דרמטיטיס התפקדות

adii1201

New member
כן נו אני זוכרת בעיקר בגלל השם של הפרק

עם לוסי וג'סי

snavgm

New member
ואת צדקת! ממש לא שמתי לב..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך את מסבירה את זה? מה רק גייז אוהבים את דספרט? זה כמו ברברה סטרייסנד, לייזה מינלי ושר? גייז טראטורי?

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifנסי למצוא סטרייט אחד לרפואה

בפורום אירוויזיון. כאן המצב עוד טוב...

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברור !!!

לא חשבתי שבדספרט זה כזה חמור..

snavgm

New member
אגב...משהו מעניין

אם פה בפורום - יש רוב לבנים שמעדיפים קרנפים מעניין שמזמן גיליתי בבפורום של דיינה - יש רוב מוחלט של בנות שיעדיפו איילות!! מעניין לא? מה מושך את מה?

Itay Simons

New member
אחים ואחיות ../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif|חותך|

ואני דורש שתלמד אותי צרפתית
אני יכול להציע בתמורה....ערבית ברמה של 5 יח"ל

adii1201

New member
תשמור את הערבית שלך לעצמך../images/Emo6.gif

אתה בכלל זוכר משהו?!

CharmedRulez

New member
תשמור את הערבית שלך לעצמך כנאמר! ../images/Emo6.gif

זה ממש בסדר. שיעורי צרפתית מדי שלישי ב19:30.

Sole Survivor

New member
אני../images/Emo13.gif

שם?אזור מגורים? גילת שפות דיבור? עברית ואנגלית אזרחות? ישראלית בלבד
למה לא נולדתי באמריקה??? רישיון נהיגה ? כן אמצעי תחבורה מועדף? מטוס? פרטי? להקה? שיר? זמרת? זמר? אוהבת שירים ספייצים...לא מישהו או משהו מוגדר... שחקן? ...מעבן. טום שחקנית? מעבן? לינט וגם את סוזן.סרט? סדרה? עבן, הישרדות, המירוץ למליון צבע? סגול ים או בריכה? בריכה מכנס גלישה או ספידו?גלישה שחיה בעירום או בלבוש?לבוש... אייפון או גוגל פון? אין לי לא זה ולא זה... מק או פיסי? לא היה לי מק אף פעם אז לא יודעת אייפון או אייפד? ניראה לי שאייפון, לא שיש לי... כסף או זהב?כסף מתנות או נשיקות?מתנות? שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ?פוך מזגן, מאוורר, או רוח? רוח איילות או קרנפים????????

Robin Sparkles

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת!!!

שם?כרמית בת 20 אזור מגורים?מרכז שפות דיבור?עברית ואנגלית אזרחות?אזרחית למופת! רישיון נהיגה ?יש! אמצעי תחבורה מועדף?אוטו!רק אוטו! להקה? הרטס
שיר?כרגע אני ממש אוהבת את coconut tree זמרת?יש הרבה זמר? שחקן? שחקנית? סרט? סדרה?דספרט,איך פגשתי את אמא,חברים,קוגרטאון,פריטי ליטל לאיירס,גוסיפ גירל וכל מה שאני רואה ושכחתי
צבע?כחול וירוק ים או בריכה?ים מכנס גלישה או ספידו?מכנס גלישה שחיה בעירום או בלבוש?לבוש אייפון או גוגל פון?אייפון מק או פיסי?מק אייפון או אייפד?אייפון כסף או זהב?כסף מתנות או נשיקות?תלוי ממי
שמיכת פוך או שמיכה דקה בקיץ?פוך ומזגן
מזגן, מאוורר, או רוח?מזגן איילות או קרנפים?איילות?

למעלה