שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo215.gif שרשור חיובי../images/Emo215.gif

+
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שיהיה לכם/לכן שבוע טוב

טוב../images/Emo28.gif

ראשון- שביתה/בית ספר. | שיעור פסנתר שני- שביתה/בית ספר. שלישי- שביתה/בית ספר. | דרמה רביעי- שביתה/בית ספר. |בייביסיטינג? חמישי- שביתה/בית ספר. | בייביסיטינג? שישי- שביתה/בית ספר. שבת- לילה טוב
ליאת, קבלי => http://www.myspacemaster.net/myspace-layouts/preview/4112 מוכר לך?

xXx Lilo xXx

New member
OMG! גדול!!!!!!../images/Emo29.gif

זה זה זהההה הציור של מה שמו XDD שנקרא משהו עם כוכבים... והאורות O_ס אוקיי אני צריכה לחזור על החומר דחוף XD

xXx Lilo xXx

New member
נו האורות...../images/Emo29.gif

שהיו פנסים שהוא אמר שהם האור הרע והכוכבים שהם האור הטוב והתהור... או שאני מבלבלת עם עוד תמונה ואני צריכה את נועם דחוף?!

לא, זו התמונהXD../images/Emo28.gif

שהפנסים זה האור הרע, שהאדם יצר וכאלה. ו-טהור*. כל הכבוד. אם היינו עושות שוב את הבגרות הזו, כמה נראה לך נקבל?

xXx Lilo xXx

New member
אני מקווה שלא פחות ממה שקבלתי.../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

כי אהמ אני עלולה להיכשל
אבל יש מצב אני כן עושה עוד פעם

xXx Lilo xXx

New member
אחרי מה ששמעתי מאחותי ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

בא לי לבכות. אם בגלל האירגון ה#$^% הזה אני אפסיד יום/יומיים [חס וחלילה יותר] מחנוכה-פסח-החופש הגדול כדי להשלים חומר... מישהו עלול להיפגע [רוב הסיכויים שאני] [או האירגון] [ניראה לי אני]

ויום שלישי צו ראשון../images/Emo195.gif../images/Emo28.gif

ככה זה כשאת סנילית. את שוכחת את הדברים הבאמת חשובים שיש לך לעשות השבוע

אלוש 4

New member
אני :]

ראשון- לומדת מ10 וחצי עד 12 שני- משתעממת בבית עם אין בית ספר שלישי- יש שוק P: רביעי- אמממ יש לי פרויקט של הבית ספר :] חמישי- אממ יוצאת לטייל אולי P: שישי- חוג גיטרה שבת-נחים בבית או הולכת לדודים שלי שבוע מצוין לכולם:]

Goldsmiths

New member
אני:p

ראשון-חמד"ע שני-אין לי שמץ שלישי-צופים-התרמה רביעי-אין לי שמץ-אולי נפגש עם הידידה ששבוע קודם לא נפגשנו. חמישי-צופים-חלוקה לוועדות=] שישי-אין לי שמץ שבת-צופים.

Goldsmiths

New member
יאיי, מישהו שם לב=] וחמד"ע זה...

המרכז לחינוך מדעי, שם לא שובתים... זה מרכז מיוחד שמלמד פיזיקה וכימיה, בתי-ספר שולחים לשם תלמידים מצטיינים, כי המכשור מתקדם יותר וזה גם ציוד שביה"ס לא יכול להרשות לעצמו, וכל זה ממומן על ידי העירייה. שיואו, חפרתי:S

למעלה