שרשור חיובי

yarden28

New member
שלי שלי שלי ../images/Emo54.gif../images/Emo42.gif

ראשון- היה לי בלט ועשיתי סיבוב עם הכלבה של ידיד שלי ועם ידיד שלי בשביל לקחת תמונות מפיתוח.. שני- יש לי בלט וידיד בא לי לראות סרטים
שלישי- אני עושה ביביסיטר וחוץ מזה אולי ידיד שלי יחזיר לי את הגלידה שהוא חייב לי
רביעי- יש לי בלט וחוץ מזה אין עוד תוכניות.. חמישי- בלי נדר אני הולכת בערב ליריד המותגים. שישי- אחותי חוזרת לסופ"ש מהצבא, ובערב בלי נדר אני יוצאת עם חברות בלי לשקר להורים ואחרי שהגענו לפשרה שטובה לכולם
שבת- בטח אני אהיה עם אחותי, נראה ממלכת טרביתיה ובערב אני אחזיר לידיד שלי את ה100 סרטים שהוא השאיל לי

yarden28

New member
*תיקונים תיקונים:)

*רביעי-|סגדש| בבוקר בלי נדר אני קמה לעשות הליכה,ואח"כ בצהריים יש לי בלט. חמישי-בבוקר בלי נדר אני קמה לעשות ריצה, אחה"צ אבא לוקח אותי למסעדה, בערב יריד המותגים ובלילה יומולדת לידיד

../images/Emo220.gifאולי השבוע יהיה טוב?

ראשון-בצפר,נסיעה לפרדס חנה לישון אצל חברה שהבתטלה:(בית רופא ועוד שטויות.. שני-אין שיעור גיטרה,מה לעשות שזה יום חופש ואני צריכה בגדים?טוב לא בגדים אבל משהו>< שלישי-בקן ובבצפר-_- רביעי-לא יודעת:Oיש לי משהו..אני יודעת שיש לי!! חמישי-שיעור פרטי באנגלית-_-ויש לי גם..נו ברח לי>< שישי-בערב יוצאים=] שבת-אני יודעת,בטח סבתא ובערב לטיול עם ההורים(נו בגדים) יאו, יש לי אורתופד מטומטם נשבעת לכם!! יש לי בעיות בברך,היא נתפסת לי כל הזמן.. הוא טוען שזה דלקת גידים.. אז לפני שלושה שבועות שהייתי אצלו הוא נתן לי כדורים ומשחה.. שרק החמירו את הכאבים.. היום הייתי אצלו שוב והוא אמר לי לקחת לעוד שלושה שבועות את הכדורים ולמרוח ת'משחה.. או שזה היה לשבועיים?!לא זוכרת><

a k c

New member
../images/Emo109.gifיויויו נפל לי האסימון!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

את דורין#@$%#$% גאדדדדדד
את מכירה את אור וענבר מפורום סימפל... וראית אותן בעצרת!!!!
גם אני בנועל
נייס טו מיט יו

mafakit

New member
פרדס חנה?מה לך ולפרדס חנה?|אלפקה|../images/Emo218.gif

מוזר.. אנשים מתחילים להכיר את הסביבה המרוחקת שלי..

../images/Emo220.gifהייתי אמורה לסוע לחברה שלי

ואחותי גם גרה קרוב(כאליו היא בשנת שירות מהנוע"ל והבית שלהם בזיכרון..קרוב לא?) מאיפה את?

mafakit

New member
את מכירה את האיזור?|אלפקה|../images/Emo218.gif

בנימינה? [בטוח זה בין פרדס חנה לזכרון..] גבעת עדה? אז ליד גבעת עדה יש כמה יישובים.. אני בעמיקם..XD ~צאי מההלם. את לא היחידה ששומעת לראשונה את השם הזה~

mafakit

New member
האעא!! למה את יודעת מה זה עמיקם!?|אלפקה|../images/Emo218.gif

~התרגשות גדולה אנשים מכירים את החור הזהD: ~

למעלה