שרשור פאנפיקים חדש!

PerfectSP

New member
אמא שלי גם יודעת קצת><' ../images/Emo190.gif

כי כל הצד של אבא שלי כל הזמן היה מדבר גרמנית...

PerfectSP

New member
חחח אצלנו כולם גרמנית../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

ואמא שלי גם יודעת צרפתיתD: אבל אבא שלי בכלל יודע יותר מדי><' הוא יודע גרמנית ועברית כשפת אם,אנגלית מצויין,ערבית,צרפתית,ספרדית,וחסרה עכשיו רק סינית><'

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif XD

אין כמו הסבא שלי ז''ל. הוא ידע ערבית, עברית, אנגלית, צרפתית, איטלקית, יידיש, ספרדית, טורקית, גרמנית ויפנית (כן כן, גם יפנית!)

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif חחח

התרגום כתוב לך למטה, PerfectSP כתבה בשבילך XD. המשך יבוא ממש בקרוב.. פשוט אין לי זמן לכתוב עכשיו בגלל כתיבת פעולות.. אבל תודה

kushkush1233

New member
אפשר קישור לפרקים הראשונים????????????????!!!

כי מצאתי רק עד פרק 5 חוץ מזה אני לא מצליחה למצוא בפורום הזה -_- חח

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifשלי=]../images/Emo203.gif

ל'לסמוך בעיניים עצומות' ללחוץ פה ל'תחת אורו של הפנס' לחצו כאן לפרקים 1-12 של 'לכודים בעולמות מנוגדים' נא ללחוץ על הכחול הזה. תגובות תמיד מתקבלות בברכה:]

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif ../images/Emo13.gif

נראה לי שאני מאוהבת בך XD. את כותבת מדהים!! ויש לך שם יפה, אגב XD

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo160.gifפרק 13../images/Emo160.gif../images/Emo203.gif

מארועי הפרק הקודם: "אני צריך לבקש ממך משהו" הישיר גוסטב את מבטו אל טום. טום חיכה בדריכות. "אני צריך, "התחיל גוסטב, הוא הביט לעברו של טום "אני צריך שתעזור לי עם אחיך…" פלט חרש. ~ המולה התרחשה באמצע השדה אימתני משהו זה. כיבו את האש מזה זמן רב. כולם התכוננו לשינה. ביל, טום, גוסטב וגיאורג קיבלו מהמקומיים אוהל רחב מימדים שהספיק לעוד ארבעה כמוהם. גוסטב שמח על כך. זאת הייתה הזדמנות מצוינת בשבילו להתקרב יותר אל ביל, או אל טום כביכול. ביל דאג. הוא לא רצה להשאר באי הזה. עצם העובדה שקיבלו אוהל, סימלה עבורו שבירת הכנפיים שלו. כנפי עצמאות. טום היה אדיש. הוא ניסה לעכל את המאורעות שהתרחשו ליד המדורה. גיאורג לא הקדיש לכך מחשבה. הוא מצא לו פינה נעימה באוהל, התכרבל ונרדם. עברו כמה שעות של שינה. כל הבנים ישנו. הרי בלילה הקודם ישנו שעות ספורות בלבד. צליל של צרצר נשמע מי פעם. גיאורג הרגיש שמישהו מנער אותו. בבהלה הוא פקח את עיניו, מנסה לשמור על דופק יציב. עיניו נפקחו, תרות אחר הדמות המטלטלת בחשכת הלילה. הדמות סימנה לו משהו עם היד. ויצאה מהאוהל. גיאורג יצא בעקבותיה. הוא ראה כי נינה היא זו שהעירה אותו. אין פלא שלא ראה אותה. שערה השחור כאילו נבלע ברקע השחור. גופה הלבן זהר כעת. הירח האיר אותו בצורה משונה. עורה היה ורדרד. גיאורג תלה בה עיניים שואלות. הוא לא חשב שהיא מיוחדת ומרתקת כמו טום וביל. נינה הבינה שעליה להסביר. "אתה בטח שואל את עצמך," החלה בגרמנית רהוטה "למה הערתי, ועוד דווקא אותך, באמצע הלילה כשכולם פה ישנים.." התמרמרה, מבטה תקוע באדמה. "הממ.." נהם גיאורג, מסכים עמה. "יש בך משהו.." מלמלה נינה "נינה? גיאורג? מה אתם עושים פה?" נשמע קול מכיוון האוהל. הם הביטו, וראו את ביל, רדום, יוצא מהאוהל והולך לכיוונם. "אהממ" נהם גיאורג, שוב "אני בידיוק התכוונתי לישון.." אמר באדישות, מותיר את נינה באמצע דבריה ואת ביל הרדום, יחד. נינה נראתה מאווכזבת. "מה את עושה כאן, נינה?" שאל ביל בקול רך כדבש "לא יכולתי להרדם" אמרה זו בקצרות רוח ביל הרגיש שהוא מתאהב בה. היא נראתה לו כמו פיה קסומה, אגדית. כמו מעצמו נשלחו ידיו אליה, אוחזות בזרועותיה. מצמידות את גופה אליו. הוא הרגיש את נשמותיה על עורו. היא הרגישה את פעימות ליבו. הם עמדו כך כמה רגעים. רגעים קסומים. בשבילו. "עזוב אותה!" נשמע לפתע קול. ~ של מי היה הקול הזה? האם חלומו של ביל מתחיל ומסתיים כאן? האם הולך לקרות להם משהו? כל זאת, בפרק הבא:]

florit11

New member
זה מדהים!

את יודעת שאת כישרונית, נכון? זה פשוט מקסים! מתוק, פלאפי ועם זאת מותח. גוסטב משגע אותי... XD מצפה בקוצר רוח להמשך!

למעלה