רואים 6/6 בתפוז
אנשים

HilaZ1

New member
חרא.די כבר עם כל החרא../images/Emo10.gif

סוגרת שבת,במקום עוד חודש,השבוע. למה?כי ביקשו ממני להחליף,בתור טובה. והיה לי נוח כשזה היה רחוק.ובסוף החודש. ועכשיו זה לא נוח.זו השבת הזו.ואני לא רוצה לסגור את השבת הזו. אבללל ברור שאני יגיד כן,כי תמיד מצפים ממני להגיד כן,כי זאת אני. וכשרק ניסיתי להגיד שזה לא נוח,עיקמו את הפרצוף.ותודה?כנראה שלא שמעו על מילה כזו. חרא. חרא של אנשים שלא מעריכים כלום וחושבים שהכל מגיע להם,אבל בשבילי הם לא היו עושים את אותו הדבר. ועוד קצת חרא ממנו.וממנו.ומההוא. וחרא מעוד כל מיני דברים. יש כל כך הרבה חרא,שאפילו שאין לי חוש ריח,אני מצליחה להריח את הסירחון הזה.
*התקף תיסכול עמוק.*

adii1201

New member
אמרתי לך שאת פראיירית../images/Emo69.gif

את צריכה ללמוד לשים ז*ן על כל האנשים האלה וכן גם להגיד להם לא, אפילו שזה לא מוצא חן בעיניהם.. בעיה שלהם

HilaZ1

New member
הן משרד לידי ואני אוכלת איתן ארוחות צהריים

לא נראה לי שאני יכולה לשים עליהן זין...חוץ מזה שאני לא אוהבת לשים זין על אנשים באופן כללי
הן סבבה...כיף לי איתן,אבל אני יודעת שאם אני הייתי מבקשת הן לא היו עושות את זה בשבילי...זה העניין.וגם אפחד לא טרח להגיד תודה.זה לא שאכפת לי לעשות-גם ככה אני אצטרך לעשות בסוף החודש,ככה לפחות אני נפטרת מזה...אבל למה לתקוף אותי רק כי שאלתי אם אולי יש מישהי אחרת שיכולה להחליף אותה כי לא ממש נוח לי השבוע?אני עושה לך טובה חמודה,אני לא חושבת שאת בעמדה לעקם את הפרצוף ולהרים טונים

adii1201

New member
בגלל זה אמרתי שאת צריכה להגיד לא../images/Emo69.gif

הן יכולות להיות מאוד נחמדות ואולי גם חברות שלך אבל אין מה לעשות כל אחד דואג לתחת של עצמו ואם לא תעשי את זה גם את תמיד תידפקי

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, צרות של ג'ובניקים

הייתי מרחמת עליך אבל אני סגרתי 35 (קצת יותר מחודש עם שתי אפטרים של 10 שעות כשרק הנסיעות הביתה היו 5 שעות) 3 פעמים בשנה. כשהיציאות שלי היו שתי שבתות בבסיס אחת בבית (במקרה הטוב) ככה שלסגור שבת אחת פעם בארבעה שבועות זה לא נורא
נכון שזה מבאס ולא בא בטוב אבל זה בטח לא כזה נורא ואם תקחי דברים בפרופורציה לא תרגישי כל כך מתוסכלת

HilaZ1

New member
זה באמת לא כזה נורא,זה פשוט זה

ועוד כל מיני דברים מסביב והכל ביחד יוצר מצב שקצת נמאס לי ממנו אז...פרקתי.
ותודה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לאנשים כאלה לא צריך להגיד כן, לא מגיע להם שיעזרו להם

darklighter

New member
לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo190.gif

קיבלןתי צו מילואים לפאקינג 3 שבועות!!!!!
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וזה לאוגוסט-ספטמבר אז אני לא אוכל לצאת מזה בגלל מה שישי לי עכשיו ברגל כי זה אמור לעבור עד אז...

adii1201

New member
מה זה משנה../images/Emo69.gif?

מקבלים מילואים עד גיל 50 בערך
ואל תדאגי, אם את מועמדת לשירות מילואים גם את תקבלי (וזה כולל גם אותי) האמת שגם אני הופתעתי לגלות שיש לבנות מילואים

adii1201

New member
זה בסדר גם לי היה את רגע הבורות הזה

מסתבר שכן ושגם לבנות יש מילואים.. ומה שהכי מוזר זה שבעיקרון בנות אם הן מתחתנות לפני/במהלך השירות הצבאי שלהן הן פטורות משירות צבאי אבל אם מישי מתחתנת מסתבר, היא לא פטורה ממילואים
קטע קצת הזוי...

LeAnnDylan

Well-known member
את יכולה לקבל צו מילואים שנה מיום השחרור שלך

אני מניחה שהיא לא אמרה לך בת כמה היא כי היא לא רוצה אבל היא יכולה להיות בת 21 ומעלה נכון שמילואים נשמע זקן אבל זה ממש לא נכון. פעם אאל"ט זה היה רק אחרי שנתיים אבל במלחמת לבנון האחרונה גייסו גם כאלה שהיו משחוררים רק 6 חודשים זה הכל תלוי בסד"כ ובשגעונות האחרונים של המטכ"ל

adii1201

New member
מה שלא ברור לי

זה למה מגייסים בנות למילואים
וגם, בעיקרון שמעתי על זה פעם ראשונה לפני חצי שנה בערך.. אף פעם לא שמעתי על בת שעושה מילואים

למעלה