דרמטיטיס התפקדות

LeAnnDylan

Well-known member
זורם

שם? דילן אזור מגורים? צפון שפות דיבור? עברית (וגם בה יש לי 24 בלשון אז קחו זאת בעירבון מוגבל) ואנגלית אזרחות? הייתה לנו מורה לאסביט שנראתה כמו ברווז קרנפי. אבל חוץ מזה אחלה מקצוע. רישיון נהיגה ? למה אני צריכה רישיון כשיש נהג פרטי העונה לשם אבא אמצעי תחבורה מועדף? האוטו של אבא
להקה? ליטל ביג טאון, שוגרלנד, ליידי אנטבלום, דיקסי צ'יקס, שידייזי. שיר? How Do I Live - LeAnn Rimes זמרת? ליאן ריימס
ומרטינה מקברייד
זמר? בלייק שלטון שחקן? ג'ון טרבולטה שחקנית? דרו ברימור ופייפר פראבו סרט? אבודות והוזות סדרה? דקסטר, שקר לי, מחשבות פליליות, צווארון לבן, פרשיות סמויות, מכושפות, הירוז, באדי אוף פרוף, עקרות, גריי'ז ומרפאה, פלטינום היט ואיידול. צבע? סגול ים או בריכה? איכס מכנס גלישה או ספידו? ספידו שחיה בעירום או בלבוש? מזה משנה בשניהם אני אטבע אייפון או גוגל פון? אייפון מק או פיסי? מק אייפון או אייפד? אייפון כסף או זהב? כסף מתנות או נשיקות? מתנות שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? דקה מזגן, מאוורר, או רוח? מאוורר איילות או קרנפים? פינגווינים תמונה! (כזו שעוד לא ראינו) טה-דה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני גם פה!!../images/Emo70.gif

שם? מיכל, מיקי אזור מגורים? קריות שפות דיבור? ספרדית, אנגלית, עברית אזרחות? ישראלית ומקווה שבקרוב אירופאית רישיון נהיגה ? אין
אמצעי תחבורה מועדף? אוטו חחח להקה? Switchfoot ו... Green Day ועוד להקות רוק שכאלה שיר? לא יכולה.. יש המון אין לי שיר אחד מועדף חח זמרת? ביונסה, כריסטינה אגילרה, קלי קלארקסון זמר? קנייה ווסט, ריאן קבררה, טדי גייגר, מייקל ג'קסון שחקן?כריסטיאן בייל, מארק וולברג, שחקנית?ג'וליה רוברטס, מג ריאן, אנג'לינה ג'ולי, סרט?בחזרה לעתיד, בלאק הוק דאון,ספיידרמן, כשהארי פגש את סאלי סדרה?"האנטומיה של גריי", "עקרות בית נואשות", "מכושפות", "סאות'פארק" צבע?כתום ים או בריכה? בריכה! מכנס גלישה או ספידו? לא רלוונטי חחח שחיה בעירום או בלבוש? בעירום אם זה לבד בבריכה פרטית חח אייפון או גוגל פון? מה זה גוגל פון? אז אייפון.. מק או פיסי? פיסי? אייפון או אייפד? אייפון כסף או זהב? כסף מתנות או נשיקות? נשיקות שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ? פוך! מזגן, מאוורר, או רוח?מזגן לגמרי איילות או קרנפים?חחחחחח איילות.

adii1201

New member
אני לא בטוחה שהבנת

את עניין האיילות והקרנפים
או שכן?
אני הלכתי לאיבוד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא יודעת נו חחחחחחח

חשבתי סתם לבחור... הסבר? חח

adii1201

New member
כך חשבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעונה 5 פרק 17 עלה נושא האיילות והקרנפים בשאלה האם את לסבית או לא (או במקרה של הבנים פה- האם הם גייז או לא
) מאז זה נשאר כאן איתנו בפורום ואנחנו מקבלים כל אחד חדש בברכת "איילות או קרנפים" קפיש?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח אה אוקיי

אז רגע, אם אני סטרייטית אז אני קרנף? חחחח

למעלה