../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifMyMcWeekend ../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo214.gif
Are you happy with your life?
מצעד הלהיטים של מקפליי:
walk in the sun
the way u make me feel ignorance falling in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
pink-so what 44+-when your heart stops beating queen-love of my life pain-30 seconds to mars avril-skater boy [הימים הטובים שלה XD
]
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
כאילו שזה לא ברור XD סימפל פלאן בלינק 182
הקילרז
קליפ שעשה לכן את זה:
כזה מצחיקקקקקקקקק
http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספיידרמן 3
, מגרש ביתי, ג'אמפר, המומיה 3, הלבוי 2 הארי פוטר החמישי, היומן
, התרסקות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
רבתי עם חברה שלי לפני היומולדת ואחריה... אנלא הולכת להופעה של סימפל פלאן...
משהו ששימח:
היומולדת שלי
חברה שלי קנתה לי גלידהההההההההההההה
XDDD
משהו שהעציב:
אנלא זוכרת [לא רוצה גם להיזכר, אני בטוחה שקרו הרבההה דברים...=// ]
ציטוטיה:
בדיחות נחמדות XD =*=*=*=*=*=*=*=*=* קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו? ============================================================================== שתי בלונדיניות יושבות ומדברות האחת אומרת לשניה , אם תנחשי כמה שקלים יש לי ביד אני אתן לך את שלושתם... השניה : 2 ? ============================================================================== נשיא ארצות הברית, הבלונדינית הכי חכמה בעולם , סבא ונכד נמצאים על מטוס, הטייס מוידע שהמטוס עומד להתרסק ונשארו רק 3 מצנחים, נשיא ארה"ב אומר : אני האיש הכי חזק בעולם אני חייב לקחת מצנח, לוקח מצנח וצונח . הבלונדינית הכי חכמה בעולם אומרת אני חייבת להנצל אני הבלונדינית הכי חכמה בעולם וצונחת. הסבא אומר לנכד, יש לך את כל החיים לפניך , תצנח אתה , אז הנכד אומר : סבא לא צריך , הבלונדינית לקחה שק שינה ============================================================================== שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה ============================================================================== שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?! ============================================================================== שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת רשיון נהיגה. הנהגת נלחצת ושואלת "מה זה רשיון נהיגה?" עונה השוטרת "זה מרובע קטן ויש בו את התמונה שלך" הנהגת מוציאה מראה קטנה ונותנת לשוטרת. השוטרת רואה את עצמה ואומרת "את ממש סתומה, היית אומרת לי שאת שוטרת לא הייתי עוצרת אותך ============================================================================== שאלה: למה בלונדינית שמה בקבוקים ריקים במקרר? תשובה: לאורחים שלא צמאים ============================================================================== שאלה:מה עושה בלונדינית כשהיא רואה ברק? תשובה: מחייכת!!!.... מצלמים, לא? ============================================================================== אנלא יודעת מה איתכן אני נשפכתי מצחוקק XDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
All time low- dear maria count me in
המלצת השבוע:
תלמדווו או שתהיו טיפשים כמוני XDD
תראו ת'סרט "אל תתעסקו עם הזוהן" -פשוט קורעע תחייכו
התמונה הכי חמה:
באמצע שיעור כימיה [או שזה היה הסטוריה
XDD] לא מוכשרת כמו שאר הבנות פה