MCWEEKEND

just orr

New member
~מצטרפת לתהייתך~

ממממ מעניין אם ערפדים באמת קיימים. תארי לעצמך שבסוף יסתבר שערפד עומד מאחורי כל הטרנד הענק הזה של הסדרות/סרטים/ספרי הערפדים האלה עכשיו? XDDDDD וכן, מי לא הייתה רוצה להיות ערפדית 100ממת ומושלמת כמו רוזלי/אליס
XDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח עזבי אליס, רוזלי! פאק.XD

ואיך הרסו אותה בספר ג'יזס. .__. ועכשיו את לא פה ונטשת אותי עם חרפוני לבדדד>:

just orr

New member
רוזלי *__*

השחקנית ממש יפה והכל, אבל היא לא רוזלי >< את מדברת?! אני הייתי עם חברים ואפחד מהם לא קרא את אקליפס ורובם בכלל לא יודעים מזה טוויילייט, אז תארי לעצמך איך התחרפנתי. לבד. ><

sweet shir

New member
השחקנית ממש מכוערת! XD

והיום הייתי בארוחה משפחתית ואני כולי רוצה X בגלל שקרה Y ואני %#@%#@$%#@ ואז סימסתי לטל והיא החמירה לי את הX!
ואפילו לך אנלא יכולה לספר כי זה מגגגגגגה ספויילר! אופ >:

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח סורי, אבל לראות אותך מתחרפנת

זה ממש מבדר. ואני יודעת שכשאני אגיד לקטע הזה את תצחקי עלי כי את כבר תעברי אותו, אז...............

sweet shir

New member
אמ, לא. זה לא יקרה. באמת שלא. XD

ואני אסתום את פי כרגע. אה ונסטיה רק בפרק 10 בברייקינג דון אז יקח זמן..

Charley XD

New member
איכ אדוארד בילי?

XDDDD הרגתן אותי ואני זוכרת עוד משהו : "ערפדים הם מפרי איזון וגורם מגביל רציני !" או משהו כזה XD צריכים לבדוק .. פאק כבר את מסיימת אקליפס ? ואיזה תמונה

sweet shir

New member
כבר? התחלתי ביום ראשון... כמעט שבוע זה לא מעט

זמן לקרוא ספר חח. חחחחחחחחחחחחח כן XDDDDDD ~אני אבדוק~ "ערפדים הורסים את האקולוגיה והם גורם מגביל רציני! XD" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מפגרת. XD אכן.

just orr

New member
"הורסים את האקולוגיה" חחחחחחחחחחחחחחחחח

תני לי לנחש, היית בשיעור ביו' באותו זמן? XDDDDDDDDDDD

Charley XD

New member
לא. ממש לא XD אל תרמי אותה ...

גם אנחנו למדנו את זה XD וגם אני חשבתי על זה ... לפנייך יש לציין

Charley XD

New member
פאק אני באמת סינילית !

אוי הנכדים המסכנים שלי XD נו חשבת על משהו שמח כדי שאני יוכל להגיד את החדשות הרעות ?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח תאמת שהדבר השמח הוא שאמא הכינה

בעצמה עוגיות עם שוקולד לבן ממשממש טעימות.

Charley XD

New member
חחח מזל XD

לא נורא .. יש לנו כבר כמעט ארוחה שלמה ! מה חסר מנה ראשונה ? סיני זה עיקרי וסופלה עם קצפת לקינוח .. אהה המסכת מלפפונים הורדתי את זה מה"בתור סלט" טוב ? ככה שצריכים להכין גם סלט XD

sweet shir

New member
סלט! *-*

סלט זה טואוב. עם רוטב ויניגרט! או אלף האיים! וחסה.
~מה את רוצה, אני ילדה מסכנה ששואלת את אמא שלה למה לא קונים לה חסה, והתשובה היא שלא אוהבים אותי.XDDDD~

Charley XD

New member
חחח מצטערת אבל אור קלקלה אותי

כל פעם שאומרים אלף האיים אני צוחקת XD במיוחד שזה בא ליד ויניגרט .. ועם את רוצה אמא תכין סלט מוי טעים
הרבה חסה ורוטב ושקדים או משהו בסגנון XD היא ממש טובה בזה וגם אני ממש אוהבת את זה .. אוץ' לא אוהבים אותך ? איך הם יכולים !

sweet shir

New member
לא יודעת, הם אומרים שאני מפלצת >:

אני בן אדם מקסים, מה זה פהההה? (אולי זה קשור לעובדה שכינוי החיבה שלי לאמא שלי זה פוסטמה, כלבה וזונה. יש מצב. XD) חחחחחחחחחחחחחח קיצור, סלט =
.

למעלה