היום הופעה בזאפה תל אביב

לגבי ההצעה

אל דאגה: הבחורה (יולה) אמרה "ברור" אחרי כן מירי אמרה להם לרדת מהבמה שילכו לעשות המון ילדים.שהיא תהיה בחיים שלהם ושהילדים שלהם ישאלו מי זו יגידו לה היא היתה שופטת בכוכב נולד.מירי סיפרה שגם היא כמו הבחורה התחתנתה בגיל 26 וזה ממש הצליח. היא רצתה לשיר להם שיר אופטימי אבל לא ידעה מה לשיר כי אין שירים אופטימיים

בנוסף למה שעדי כתבה...

היא לבסוף החליטה להקדיש לזוג את השיר "על הגשר הישן" כי הוא הכי אופטימי ממה שקיים... וזה גרם למירי להתבלבל עם סדר השירים הנגנים התחילו לנגן שיר (שכביכול היה בסדר הנכון של הפלייליסט ) השיר שמופיע אחרי על הגשר הישן,אבל זה שעל הגשר הישן התבצע כמה שירים לפני בלבל את מירי:) היה מדהים... זאת הופעה ראשונה שאני גם צוחקת וגם בוכה (מהתרגשות ולא מצחוק!) באותה השניה... נראה לי זה לא קרה לי בחיים,סערת רגשות בהופעה אחת... ההופעה הכי טובה של מירי שהיתי בה מבחינתי,למרות שכל הופעה היא טובה,אבל זאת היתה הטופ!!!

jass8

New member
איזה מקרה?

מי זה יובל? אני לא בעניינים כנראה..

יובל זה בחור מקסים

שהוא כתב מכתב למירי שהוא ואשתו אהבו את שיר תקווה והלכו להרבה הופעות כי חיכו לשיר הזה. אשתו נפטרה מסרטן והשאירה לו את תמר, בתו בת ה-3...

kerenw10

New member
ההופעה בזאפה

אתמול זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בהופעה של מירי אחרי שנים שאני שומעת את השירים שלה והורסת לבעלי את האוזן עם הניסיון לשיר כמוה ,היא מדהימה ,התרגשתי מאוד וכמובן שהכרתי בנות פורום שהכירו בפניי את הפורום ולכן הצטרפתי אז היי לכם וטוב להיות פה אתכם

היי קרן

שמחה שהצטרפת אני זו שישבה שולחן לידכם. אז זה בסוף הניק שבחרת לעצמך?

kerenw10

New member
היי כלה להשגה

כן החלטתי ללכת על פשוט ורגיל שם ומשפחה רק אני מס' 10 זו המחמאה שלי לעצמי שאני10 אין כמוני חחחח סתם, הצלחת לנוח קצת??? אני ממש לא יכולתי לקום אבל כשנסעתי בבוקר ברכב ושמעתי גלגלצ פתאום "רוצה שיתארך הרגע..." אני ובעלי מחייכים ומבסוטים היה ממש כיף עוד לא נרגעתי

הייתי בעבודה היום על משהו כמו 5 שעות שינה

מזל שהצלחתי לנמנמם באוטובוס. אין על שנ"צ מאוחרת בבית אחרי יום עבודה

למעלה