חעחעח כל המורים כך תאמיני לי!
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #42 ../images/Emo135.gifלמה נראלך שיהיה איכפת לה ? . D = ואני פותחת שירשור , ! ווו ,,,,,,,, גם לאחות של חברה שלי יש . D; ולא קוראים לה אוראל .. , מוזר . 'O' 'O' - זה נראה כאילו הוא מרים ידיים . D = אבל הוא אמור להיות בהלם . [;
../images/Emo135.gifלמה נראלך שיהיה איכפת לה ? . D = ואני פותחת שירשור , ! ווו ,,,,,,,, גם לאחות של חברה שלי יש . D; ולא קוראים לה אוראל .. , מוזר . 'O' 'O' - זה נראה כאילו הוא מרים ידיים . D = אבל הוא אמור להיות בהלם . [;
א אוראליי XD New member 9/10/07 #53 ../images/Emo210.gif חחחחחחחחחאז זהו לא אכפת לה , קקה D: תפתחי ;] לא משנה לי D: ומזל טוב לחברה שלך , וה- 'O' נראה כאילו ישלו עינים כ"כ קטנות ופפפה ענקקקקייי
../images/Emo210.gif חחחחחחחחחאז זהו לא אכפת לה , קקה D: תפתחי ;] לא משנה לי D: ומזל טוב לחברה שלך , וה- 'O' נראה כאילו ישלו עינים כ"כ קטנות ופפפה ענקקקקייי
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #60 ../images/Emo135.gifלאחות של חברה שלי . [: חחחחחחחחחח ראית מה זה ?! אבל מצד שני זה נראה כאילו יש לו ידיים קטנות וראש גדול . "D" וברור שאני פותחת שירשור !!!!!!!!!!!!!!! :][: חע , מה לא אוראל ? .
../images/Emo135.gifלאחות של חברה שלי . [: חחחחחחחחחח ראית מה זה ?! אבל מצד שני זה נראה כאילו יש לו ידיים קטנות וראש גדול . "D" וברור שאני פותחת שירשור !!!!!!!!!!!!!!! :][: חע , מה לא אוראל ? .
א אוראליי XD New member 9/10/07 #72 ../images/Emo210.gif מזל"ט לה D ;; חחחחחחחח ידיים קטנות וראש גדול חחח ותפתחי כולן יכולות לפתוח ,, לא שאני בוחרת או משהו D: .
../images/Emo210.gif מזל"ט לה D ;; חחחחחחחח ידיים קטנות וראש גדול חחח ותפתחי כולן יכולות לפתוח ,, לא שאני בוחרת או משהו D: .
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #65 ../images/Emo135.gifחח כמו ל ,, ערניק החתיך . D; חוצמזה מה אתם רוצות ? , זאת רק דמות מצויירת . D;
א אוראליי XD New member 9/10/07 #75 ../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דמות מצוווייירררתת DDDDDD ;;
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #92 ../images/Emo135.gifDDDDDDDDDD = מה לא , ? . תראי עוד פרצוף - ?,? חחחחחחח סתם . D;
ט טוליlove נולי New member 9/10/07 #57 ../images/Emo97.gifמה קורה לא משנה אני הולכת לעשות ש"ב אמא שלי מחוממת עלי.. ייאלה ביי בנות. {עם מישהי יודעת מה עם נטע אז שתגיד לנו כי זה מדאיג }יאלה בי
../images/Emo97.gifמה קורה לא משנה אני הולכת לעשות ש"ב אמא שלי מחוממת עלי.. ייאלה ביי בנות. {עם מישהי יודעת מה עם נטע אז שתגיד לנו כי זה מדאיג }יאלה בי
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #66 ../images/Emo135.gifהיא נכנסה לפה אחרי הניתוח ,,, היא אמרה שהיא עברה ת'ניתוח בהצלחה , [: והיא צריכה לנוח כמה ימים .
../images/Emo135.gifהיא נכנסה לפה אחרי הניתוח ,,, היא אמרה שהיא עברה ת'ניתוח בהצלחה , [: והיא צריכה לנוח כמה ימים .