רואים 6/6 בתפוז
אנשים

גם לי זה ממש מוזר שמגייסים בנות../images/Emo2.gif

ורק פה שמעתי על זה.
זה עדיין ממש מוזר

LeAnnDylan

Well-known member
איך את משווה שבוע-שבועיים לשנתיים?

אישה נשואה יכולה להרשות לעצמה 14 יום מילואים בשנה (למרות שאם יש לה תינוק בבית או כמה ילידם היא יכולה להתחמק מזה אבל זה לא כזה נדיר לקבל צו מילואים.

adii1201

New member
כן את צודקת

אבל לא יודעת בתכלס זה מוזר
זה לא שהתפקידים שבנות עושות בצבא הם כאלה חשובים שצריך שהן יעשו מילואים
בתכלס בסופו של דבר אם לא היית בקרבי והכל אז את עושה תפקיד כזה או אחר שעד שיזמנו אותך למילואים כבר יהיה מי שיחליף אותך אז מה הפואנטה? (זה לדעתי ככה גם אצל גברים...)

LeAnnDylan

Well-known member
אבל תחשבי על זה שגם בנים שלא עשו כלום בצבא

(שזה הרוב) עדין עושים מילואים. אם בנים ג'ובניקים עושים מילואים גם בנות ג'ובניקיות יכולות. למרות שאצל בנות יש תפקידים ספציפים שעושים מילואים לא כולן עושות מן הסתם. בדר"כ קצינות או נגדות בטוח עושות מילואים. ויש יחידות של תפקידיים משרדיים שמזמינים למילואים לפי סד"כ

adii1201

New member
נכון אני מסכימה

בגלל זה כתבתי בהודעה הקודמת שזה נוגע גם לבנים.. זה לא שאנחנו הבנות מיוחדות.. זה באופן כללי שלדעתי מילואים זה דבילי אם לא היה לך תפקיד כזה חשוב בצבא

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo201.gif

איזה זין זה לקבל צו מילואים באמצע החיים כדאי לך מאוד לעבוד בתקופה הזאת כדי שישלמו לך כמו שצריך אחרת הם עושים צחוק מאנשים עם משכורת רעב אבל למה קיבלת 3 שבועות רצופים
את ביקשת? בדר"כ יש בין 21-35 ימי מילואים בשנה לא עושים אותם בבת אחת

darklighter

New member
הם לא נורמלים ביחידה שלי, הם לא שמים על אף|שט

חוק... הם גם קוראים לאנשים חודש אחרי השחרור וכאלה...ולא מתחשבים בשום דבר... בעיקרון יש לי כרגע בעיות רפואיות אבל הן כנראה לא יהיו תקפות עד אז... אני רוצה ללכת לקב"ן... כי נמאס לי מזה!!

LeAnnDylan

Well-known member
קצין בריאות הנפש

יענו פסיכולוג. אם את רוצה פטורים מהצבא וכאלה הרוב עובר דרכו

למעלה