MCWEEKEND

גרבע

New member
../images/Emo105.gifתתחדשי!D:

זה ממש ל א הוגן שאת ויובל ראיתן את ונדרלנד לפני.
אחח איזה סקסים

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

יובל ראתה רק היום , והיא הספיקה לראות רק את ההופעה , כי היא הייתה צריכה ללכת מוקדם
ותודה ^^

Red Shani

New member
And so the lion fell in love with the lamb..

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Bubblewrap Do ya POV We Are The Young
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
River Flows In You - Yiruma (לא בדיוק שיר, אבל יצירה מדהימה
) Mansoon - Tokio Hotel Don't Jump - Tokio Hotel וכל האלבום החדש של SP
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, טוקיו הוטל
אלבום שחרשתן עליו:
החדש של סימפל
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האח הגדול (התחלתי לראות רק בגלל תקשורת >.<) הפיג'מות, כמובן
העולם על פי דן(בהתחלה שמור אמרה לי על הסרט לא רציתי לראות, ואז היא הפנתה את תשומת לבי לשם של הגיבור.. XD)
משהו ששימח:
סיימתי לקרוא את טווילייט
הרדיו אקטיב הגיע!@%^@#%$$%#$ (אבל עוד לא פתחתי אותו כי היומולדת שלי רק ביום ראשון>< קשה להתאפק!!) הכרטיסים לסימפל פלאן הודפסו והם אצלי
התחלתי ללמוד לנגן את River Flows In You מצאתי את כל הכפילים של מקפליי בבית ספר שלי
משהו שהעציב:
סיימתי לקרוא את טווילייט
וגיליתי שאין לי חיים בלעדי זה! >:
ציטוטיה:
-המורה לתנ"ך נכנס לכיתה מגולח. מישהו (מפגר><) מהכיתה שלי:"המורה מה זה, לאן נעלמו השערות שלך?!"
-בבוחן בעריכה כשהמורה חילק את הבחנים כולם שיגעו אותו בשאלות. המורה:"אין המורה עכשיו. המורה ז"ל" XD -"And so the lion fell in love with the lamb.."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ההסיבות לכך שהטלוויזיה נתפסת כמדיום ריאליסטי המשקף את המציאות XD
המלצת השבוע:
טווילייט
התמונה הכי חמה:
ס'נושים

Red Shani

New member
אהא! אני לא יכולה לחכות כבר!

אני צמאה לעוד אדוארד ובלה כמו שאדוארד צמא לדם שלה

../images/Emo85.gif../images/Emo26.gifMyMcWeekend../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי
pov transelvania friday night the end ignorance
שיר השבוע לא של מקפליי
save you - simple plan the end - simple plan the kill - 30 seconds to mars
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי & סימפל פלאן
אלבום השבוע
קליפ השבוע
dddooo yyyaaa !!!
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
ארתור זואי 101 סופר מאסיביים האח הגדול שבוע סוף האחות הקטנה
סרט השבוע
ג'יימס בונדד
עיצבן השבוע
המורה לתנ"ך .. היה לנו בוחן, היא הביאה לנו דף שכתוב עליו מבחן, היא נתנה לנו חצי שעה לעשות אותו, וזה היה בגודל של מבחן, וכל שאלה צריך לענת בהרחבה, קיצר היא לא נתנה מספיק זמן ולא עשיתי את השאלה האחרונה ]:
העציב השבוע
2 בחנים , 3 מבחנים
עשיתי סוג של פוני לצד ולא יצא משו \:
שימח השבוע
האהעהאהע קניתי כרטיס לסימפלל סוף סוףף :]]]] 94 בערבית
פוסטר של מק' בראש1 :]] סימפל פלאן על השער של ראש1 :]]
ציטוט השבוע
המורה למדעים כתבה אותי ואת ידיד שלי על הלוח כי לא הפסקנו לצחוק בשיעור , אז היא אמרה מי שכתוב על הלוח מקבל לעשות עבודה אז ידיד שלי שאל : "על מה העבודה?" ואז המורה כותבת על הלוח : "תשאל את המלכה" חחחחחחחחח קרעהה אותתיי !!! אעללק מלכהה
שוב המורה למדעים אמרה : "היה שיעורים תיפתחו מחברות" ידיד שלי : "המורה זה לא היה שיעורים זה היה חזרה למבחן" המורה : "זה היה שיעורים ומצידי אתה יכול לקרוא לזה משה" חחחחחחח מה הקשרר משהה ? היא כ"כ סתומהה !!
שוב המורה למדעים
, דיברנו על אטומים וכל מיני כאלה , ואז היא אמרה על משהו שבגרעין, אז ילדה שאלה : "אז מה יש בתוך הגרעין? נאוטרונים, פרוטונים או אלקטרונים?" המורה : "בתוך הגרעין יש נאוטרונים ומצידי את יכולה לקרוא לזה משה" חחחחח משההה
היא כ"כ מפגרתת ! היא קרעה אותי בשיעוור !
מתנגן בראש/בפלייליסט
"dont wake me up baby i'm in love and i dreaming so good .. "
המלצת השבוע
תלמדו תמיד יום לפני הבוחן\מבחן
התמונה הכי חמה
האההעה סקסים

