משחק החנונים - המשך

thorondor

New member
הסכם בין בריה"מ לגרמניה הנאצית.

בהסכם הוחלט על הסכם אי-התקפה במקרה שאחת מהמדינות תותקף על ידי גוף שלישי. בחלק החשאי של ההסכם הוחלט על חלוקת אירופה לאיזורי השפעה. ההסכם הופר על ידי היטלר בשנת 41 עם תחילת מבצע ברברוסה. מה שמה האמיתי של סופרת הפנטזיה רובין הוב?

Tollan

New member
מייגן לינדהולם...

(אני עונה לשאלה הזאת ושואל, כי מי שענה ראשון לקודמת לא שאל כלום...) מי הבנאדם האחרון שדרך על הירח?

כמובן שזה היה אפולו 17

מצאתי את שם האיש בחיפוש ולכן אני נותן למישהו אחר את הכבוד לשאלה הבאה אם הוא יודע בלי חיפוש...

אז בואו נתקדם עם המשחק...

אגווין קרנאן זה הבחור, אסף כמה אבנים, ביצע כמה מחקרים ביחד עם הצוות של אפולו 17 וחזר בפעם האחרונה מהירח. ועכשיו לשאלה, מה זאת אינפלציה ומה הסיבות לתופעה?

אינפלציה היא ירידה בערך המטבע

והסיבה העיקרית שאני מכיר לתופעה היא הדפסת כסף ע"י הממשלה, שמכניסה עוד מטבעות/שטרות למחזור בכמות גדולה יותר ממה שהערך הכולל של הכלכלה המקומית גדל.עוד סיבה אפשרית היא ירידה באמון הציבור במטבע, מאחר ומטבע(נניח שקל) שווה בדיוק כמה שאנשים מוכנים לתת עבורו, וכאשר אנשים מאבדים את האמון במטבע הם מוכנים לתת פחות לכל יחידה. השאלה שלי היא:מי המציא את מיטת המים?

דווקא מצאתי שזה כפולה של 5...

לכן 44 לא יכול להיות... כנראה כרתו לכוכב-ים זרועה...

אני חושב שזה קשור איכשהו לזה שלפחמן

יש שתי קליפות אלקטרונים ולסיליקון יש שלוש ולכן פחמן יוצר קשרים כימיים יותר בקלות.

לא יותר בקלות...

הקשרים שלו יותר חזקים, נניח והפרעה חשמלית עוברת ליד, למשל מאטום פלואור, הקשרים של הסיליקון יותר סביר שינתקו ביתר קלות מאשר הפחמן.

noname202

New member
את הנורה המציא תומס אלווה אדיסון

אם לזה התכוונת
מהן מידות הדג הגדול ביותר שנמצא?

AceMagician

New member
אני יודע!!

הכריש הלווייתני הוא הדג הגדול ביותר בעולם, ואורכו עשוי להגיע ל-18 מטר. מהי האות האחרונה באלפאבית היווני?

Nimst

New member
קירסטין, אחות של סו אלן

או התשובה הפופולרית יותר: I shot J.R. וכבר יש שאלה, אז אני לא אשאל.

למעלה