מכירה מלא אנשים ששומעים שירים שלהם ולא יודעים שהם אחים בכלל, שלא נדבר על לא מאמינים שהם אחים אבל כאילו קוראים להם האחים ג'ונאס, אז מה סתם יקראו להם ככה
חח תאמת באמת הייתי מקבלת מאה..וגם על מקפליי
איזה חיבור

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח החיבור שלהם בתור להקה:]

תכלס... הם מסוגלים ליותר, רק שיתנתקו מהתדמית שהם יוצרים רק בשביל בנות בנות 12. נראה לי שיש להם פוטנציאל...רק לאן זה יגיע? XD ^^

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifגם אני חושבת...

זה בגלל כל הקטע עם ערוץ דיסני.. אבל היו שמועות שאחרי הסדרה שלהם שתעלה השנה הם עוזבים את הערוץ אז אולי ככה התדמית שלהם תשתנה
אני מכירה כמה ילדות בנות 15 מארה"ב שאומרות שרק ילדות בנות 12 ומטה שומעות אותם..

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה נכון...כול ילדי דיסני צריכים להתאמץ

כדי להשתחרר מהתדמית שלהם. לא כולם מצליחים, אבל יש כמה הברקות.. כריסטינה אגילרה..ג'סטין טימברליק. מי היה מאמין שפעם הם היו ילדים דיסני? >< למיילי סיריוס הולך להיות ממש קשה להשתחרר מזה.. אבריל לווין הייתה פעם שרה בעיקר לנוער, ומי שנדבק אליה היה הנוער הצעיר יותר..אח"כ היא נהפכה למורדת, ועלתה לגילאי 12-17... ועכשיו היא מנסה לשדר לכולם חח..

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאני אהבתי את אבריל כשהיא הייתה

טומבוי.. עכשיו ממש לא. לאדעת למה אבל זה כאילו מהפך כזה שלא נקלט עדיין... תכלס ג'סטין וכריסטינה ממש לא רואים עלייהם. אבל גם אולי בגלל שהעובדה שהם היו בדיסני לפני איזה עשר שנים בערך ואף אחד כבר לא זוכר את זה (כאילו הנוער בעיקר)
מיילי סיירוס לא תשתחרר מזה גם אם היא תרצה (אני ממש שונאת אותה, היא מעצבנת בטירוף למרות שהסדרה שלה דיי טובה בגלל ריקו הגמד החמוד הזה ^^) כי היא יותר מדיי קשורה לזה, וגם המעריצות שלה (בעקיר יש לה מעריצות..) הן בנות מגיל 5 עד 12 ועוד מעטות שמזדהות עם השירים שלה או וואנבי כמוהה.... וואו ממש פתחנו פה שיחה מעמיקה

butbut

New member
../images/Emo126.gifהקטע של הילדונת הזאת הוא שהיא פשוט

מנסה להתבגר מהר מידי. היא רק בת 16, והיא מתנהגת כמו בת 20. היא שרה על בעיות של בנות בנות 14 ומתכוונת לשיר אותם לבנות בנות 18. מיילי סריוס צריכה להפסיק לעשות טעות אחר טעות, ולהתחיל לחשוב על שלבים כדי להתגבר בקצב של המעריצים שלה, ולא לחתוך ישר... חחחח...אבריל בתור טומבוי זה ה-דבר. כשהיא צבעה לבלונד היא איבדה את הקסם. כשהיא שמה אולסטאר, ושימלה וורודה. זה כבר לא אותו הדבר. ::]

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifצודקת..לגבי שתיהן../images/Emo9.gif

מיילי סיירוס כאילו עכשיו בשלב הזה של לרוץ לרוץ לרוץ בלי לחשוב.... ואני לא חושבת שזה פועל לטובתה
ולגביי אבריל הוצאת לי את המילים מהפה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח וזה בעיקר לא בגלל המראה...

זה יותר התדמית שהיא יצרה וסטרה אותה תוך שנייה. XDD ::]

rox love BSM

New member
בגלל שאבריל צבעה לבלונד?

זה לא נראה לי כלכך משנה אם זה לא משפיע על המוזיקה שלה ולפי לדעתי היא רק משתפרת במשך הזמן מצדי שתצבע לכחול אם היא רוצה חחח

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא בגלל שהיא צבעה...פשוט מאז

שהיא צבעה השירים שלה כאילו התבגרו כזה..פעם היא שרה על סקייטר ובלרינה ועכשיו היא שרה על זה שהיא רוצה חברה של מישהו אחר ושהיא ביצ' כאילו התקופה של ה"נגד כולם" הסתיימה.. ואני אהבתי את התקופה ההכי

גרבע

New member
../images/Emo105.gif32 ימי הולדת באותו שבוע ?O______O

אלוהים אדירים
נחמד שאת נזכרת להגיב פה מדי פעם ^^
דרך אגב,אני מחכה לפוסט חדש.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחחח לא זה רק 2 ה-3 סתם קפץ><

חחח צור ת'פוסט הבא אני יקדיש אותו לך.

McLife135

New member
|המקוויקנד שילי P:

מצעד הלהיטים של מק'
כל ROTTF כל JML ואממ..זהו נראה לי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה
אממ..ואוי אני לא זוכרת כלום..נראה לי אני על סמים או משו..XDD
הלהקה המגניבה של השבוע
מק'
אלבום שחרשתן עליו
JML, ROTTF
קליפ שעשה לכן את זה
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע
איש משפחה 7
הארי פוטר ומסדר עוף החול ספיי קידס 2 צחוק מהעבודה
משו שהכעיס
זה לא הכעיס..זה הטרידדד!!..היה איזשהו מישו מפגר..מאווודד מפגר בבורגראנץ'..והוא נתן לספיר את המספר אייסי שלו..חח..עלק של מישו מהמטבח...חחח..ואוי אבל זה היה מצחיק..אה..ועוד משו..שספיר גרמה לנו ללכת לאיבוד בתל אביבבב!!!...עדיין כואבות לי הרגליייייים!!!!
משו ששימח
שני דיסקים של מקפליייי!! אמא שלי אמרה לי שהזמינו לי את רדיואקטייבבב!!..עכשיו אני רק צריכה לחכות יגיע..חח..לא נורא העיקר שאני אקבל אותווו.. מפגגגש
משו שהעציב
ציטוטיה
חברה שלי קנתה פיצה והיא רצתה תבלין.. חברה: מזה? (מצביעה על תבלין) המוכר: תבליןן.. חברה: למה? המוכר: למה זה יכול להיות?..להמבורגר?!.. *חח..זה היה מצחיק באותו רגע*
מתנגן בראש/בפלייליסט
אממ..לא יודעת..
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

למעלה