היום הופעה בזאפה תל אביב

veredmp

New member
../images/Emo215.gif היום הופעה בזאפה תל אביב ../images/Emo215.gif

היום יש הופעה אקוסטית בזאפה תל ביב! מי מגיע? כל מי שמגיע - תהנו, תבלו ואל תשכחו לחזור לספר לחבר'ה איך היה. נתראה

Music4Life

New member
יוהווווו ../images/Emo13.gif זה היום שלי!!!! ../images/Emo23.gif

כי סופסוף....גמני באה להועפ של מיריייייייייייי
. מזמן לא הייתי כי לא יכולתי...והפעם אני באה ארוסתי וחברה שלי! יהיה כיף, יהיה מהמם, יהיה שוחף..כמו תמיד....אחכה לראותכם. וורד...אני חייבת לך משהו שאמרתי לך שאני אביא לך להופעה של מירי אז אחפש אותך בקהל..הפעם אני יושבת טיפה יותר רחוק. תהנו כולם ותחזרו עם חוויות מצחיקות כמו תמיד

veredmp

New member
היתה אחת ההופעות המדהימות../images/Emo70.gif

בקיצור: היתה הופעה עם יומולדת שהפכה להצעת נישואין, בכי, צחוק, קאבר שמעולם לא שמענו (River של ג'וני מיטשל), אורי איים לנגן את "לשם" 4 אקורדים גבוה מדי אחרי שמירי התלוננה שתמר דומה לו, רק יפה..... הסיפורים המלאים בפרק הבא.......... איך אני בפרומואים?
חייבת לישון! בטוחה שמחר כל מי שהיה יספר באריכות על ההופעה המקסימה הזו. נ.ב. הזוי וכיפי לכתוב סיכומון הופעה עם ההופעה ברקע מערוץ 22

veredmp

New member
טוב, עדי כבר סיפרה את הרוב, נראה לי

כשמירי סיפרה על כוכב נולד ושעכשיו היא צריכה להגיד לא לאנשים, היא סיפרה שהיא נבחנה ללהקה צבאית ולא התקבלה "אבל זה בסדר, אני לא כועסת. אני אפילו לא זוכרת מי היה שם. דני רובס, דני סנדרסון ורמי קלינשטיין"
היא גם הוסיפה שבינתיים היא התארחה אצל כל אחד מהם בהופעות
בנוסף למה שעדי כתבה על הצעת הנישואין, כשאמרה שהיא רוצה לשיר להם שיר, היא אמרה שהיא רוצה לשיר להם, אבל כל השירים שלה זה לגירושין או ללוויות..... אז כשאמרה שתשיר להם את "על הגשר הישן" היא אמרה שזה שיר על אהבה גדולה, אבל בשיר הם נפרדו, והם לא ייפרדו. על זה מיקי ציין בפניה שהם כבר מזמן הפסיקו להקשיב לה (הם התנשקו בצד הבמה) אז היא אמרה "כן, הם עובדים עכשיו על הילדים". ועכשיו - תמונות

veredmp

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

veredmp

New member
השאר באלבום ממש עוד מעט

http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbumPublic.asp?f=1324&g=20835

אין דברים כאלו

בנוסף למה שורד סיפרה (בקצרה) מירי גם שיתפה שבזמן האודישנים לכוכב נולד מירי היתה סלחנית כלםי הנבחנים, גם הגרועים, ומרגול איימה עליה שאם תעביר את המתמודדים הגרועים היא תדקור אותה (ומי מתעסק עם מרגול?)או שצביקה הדר אמר לה שאת הנבחנים הגרועים תזמין שישירו אצל הבת שלה בבת מצווה. הקאבר היה מדהים. למרות שאורי לא ידע איך לנגן אותו בהתחלה כי מסתבר שהוא לא בבאלנס בשיר הזה, הוא עשה עבודה מצוימת (וידאו בימים הקרובים) ההצעת נישואין היתה בדיוק אחרי השיר שיר לשירה ומירי הזמינה את הבחורה לעלות על הבמה בזמן השיר. היא היתה מרוגשת. אחרי השיר עלה בן זוגה והציע לה נישואין כולל כריעת ברך. היא היתה כולה בהלם, מזל שמיקי הציע לה לשתות. מירי היתה קצת במצב רוח קרבי על אורי, ירדה עליו קצת בהומור שהיא כה יודעת לעשות- אמרה שתמר יצאה ממש דומה לאורי (אבל יפה יותר)ואז אורי אמר לה שאת השיר לשם תנסה לשיר בארבעה טונים נמוך ביותר (אבל בסוף הוא ניגן במדויק). הקטע ששבר אותי סופית היה בסוף ההופעה בשיר תקווה שמירי הזכירה את יובל ואת המקרה שלו אבל הפעם לא הצליחה להחזיק את הדמעות בפנים, מעבר לקול שנשבר, הדמעות ירדו. היה מרגש ונוגע ללב. זו היתה הופעה עם אנרגיות קסומות ואווירה שאין לתאר, מירי היתה במצב רוח עליז, זו היתה הופעה שלא תשכח. תמונות- מקווה מחר.

NaniBani

New member
וואוו.. מדהימהה!!

איך את תופסת אותה בתמונות כאלה! אלופה!

למעלה