Pokemon Launch- 26.7

כל העונות מהעונה החמישית נראה לי, הן גרועות!

למה ממשיכים לעשות את הפיכסה הזה?!?! בכלל, כל הפוקימונים הפכו לאיקי! והקול של אש השתנה 3 פעמים! ובכלל אהבתי את ברוק ומיסטי! ואת סקווירטל, באלבאזור, קטרפילר, וצ'רמנדר!!! (גם כשהוא הפלך למ'רימיליון וצ'אריזרד!) ^^" חפרתי

The Psycho Girl

New member
זהו מהרגע שהקול של אש השתנה הפסקתי לראות

העונות הראשונות היו ממש יפות ועכשיו זה סתם סתם יצורים שעושים קולות מטופשים

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחח אחי הקטן חולה פוקימון

אז אמרתי לו שמק היו בהשקה של זה והוא כזה: פפפפפפ, איכס הם מכוערים אז מה עם הם היו שם פוקימון דיאמונד זה סתם חרא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא כזה...מזלזל!!!!!!!!!!!! והוא בכלל לא אוהב את מק. בכללD: לא משנה מה אני יגיד XDDD

Lex 1

New member
יופידו! תנקס מיכל על כל התמונות!../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifיש עוד../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

יש עוד תמונות ענקיות שלהם ממש פה!! בחדשות מתחילות משורה 9 מהסוף..תספרו 9 מהסוף..חח משם הם מתחילות ואז כלפי מטה גם חדשות.. דני נראה כ"כ
גאדד

CoCaLuCa

New member
איזה מוזר...

למה דני וטום לובשים ארוך ודני עוד עם כובע והחברות שלהם עם גופיות..? קר או חם..?! שיחליטו חח

The Psycho Girl

New member
קר מאוד מאוד בבריטניה עכשיו

כל המדינה שיטפונות קר לי לחשוב על מה שהולך שם הבנות תמיד צריכות לסבול בכל מה שקשור בבגדים בעוד שהבנים לובשים מה שבא להם יש לזה מונח לא זוכרת כרגע מהו

roni poynter

New member
לא דווקא ראיתי בתמונות מאחורה..

שיש סבתתותת כאלה שלובשותת קצר... כנראה נעים שמה והםם החליטו לשים ג'קטט אבל נראה לי שנעיםםם..!! לא קר לא חם!=] ובאלי להרביץ למישוו עכשיווו.. וואוו מזל שלדאגי אין חברה אחרתת היה לי מה זה רע בפנים..!!

McFly rullz

New member
אמ...כנראה

שלא קר אבל יורד גשמים... וכנראה שיש ימים שקר...
נראלי...^ ^

rox love BSM

New member
דיייייייי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

she's SOOOOOOOOOOOOOOOO lucky

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני רוצה להיות במקום ג'יוואנה ;[

עולם אכזר

CoCaLuCa

New member
בבקשה...../images/Emo6.gif

לפני כמה זמן רציתי לערוך תמונות של מקפליי ובטעות בלי ששמתי לב הרסתי תמונה אחת ושמרתי את זה...
(התמונה הזאת)
אם למישהו יש אז שישים בבקשה כי אני ממש אוהבת את התמונה... תודה! CoCaLuCa

למעלה