../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

משעמם לי כבר אם המאומץ הזה \: מישהי יודעת אם אחד מאלה תפוסים ?
אה וזאת הכלבה הנושיית שלי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהמוצץ תפוס לפי ידיעתי

כלבה חמודה D: אבל דווקא אהבתי את המאומץ שלך OO

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifיש סמיילי בננה?

לא ידעתי.. אבל עשית לי חשק לבננה עכשיו זה נשמע מה זה כחול... או שזה רק אני והמוח הכחול שלי?!

../images/Emo94.gif :] לא נורא .. בדר"כ אני משנה

דברים מהר , אז נראה לי שגם הבננה לא תחזיק הרבה זמן
תהני לך איתו

McLife135

New member
../images/Emo108.gifהשבוע הכי כיפי בארץ!!!

מצעד הלהיטים של מקפליי: DGAO POV silence is a scary sound do ya lonely the way you make me feel כל שיר אחר|: so what - pink take my hand - simple plan welcome to my life - simple plan I'm not OK - MCR not good enough - escape the fate the best years of our lives - evan tubenfeld הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלי..דהה!!..
סימפל פלאן מיי כמיקל רומאנס אלבום שחרשתי עליו:
קליפ שעשה לי את זה: הקליפ של please please סרט השבוע/תוכנית השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול
לכודים ברשת סקינס 2 מגרש ביתי ריפר טירוף בבית 2 כריסטין הישנה פטיטו משהו שהכעיס:
משהו ששימח: הטיול השנתי הכי כיפי בארץ!!!!!!!!!!!!!! גיטרה חדשה!! משהו שהעציב: נגמר הטיול השנתי
ציטוטיה: *בשיעור היסטוריה* כוכבית המורה להיסטוריה (כהכה זה שם מוזר..XD): אני לא סתומה!..ויש לי תעודות שמוכיחות את זה!!. ליאב: איפה התעודות האלה??..אני רוצה לדעת איפה הן ומי נתן לך אותן?? *בשיעור היסטוריה של כיתה ח'1* עודנה: חן תשתקי את מפריעה למהמלך השיעור! רועי: כלבה!! (חיקוי של דנה ממפרץ האהבה) *בטיול* עליזה: מי זה עומד שם?! רועי: ה*** של אילן. (אם הדברים האלה לא הצחיקו אתכם תדעו שזה ממש מצחיק אם הייתם שם) מתנגן בראש: POV DGAO המלצת השבוע: אל תלכו ללכודים ברשת בשעה 5 בצהריים אחרת תיתקעו לבד בכל הקולנוע..XD (זה קרה לי) תמונת השבוע: מהטיול השנתי

