אני אוהבת תה חורף זה נהדר
B BeautifulGarbage New member 13/11/07 #74 ../images/Emo45.gif אבל אני מעדיפה שוקו בבוקר. השוקו האמיתי, כן? ממש לקחת קקאו, לחמם חלב וניל ( ) בגז, יחד עם סוכר
../images/Emo45.gif אבל אני מעדיפה שוקו בבוקר. השוקו האמיתי, כן? ממש לקחת קקאו, לחמם חלב וניל ( ) בגז, יחד עם סוכר
Y YoureMyHeroine New member 11/11/07 #11 ../images/Emo115.gif../images/Emo11.gif ראשון- נמ. שביתה, שוב. [[כוסומו עם הארגון המטומטם הזה. ]] אימון. שני- שביתה. אימון. שלישי- שביתה. אימון. רביעי- שביתה. אימון. חמישי- שביתה. אימון. שישי- שביתה. בטטה. שבת- שביתה. בטטה. נתון לשינויים. -.-
../images/Emo115.gif../images/Emo11.gif ראשון- נמ. שביתה, שוב. [[כוסומו עם הארגון המטומטם הזה. ]] אימון. שני- שביתה. אימון. שלישי- שביתה. אימון. רביעי- שביתה. אימון. חמישי- שביתה. אימון. שישי- שביתה. בטטה. שבת- שביתה. בטטה. נתון לשינויים. -.-
Y YoureMyHeroine New member 12/11/07 #43 ../images/Emo115.gifאקרובטיקה../images/Emo3.gif יסמין שתקי. טיהי D:
P PerfectSP New member 12/11/07 #47 איך ידעת שאני ארצה להגיב?!DDD: ../images/Emo190.gif אור כזאת סוסהההההההההההההההההההההה אקרובטיקההההה שתקתי.
איך ידעת שאני ארצה להגיב?!DDD: ../images/Emo190.gif אור כזאת סוסהההההההההההההההההההההה אקרובטיקההההה שתקתי.
Y YoureMyHeroine New member 12/11/07 #49 ../images/Emo115.gifאני ככ מכירה אותך. אמרתי לך להיות בשקט, נכון?
X xXx Lilo xXx New member 11/11/07 #14 אז ככה...../images/Emo29.gif ראשון- בבית. כניראה מנקה תבית. || רואה פרקים של דאגרסי שני- לא יודעת. || רואה פרקים של דאגרסי שלישי- הלוואי הלוואי ת"א || רואה פרקים של דאגרסי רביעי- כניראה רמלה?! || רואה פרקים של דאגרסי חמישי- אלוהים יודע. || רואה פרקים של דאגרסי שישי- כניראה יוצאת. שבת- ישנה שבוע מעולה לכם ^^
אז ככה...../images/Emo29.gif ראשון- בבית. כניראה מנקה תבית. || רואה פרקים של דאגרסי שני- לא יודעת. || רואה פרקים של דאגרסי שלישי- הלוואי הלוואי ת"א || רואה פרקים של דאגרסי רביעי- כניראה רמלה?! || רואה פרקים של דאגרסי חמישי- אלוהים יודע. || רואה פרקים של דאגרסי שישי- כניראה יוצאת. שבת- ישנה שבוע מעולה לכם ^^
ש שיקי פריקי New member 12/11/07 #53 תסבירי לי../images/Emo28.gif מאיפה בדיוק את רואה את הפרקים של דאגרסי. ומיד
X xXx Lilo xXx New member 12/11/07 #55 תוכנה כלשהי שהורדתי.../images/Emo29.gif לא יכולתי להיכנס "מיד" ולהסביר. אני ואחותי ראינו סרט בזמן שאת היית על המחשב
תוכנה כלשהי שהורדתי.../images/Emo29.gif לא יכולתי להיכנס "מיד" ולהסביר. אני ואחותי ראינו סרט בזמן שאת היית על המחשב
P PerfectSP New member 11/11/07 #19 צימר הגיע^^ DDDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif ראשון-העירו אותי בבוקר! בשתיים עשרה וחצי אבל כי התקשרו אליי מהתו השמיני להגיד שצימר הגיע והוא מחכה לי עד יום רביעיD: שני-אנערפפפ שלישי-איש וויס נישט! רביעי-ניקס חמישי-שביתה?D: שישי-פרייטאג!ניקס.. שבת-צו שלאפ?!
צימר הגיע^^ DDDDDDDDDD: ../images/Emo190.gif ראשון-העירו אותי בבוקר! בשתיים עשרה וחצי אבל כי התקשרו אליי מהתו השמיני להגיד שצימר הגיע והוא מחכה לי עד יום רביעיD: שני-אנערפפפ שלישי-איש וויס נישט! רביעי-ניקס חמישי-שביתה?D: שישי-פרייטאג!ניקס.. שבת-צו שלאפ?!
S shiraz cohen New member 11/11/07 #20 די להתלהב שאת יודעת גרמנית. ../images/Emo69.gif רוצה שאני אדבר לך בספרדית כאן? ^^
W WaitForTomorrow New member 11/11/07 #24 אבלה אספניול, מי נו קוונטו...../images/Emo110.gif א משהו כזה
W WaitForTomorrow New member 12/11/07 #67 כהה...../images/Emo110.gif נתת לי קורס קצר בלימוד המילה הזאת...