תודה רבה!! תודה! אני ממש אוהבת את התמונה הזאת!!
D DoLi it is Me New member 29/7/07 #115 ../images/Emo178.gif ../images/Emo122.gif תמוווננננהה ממהמממתת אחת היפות שלהם
M m o r 1 0 2 New member 28/7/07 #98 מיקו'ש...אני סוגדת לך../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif קודם כל....נהניתי מכל תמונה ותמונה התמונות ממש מדהימות תודה רבה לך וגם ניכנסתי לאתרים שהבאת...טנקס
מיקו'ש...אני סוגדת לך../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif קודם כל....נהניתי מכל תמונה ותמונה התמונות ממש מדהימות תודה רבה לך וגם ניכנסתי לאתרים שהבאת...טנקס
M M C F L Y 1 New member 29/7/07 #118 גאאאדד כל כך תווודה ! D: התמוונוות מדהיימוות ! כל אחת יותתר מהשנייה סוגגדדת לךך מייקק 3>
M M C F L Y 1 New member 29/7/07 #123 איפפה הייתתי ?! קווררס ריקוודד .. חתוננותת .. מימדיוון .. מיטטה [ ] .. אור .. עדן [ ארזתי לה את המזוודותת ] .. עזריאאללי .. בקייצ' עסווקהה .. אבל עככשיוו אני פפה :]] טללי דברייתתי במססן .. קייסס 3>
איפפה הייתתי ?! קווררס ריקוודד .. חתוננותת .. מימדיוון .. מיטטה [ ] .. אור .. עדן [ ארזתי לה את המזוודותת ] .. עזריאאללי .. בקייצ' עסווקהה .. אבל עככשיוו אני פפה :]] טללי דברייתתי במססן .. קייסס 3>