Shir Jones

New member
MCWEEKEND

שיר השבוע של מקפליי
DO YA[מוחעחעחעחעח!! הוא סינגלל!!] FALLING IN LOVE NOT ALONE FRIDAY NIGHT BROCCOLI Corrupted Down Goes Another One lies
שיר השבוע לא של מקפליי
לא הרבה כמעט.. וומינזר-חרישה!! taking back my love this Love wont go home witout you year 3000 what i go to school for
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי וסימפל
אלבום השבוע
מושין וסימפל פלאן
קליפ השבוע
http://www.youtube.com/watch?v=NVAhd7X6tJc
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האח הגדול |סגידהההה|
סרט השבוע
הטיסה....
עיצבן השבוע
המורה לתנך!!! שונאתת שונאתת שוננאאאתת!!
העציב השבוע
מייל ששלחו לי על גלעד שליט...עצוב...
שימח השבוע
מקפליי בפוסטר בראש אחד...נשארו רק שלושה מבחנים לשליש...
ציטוט השבוע
~~~בשיעור מתמטיקה~~~ רנן צוחק. מכל דבר. וענבר כזה אומרת "אוף! איזה מעצבן הילד הזה.מכל דבר הוא צוחק.גם אם נאמר לו "יו רנן אתה לא מבין ראיתי אתמול עגבנייה!" הוא יצחק" ואני התחלתי לצחוק. כי זה מצחיק.
ואז ענבר כזה "מה את צוחקת?" "זה מצחיק.עגבנייה שכמוך" חחחח ואז היא אומרת "אם אני עגבנייה את מלפפון!" "מה אכפת לי? מלפפון זה הכי!" "ואני לא עגבנייה.אאוץ' אם כבר...אני עגבניית שרי" "אז אני מלפפון שרי!" "אין כזה דבר יא כפות"
מתנגן בראש/בפלייליסט
כן! באנו מיבנה....
המלצת השבוע
נמנמנמנמנ....אם המורה שלכן לתנ"ך זונה-תשיגו לה סרסור
התמונה הכי חמה
לא! אנלא מצליחה להעלות שוב..
...

mcweekend :)

השבוע של מקפליי
friday night Little Joanna Bubble Wrap down goes another one
שיר השבוע לא של מקפליי
עלמה זוהר - שיר אהבה אינדיאני . red hot chili peppers- otherside אומן/ית/להקת השבוע mcfly :)
אלבום השבוע radioactive .
קליפ השבוע do ya :) תוכנית הטלוויזיה של השבוע האח הגדול . דרייק וג'וש
סרט השבוע ביום שישי ראיתי הארי פוטר והאסיר מאזקבן
עיצבן השבוע אמא:S אבל השלמנו
העציב השבוע שומדבר מיוחד
שימח השבוע טיול שנתי :) - היה אש .
מתנגן בראש/בפלייליסט mcfly - the way you make me feel .

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifMyMcWeekend ../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo214.gif

Are you happy with your life?
מצעד הלהיטים של מקפליי:
walk in the sun
the way u make me feel ignorance falling in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
pink-so what 44+-when your heart stops beating queen-love of my life pain-30 seconds to mars avril-skater boy [הימים הטובים שלה XD
]
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
כאילו שזה לא ברור XD סימפל פלאן בלינק 182
הקילרז
קליפ שעשה לכן את זה:
כזה מצחיקקקקקקקקק http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספיידרמן 3
, מגרש ביתי, ג'אמפר, המומיה 3, הלבוי 2 הארי פוטר החמישי, היומן
, התרסקות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
רבתי עם חברה שלי לפני היומולדת ואחריה... אנלא הולכת להופעה של סימפל פלאן...
משהו ששימח:
היומולדת שלי
חברה שלי קנתה לי גלידהההההההההההההה
XDDD
משהו שהעציב:
אנלא זוכרת [לא רוצה גם להיזכר, אני בטוחה שקרו הרבההה דברים...=// ]
ציטוטיה:
בדיחות נחמדות XD =*=*=*=*=*=*=*=*=* קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו? ============================================================================== שתי בלונדיניות יושבות ומדברות האחת אומרת לשניה , אם תנחשי כמה שקלים יש לי ביד אני אתן לך את שלושתם... השניה : 2 ? ============================================================================== נשיא ארצות הברית, הבלונדינית הכי חכמה בעולם , סבא ונכד נמצאים על מטוס, הטייס מוידע שהמטוס עומד להתרסק ונשארו רק 3 מצנחים, נשיא ארה"ב אומר : אני האיש הכי חזק בעולם אני חייב לקחת מצנח, לוקח מצנח וצונח . הבלונדינית הכי חכמה בעולם אומרת אני חייבת להנצל אני הבלונדינית הכי חכמה בעולם וצונחת. הסבא אומר לנכד, יש לך את כל החיים לפניך , תצנח אתה , אז הנכד אומר : סבא לא צריך , הבלונדינית לקחה שק שינה ============================================================================== שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה ============================================================================== שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?! ============================================================================== שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת רשיון נהיגה. הנהגת נלחצת ושואלת "מה זה רשיון נהיגה?" עונה השוטרת "זה מרובע קטן ויש בו את התמונה שלך" הנהגת מוציאה מראה קטנה ונותנת לשוטרת. השוטרת רואה את עצמה ואומרת "את ממש סתומה, היית אומרת לי שאת שוטרת לא הייתי עוצרת אותך ============================================================================== שאלה: למה בלונדינית שמה בקבוקים ריקים במקרר? תשובה: לאורחים שלא צמאים ============================================================================== שאלה:מה עושה בלונדינית כשהיא רואה ברק? תשובה: מחייכת!!!.... מצלמים, לא? ============================================================================== אנלא יודעת מה איתכן אני נשפכתי מצחוקק XDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
All time low- dear maria count me in
המלצת השבוע:
תלמדווו או שתהיו טיפשים כמוני XDD
תראו ת'סרט "אל תתעסקו עם הזוהן" -פשוט קורעע תחייכו
התמונה הכי חמה:
באמצע שיעור כימיה [או שזה היה הסטוריה
XDD] לא מוכשרת כמו שאר הבנות פה

למעלה