היום הופעה בזאפה תל אביב

ברוכה הבאה קרן:)

אני הילדה העייפה שהיתה איתך בשולחן:) מרוב עייפות אפילו לא עשינו הכירות כמו שצריך,אז שמי תום רק מלקטר על העבודה שלי לא ממש דיברנו חחח יותר דיברת עם ורד... אבל כשמירי עלתה לבמה כמובן שהתעוררתי:) חח... שמחה שהצטרפת:) מקווה לראות אותך בעוד המון המון הופעות!

kerenw10

New member
היי פיה עצובה

היי תום כולנו מקטרים על העבודות שלנו וכולנו מקטרים על עייפות זה בסדר זה חלק מהחיים אני בתקופה האחרונה כל כך עייפה שהגוף שלי מתחיל להראות איתותים של קריסה קטנה ז"א עין שמתנפחת פתאום עם דלקת וכאבי גב אבל זה חלק מאיתנו אין מה לעשות אנחנו תמיד במרוץ נגד הזמן . שמחתי לשבת איתך בשולחן היה מאוד כיף ואני בטוחה שעוד נתראה ובלי שום קשר נשתמע כאן שיהיה לך סופ"ש נעים

kerenw10

New member
היי ורד

קודם כל אני חייבת לציין שהשיר שאת שמת אצלך זה אחד מעמודי התווך שלי שחיזקו וממשיכים לחזק אותי אבל זה לא מפתיע כי למירי המון שירים שגורמים להבין שכולם עוברים את אותם הדברים ושורדים ואפילו גדלים מכך מאוד שמחתי להכיר אתכם אתמול אין ספק שהחוויה הזו הייתה יותר עוצמתית כי אתם הייתם בסביבה ואין ספק שנתראה אמרתי לבעלי שעכשיו הוא בצרות כי יילך עוד כסף להופעות והוא עדיים לא קנה לי את הדיסקים אז ... הוא חייב לי הרי הוא הבטיח.... חחחחח

Music4Life

New member
אני חושבת שזה כבר לא רלוונטי

היות וכולם סיכמו. כמו תמיד, אגיד את אותם דברים - שהיה לי נפלא, אומנם לא כמו תמיד..כי ישבתי רחוק ו זה לא משהו. היה כיף גדול לשמוע ולראות את מירי....
היה אחלה של האחלה!

למעלה