היום ב-
אנשים

yotem 17

New member
מזל טוב../images/Emo83.gif

אני שיעור 23 ואני במשבר ;[ נמאס לי לנהוג!!! בהתחלה היה קל, אבל אז התחלתי לנהוג בחדרה, כל הזונות האלה...

invAsion

New member
תכלס זונות בחדרה

אין להם לב, נוהגים כמו בהמות יאללה לטסט

izzys

New member
../images/Emo207.gifעדכון במייספייס של הלהקה../images/Emo207.gif

July 1st- The new video for "Ein lach makom" is OUT!!! You can watch it here. If you have a Cellcom phone, you can download the song and a variety of ringtones for your phone by sending the word "hayehudim"(in hebrew of course) to 4455. In two weeks time the new album "Forte" will be in stores. Can you wait a little longer?! הראשון ביולי- הקליפ החדש ל"אין לך מקום" יצא!! אתם יכולים לצפות בו כאן. אם יש לכם פלאפון של סלקום, אתם יכולים להוריד את השיר ומגוון רינגטונים לפלאפון שלכם, ע"י שליחת המילה "היהודים" (בעברית כמובן) ל- 4455. בעוד שבועיים האלבום החדש "פורטה" יהיה בחנויות. אתם יכולים לחכות עוד קצת?! (אעלק קצת
.)

Tom 7

New member
דווקא הפעם יש לי תחושה

שהם יעמדו בתאריכים.. כי אם לא זה היה חרא.. כי אני לא אוכל לקנות אחרי כמה ימים..

Dug E

New member
../images/Emo207.gifהיום בעבודה..בערך ב04:00

ראיתי את 'אין לך מקום' ב24
. היה נחמד לשבת על סיגריה-רדבול ולראות תקליפ שכבר הגיע לערוץ :)

Eldarch

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש ציוני בגרות באנגלית ובמתמטיקה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלחו את זה לבי"ס, בעוד 3[?] ימיםהם יעלו לאתר, אז רוצו לנג'ס למורים שלכםP:

Z A M i

New member
מלכה, מלכה!../images/Emo47.gif

רציתי לפתוח את מומלצ"ש בשעה הזאת, אבל נרדמתי חמש דקות לפני.. יו.איך רציתי שמישהו יעה את זה במקומי

חהחהחה מצוין!../images/Emo47.gif

יאללה...הצחקת
קיצור, זה תפקידך גם לשנה הבאה.... תתנחמי בזה שמשנה לשנה יש לך יותר שעות שינה

חופשי מלכה../images/Emo47.gif

תאריך חזק. אני לא מבין איך חיש גד לא עשו איזה הגרלה של 77 מיליון על הפיס 777 הזה. אגב סתם שתיהיו בעניין. בדיוק היום יש יום הולדת לברי סחרוף ורמי פורטיס. ולברי זאת יום הולדת 50

למעלה