feelabout מישהו הולך להופעה ב14.7? או שכולם לאביב?
T Tom 7 New member 5/7/07 #11 ../images/Emo207.gif feelabout מישהו הולך להופעה ב14.7? או שכולם לאביב?
ס סבסטיאן נאבד New member 5/7/07 #17 ../images/Emo121.gif../images/Emo207.gif עברתי תיאוריה (ראשונה) בעזרת השם עוד חודשיים וחצי-שלושה טסט אני אעבור טסט שני, אבל לא נורא
../images/Emo121.gif../images/Emo207.gif עברתי תיאוריה (ראשונה) בעזרת השם עוד חודשיים וחצי-שלושה טסט אני אעבור טסט שני, אבל לא נורא
ס סבסטיאן נאבד New member 5/7/07 #25 ../images/Emo121.gifנו ברור שעזר גם זה שישבתי עד 4 וחצי לפנות בוקר (וקמתי ב7) ללמוד לתיאוריה, זה טיפונת עזר..
../images/Emo121.gifנו ברור שעזר גם זה שישבתי עד 4 וחצי לפנות בוקר (וקמתי ב7) ללמוד לתיאוריה, זה טיפונת עזר..
ס סבסטיאן נאבד New member 5/7/07 #24 ../images/Emo121.gifמה?../images/Emo12.gif איך לעזאזל את נוהגת כבר 23 שיעורים בלי לדעת את חוקי התעבורה, תמרורים ושאר השטויות? "נו, מכניסה הילוך ולוחצת על דוושת הגז" חח
../images/Emo121.gifמה?../images/Emo12.gif איך לעזאזל את נוהגת כבר 23 שיעורים בלי לדעת את חוקי התעבורה, תמרורים ושאר השטויות? "נו, מכניסה הילוך ולוחצת על דוושת הגז" חח
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 6/7/07 #37 האמת... אני שנה וחצי אחרי תיאוריה ונוהגת יותר משנה ותאמין לי שעד עכשיו אני לא יודעת את חוקי התעבורה...
האמת... אני שנה וחצי אחרי תיאוריה ונוהגת יותר משנה ותאמין לי שעד עכשיו אני לא יודעת את חוקי התעבורה...
ס סבסטיאן נאבד New member 6/7/07 #39 ../images/Emo121.gifמאמין, מאמין.. פשוט אצלנו יש מורים שלא מסכימים ללמד לפני שעושים תיאוריה
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 8/7/07 #63 אנערף.. אני רק יודעת שאם שוטר עוצר את מכונית של מורה נהיגה והטופס הירוק של התלמיד (שכבר עבר תאוריה) לא אצל המורה זה קנס מטורף...
אנערף.. אני רק יודעת שאם שוטר עוצר את מכונית של מורה נהיגה והטופס הירוק של התלמיד (שכבר עבר תאוריה) לא אצל המורה זה קנס מטורף...