שרשור פאנפיקים חדש!

dirty look

New member
מקסים../images/Emo99.gif

בקטע הזה -> "הלב שלי נפל כמעט לתחתונים, אם היה מקום אז הוא היה נכנס..." פשוט הרגת אותיXDDD נשפכתי פהXD

וואווו זה ממש יפפפפה!

התאהבתי בסיפור, למרות שבהתחלה הוא עצוב.. טוב נו ז למה התאהבתי ממש יפה, כל הכבוד!!! מחכה להמששך !!! DDDD:

Fall Out Liel

New member
תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ואצלי זה מתחיל עצוב, ממשיך שמח ואח"כ..

linoroosh

New member
המשךדחוףהמשךדחוףהמשךדחוווווווווווווווווווווף!

זה מדהים!!!!! את מדהימה!!!!!!! תמשיכי כבר!!!! loooooooooove tom

vika23

New member
תמשיכי..

חח יפה .. ניקראתי מיזה ... "יא דפוק הבהלת אותי, הלב שלי נפל כמעט לתחתונים, אם היה מקום אז הוא היה נכנס..."

Fall Out Liel

New member
חח תודה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ו..אני ממליצה לך לקרוא איך לשרשר כי טעית בשרשור. יש בטאגליינס [שורה כחולה למעלה] איך לשרשר נכון

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif שרשור פאנפיקים חדש! ../images/Emo217.gif

אל תהרגו אותי עם אני לא אמורה לפתוח.. פשוט זה ממש מתבקש כי כל השרשורים האחרים ממש מוצפים כבר.. אז.. פרסמו נא (או מחקו נא מנהלים יקרים)

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif פרק 8

תקציר הפרק הקודם: גיאורג מגלה שהנשיקה עם ביל לא הייתה אמיתית. דיויד רואה את המפרט. ביל נדחף אחורה ע''י דמות כהה. ופרק 8: ביל התרומם מהמיטה והדמות לא הייתה שם. הוא הביט בדמותו במראה שנית. הוא הסתובב סביב עצמו כמו טמבל בחיפוש נואש אחר שעון. הוא קפץ על המיטה והשעון שלו היה בתוך כוס (זה ביל.. זה בטוח קורה לו..!!) השעה הייתה 4:07 לפנות בוקר. "Scheiße" הוא מלמל בעייפות והחל לסדר את המזוודה שלו. קופסאת תכשיטים, ואחריה עוד אחת, ועוד אחת.. עשרות של קופסאות קטנות הוכנסו בזהירות למזוודה של ביל. זה היה נראה לו כאילו אין סוף לבגדים ולתכשיטים. כשהוא סוף סוף סיים הוא נשען באנחה על המזוודה. ביל נמנם ל3 דקות. הוא הרגיש את המים החמים על גופו שנית.. מגע רך של ידיים מטיילות על גבי גופו.. משחקות לו בשיער.. הוא נגע בידיים, בציפורניים. פתאום הייתה לו תחושה מוזרה. "איכסה! כסוסות! ציפורניים כסוסות!!" הוא צווח ופקח את עיניו בבהלה. הטלפון צלצל. השיחה המזוהה הראתה שהשיחה מהקבלה למטה. "הלו?" ענה ביל במבטא גרמני כבד. "מר ביל קרפליץ?" שאל הפקיד ברשמיות באנגלית רהוטה. "קאוליץ" תיקן אותו ביל והתיישב על המיטה. "כן. " השיב הפקיד. הייתה דממה. "מה אתה צריך?" שאל ביל בעייפות ושיחק עם הכבל של הטלפון בציפורניו. "הו, כן. מישהו הזמין שמפניה לחדרך. התרצה לקבל אותו עכשיו?" שאל הפקיד. "מי הזמין את הבקבוק?" שאל ביל בפשטות וליבו התחיל לקפץ ולרקוד סביב עצמו כמו רוני סופרסטאר. "טום קפחלואיץ" הפקיד השיב. "קאוליץ" תיקן ביל וחיוך גדול התפשט על פניו. "יתכן" השיב הפקיד. "אוקי.. מתי אני אקבל אותו בערך?" שאל ביל בחביבות. "עוד כ5 דקות" ענה הפקיד. "תודה ושלום" סיכמו שנייהם את השיחה וביל קם. הוא החליף בגדים והביט במראה בחטף. לאחר 5 דקות נשמעה דפיקה רכה בדלת העץ. ביל פתח את הדלת. בכניסה עמדה מלצרית מדהימה. היא הייתה פשוט מושלמת.. היה לה גוף טוב, שיער שחור ארוך ועיניים ירוקות מבריקות. היא לבשה שמלה שחורה קצרה וצמודה ונעלי עקב שהבליטו את מידתה הקטנה. ליד ביל היא נראתה כמו גמדון גינה מכווץ, אבל יפיפה. ביל חייך אלייה והזמין אותה פנימה. "Danke" היא סרבה בפשטות והגישה לו את בקבוק השמפניה. "kennen Sie Deutsch?" הוא שאל בחיוך "ein kleines bisschen" היא השיבה בקריצה. " sind Sie sicher, dass Sie nicht eingehen wollen?" הוא התעקש ונשען על משקוף הדלת. "gut ..-Zustimmung." היא נשברה. הוא הביט לצדדים בערמומיות ולאחר מכן סגר את הדלת אחריה.

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifאוףףףףףף לא הבנתי מה כתבת בגרמנתי../images/Emo26.gif

יש מצב שאת מתרגמת את זה??? מצטערת, פשוט לא הבנתי.................... טוב, את כל מה שכתבת בגרמנית בכל הפרק לא הבנתי.............. אלא אם כן זאת הכוונה............... הפאנפיק של מקסים!!!!! נורא אהבתי אותו!!!!!!! תמשיכי דחוףףףףףףףףףףףףףףףף

PerfectSP

New member
שייסה שהיא רשמה זה חרא!!D: ../images/Emo190.gif

על האחרים לא הסתכלתי><'

PerfectSP

New member
אה.XD ../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

"Danke" היא סרבה בפשטות והגישה לו את בקבוק השמפניה. 'תודה' "kennen Sie Deutsch?" הוא שאל בחיוך 'את יודעת גרמנית?' "ein kleines bisschen" היא השיבה בקריצה. 'אני יודעת קצת' " sind Sie sicher, dass Sie nicht eingehen wollen?" הוא התעקש ונשען על משקוף הדלת. [בשעה מאוחרת זו,המוח שלי לא מסוגל לחשוב על המשפט הזה..הוא מסובך לי מדי><'] "gut ..-Zustimmung." היא נשברה. 'טוב..-הסכימה' הוא הביט לצדדים בערמומיות ולאחר מכן סגר את הדלת אחריה. אבל אל תסמכי על התרגום שלי!!!!!!!!
הוא חובבני ממה שאני יודעת בגרמניתXD

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif היית קרובה ../images/Emo13.gif

" sind Sie sicher, dass Sie nicht eingehen wollen?" הוא התעקש ונשען על משקוף הדלת את בטוחה שאת לא רוצה להיכנס? הוא התעקש ונשען על משקוף הדלת

PerfectSP

New member
נכון,הדהד לי בראש משהו כזה><' ../images/Emo190.gif

עזבי,אני רק חצי גרמניהD: אבא שלי הוא הדוברD:

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif אממ.. זה כל היופי ../images/Emo13.gif

גם מאמא שלי, שעובדת עם גרמנים.. וגם מילונים..

למעלה